Şikayet devamsızlık

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
9.055
27.873
798
Güzellikler selam. Nasılsınız umarım iyisinizdir.

Şu aralar yaşadığım bir sıkıntı var. Çok büyük bir tramva atlattım, bu tramva hem eğitim hayatıma hem özel hayatıma etki etti. Hocalarım anlayış gösterdi devamsızlık sıkıntı etmediler. Fakat dillere destan feci bir sınıfa sahibim şikayet etmişler beni. Hocamı zor durumda bıraktılar, elimden birşey gelmiyor diyor. Dönemimin uzaması da beni sıkıntıya soktu.

Hocamda birseyler yapmamı bekliyor, odasında bu durumu konustuk. Benim bu şikayet karşısında yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır? İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyorum.
Eğitimci güzel arkadasların engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum.

Güncelleme sayfa; 5

Son düzenleme:
üniversite mi okuyorsun

yoklama listesi nasıl tutuluyor

sınıf mevcudu kaç kişi

bu travma nasıl bir şey rapor vs alınabilecek bir şey mi

devam zorunluluğu olan bir bölümde bazı derslerden devamsızlıktan kalırken bazılarından geçilebiliyor

hocayı ne şekilde şikayet etmişler sahte imza vs diye mi kaldığı halde bırakmadı diye mi sonra imza attırdı diye mi

üniversite mi okuyorsun

yoklama listesi nasıl tutuluyor

sınıf mevcudu kaç kişi

bu travma nasıl bir şey rapor vs alınabilecek bir şey mi

devam zorunluluğu olan bir bölümde bazı derslerden devamsızlıktan kalırken bazılarından geçilebiliyor

hocayı ne şekilde şikayet etmişler sahte imza vs diye mi kaldığı halde bırakmadı diye mi sonra imza attırdı diye mi
Merhabalar evet üniversite okuyorum.
Yoklama listesi aslında özensiz. Hoca devamsızlığı önemsemiyor bas bas bağırarak söyledi bunu devamsızlığı önemsemiyorum diye. Haftalardır gelmeyip geçenler beni şikayet etmişler.
Tacize ugradım, raporluk bir durum gerektiğini düşünmedim.
Sınıf mevcudu 9 kişi.
Sahte imza asla yok, okula gelmiyorum diye. Çünkü bu durumdan hocam rahatsız değildi sınıf rahatsız olmus.

Eee neyi şikayet etmişler o zaman. Bir şey çıkmaz bu işten
Biz geliyoruz, o gelmiyor diye. Hocada devamsızlıktan bırakmıyorum hiçbirinizi işleriniz iyi olsun yeter ki dedi. Ama yok bildiğiniz şikayet etmişler. Yani hocada kalakaldı öyle basarımında farkında. Ne yapacağımızı şaşırdım mazaret dilekçesi mi yazmam gerek?

Devam zorunluluğu yoksa, hocanız neden yönetmeliği değil de, sınıftakilerin ağzını dikkate alıyor kısmını anlamadım.
Geçip geçmeyeceğinizi notlarınız belirleyecek sonuçta. Hiçbir şey yapmasanız, hocanız ne yapacak ki zaten?

Devam zorunluluğu yoksa, hocanız neden yönetmeliği değil de, sınıftakilerin ağzını dikkate alıyor kısmını anlamadım.
Geçip geçmeyeceğinizi notlarınız belirleyecek sonuçta. Hiçbir şey yapmasanız, hocanız ne yapacak ki zaten?
Çok sıkıştırdılar adamı gözümün önünde. Yönetmenlik bir durum yok kendisi zaten devamsızlık sıkıntı değil dedi. Ama 9 kişi toplanıp şikayet etmisler. Mazaret dilekçesi yazmama gerek var mı?

Çok sıkıştırdılar adamı gözümün önünde. Yönetmenlik bir durum yok kendisi zaten devamsızlık sıkıntı değil dedi. Ama 9 kişi toplanıp şikayet etmisler. Mazaret dilekçesi yazmama gerek var mı?
Benim bildiğim yönetmeliğe aykırı bir durum varsa yazılır dilekçe. Sizde öyle bir durum yokmuş ki. İçinizin rahat etmesi için hocanıza sorun, yapabileceğim bir şey var mı diye isterseniz. Sınıfınızdaki insanların kafa da ilkokul seviyesinde kalmış yalnız. Devam zorunluluğu yok deniyor, daha ne? Sizin dersten kalmanızın onlara bir faydası olacakmış gibi...

yönetmelikte devam zorunluluğu olmadığına emin misiniz? bana hocanın insiyatifi gibi geldi. yoksa neden yapacak bir şeyim yok desin. yönetmelikte devam zorunluluğu yoksa neyi şikayet edecekler? siz bu konudan bir emin olun önce.
Merhabalar yönetmenlik kısmını okumadım hocadan yola cıkarak cevaplıyorum. Eğer yönetmenlikte devam zorunluluğu var ise geçen dönem hiçbirinin derse gelmemesi üzerinden ben şikayet edebilir miyim? Neden sadece bana gelince bu şikayet? Yönetmenlikte madem böyle zorunluluk var neden o zorunluluğa uymayıp geçiyorlar ben gelmeyince kalıyorum?
Şikayet edersem eğer bu hakkımı kullanabilir miyim?

Merhabalar yönetmenlik kısmını okumadım hocadan yola cıkarak cevaplıyorum. Eğer yönetmenlikte devam zorunluluğu var ise geçen dönem hiçbirinin derse gelmemesi üzerinden ben şikayet edebilir miyim? Neden sadece bana gelince bu şikayet? Yönetmenlikte madem böyle zorunluluk var neden o zorunluluğa uymayıp geçiyorlar ben gelmeyince kalıyorum?
Şikayet edersem eğer bu hakkımı kullanabilir miyim?
sizinle bir dertleri var belli ki şikayet ondan. herkes kendi yaptığına bakmıyor işte. siz bu kısmını çok takmayın, yönetmelik çerçevesinde ne yapabilirsiniz ona bakın.
kimi hoca rahattır, devamsızlık takmaz. yönetmeliğe rağmen görmezden gelir. sizinki de böyle sanırım. önce bu durumu net öğrenin sonra ilk dönem için şikayet edebilir misiniz onu araştırın. gerçi bu durumda hocayı da yakma ihtimaliniz var. sonucta adam yönetmeliği uygulamamış oluyor devamsızlık varsa.

sizinle bir dertleri var belli ki şikayet ondan. herkes kendi yaptığına bakmıyor işte. siz bu kısmını çok takmayın, yönetmelik çerçevesinde ne yapabilirsiniz ona bakın.
kimi hoca rahattır, devamsızlık takmaz. yönetmeliğe rağmen görmezden gelir. sizinki de böyle sanırım. önce bu durumu net öğrenin sonra ilk dönem için şikayet edebilir misiniz onu araştırın. gerçi bu durumda hocayı da yakma ihtimaliniz var. sonucta adam yönetmeliği uygulamamış oluyor devamsızlık varsa.
Aynen ben bunu izah edeceğim hocaya. Çok teşekkür ederim.

Çok fesatlar ya. Ben de üniversitedeyim 6. Yılım bu durumu o kadar çok yaşıyorum ki. Olayda mantıklı bir durum yok zaten amaç hocayı zor durumda bırakmak.

Bizde de okula post doc researcher olarak gelen bir hocayı benzer bir duruma sokmuşlardı. Kadın çok zor durumda kalmıştı

Çok fesatlar ya. Ben de üniversitedeyim 6. Yılım bu durumu o kadar çok yaşıyorum ki. Olayda mantıklı bir durum yok zaten amaç hocayı zor durumda bırakmak.

Bizde de okula post doc researcher olarak gelen bir hocayı benzer bir duruma sokmuşlardı. Kadın çok zor durumda kalmıştı
Kesinlikle o durumdayım. Ama onlar geçtiyse ben kalacaksam tüm yasal işlemleri başlatacağım.

Back
X