Şikayet devamsızlık

Dekan deniyor ama inanmıyorum ortada gösterilecek birsey yok. Bölüm baskanı hocamın yanına gitmiş dekan geldi konustu böyle böyle bir durum var diye. Halbuki dekan baska fakülteden okula geldiği bile yok. Beni şikayet eden kız ise bölüm baskanıyla haşır neşir. Çok büyük bir oyunun içindeyim.

Bence sen bölüm başkanına git pazartesi günü. Bi kendini göster hocaya da hocam sanırım beni şikayet etmişler ama ben o niyetle yapmadım filan diye derdini anlat. Geçen dönemki listeyi de isteyin isterseniz ben yanlış olduğunu bilmiyordum. Sizden özür diliyorum çok mahcubum filan de. Bakalım ne diyecek.
Bence dekana bu konu gitmemesine rağmen bölüm başkanı böyle dediyse niyeti sizin hocayı korkutmakmış. Şimdi dersin hocası da başıma bir şey gelir mi diye düşünüyodur.

Birisi de yazmamış ki
“ tramva” değil “ travma”
“Yönetmenlik” değil “ yönetmelik”

( buna mı takıldın diyecek olanlara söylüyorum evet takıldım üniversite öğrencisi bu !)

Birisi de yazmamış ki
“ tramva” değil “ travma”
“Yönetmenlik” değil “ yönetmelik”

( buna mı takıldın diyecek olanlara söylüyorum evet takıldım üniversite öğrencisi bu !)

Yönetmenlik ve yönetmeliği birbirine karıştırmayacak kadar aklı başında birine benziyor konu sahibi. Telefonda hızlıca yazarken yanlış yazmış olma ihtimali yok mu sizce?

Güzellikler Selam:KK200::KK200: yine ben.

Çok büyük bir oyunun içinden çıkarak sizlere bildiriyorum. Bu şikayet olayına aile büyüklerimde devreye girerek bir takım gerçekler ortaya çıkmış bulunmakta. Bölüm başkanı ile konuşup dilekçeyi görmek istediğim de “DİLEKÇE YOK” dendi bana.
Çünkü hocama ve bana sürekli şikayet eden öğrenciler ve bölüm başkanı dilekçe var diyordu. Ben görmek istediğimde ve aile büyüklerim devreye girince dilekçe ve dekanlık bir şey yok dedi bölüm başkanı efendi.
Ben kendisi ile konuşurken dilekçeyi görmek istediğimde çok gergin bir şekildeydi kendisi. Konuşurken de zorlandı. Hocamda bu konuda kandırıldığını anladı.
Fakat şiddetli öksürüğümden dolayı gidemeyip imza atamadığım yerler olduğu için “Eğer bunlara imza atsaydın ben bunlara gereken cevabı tam verirdim” dedi. O yüzden bu imza kısmı için benim dilekçe yazmamı raporlarımı bölüm başkanına sunmamı istedi.

İlk defa hayatımda dilekçe yazdım. Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi?
Dilekçede hastaneye gittiğim günlerdeki kayıtlarımı, katılamadığım sergimdeki raporları ekledim. Bölüm başkanı ile konuştuğumda bölüm sekreterine ulaş işlemleri başlatsın dedi.
Dilekçe ile herhangi bir şey daha vermem gerekecek midir sekretere elimdeki belgeler vs?

Bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevineceğim. Şimdiden hayırlı iftarlar💋

Çok büyük bir oyunun içinden çıkarak sizlere bildiriyorum. Bu şikayet olayına aile büyüklerimde devreye girerek bir takım gerçekler ortaya çıkmış bulunmakta. Bölüm başkanı ile konuşup dilekçeyi görmek istediğim de “DİLEKÇE YOK” dendi bana.
Çünkü hocama ve bana sürekli şikayet eden öğrenciler ve bölüm başkanı dilekçe var diyordu. Ben görmek istediğimde ve aile büyüklerim devreye girince dilekçe ve dekanlık bir şey yok dedi bölüm başkanı efendi.
Ben kendisi ile konuşurken dilekçeyi görmek istediğimde çok gergin bir şekildeydi kendisi. Konuşurken de zorlandı. Hocamda bu konuda kandırıldığını anladı.
Fakat şiddetli öksürüğümden dolayı gidemeyip imza atamadığım yerler olduğu için “Eğer bunlara imza atsaydın ben bunlara gereken cevabı tam verirdim” dedi. O yüzden bu imza kısmı için benim dilekçe yazmamı raporlarımı bölüm başkanına sunmamı istedi.

İlk defa hayatımda dilekçe yazdım. Bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi?
Dilekçede hastaneye gittiğim günlerdeki kayıtlarımı, katılamadığım sergimdeki raporları ekledim. Bölüm başkanı ile konuştuğumda bölüm sekreterine ulaş işlemleri başlatsın dedi.
Dilekçe ile herhangi bir şey daha vermem gerekecek midir sekretere elimdeki belgeler vs?

Valla ben dilekçe işlerinden anlamıyorum ama muhtemelen bu işten kurtulacaksın hadi geçmiş olsun.
Şu kızlara da gıcık oldum

Tatlım sebep neymiş? Niye şikayet etmişler? Biz bırak şikayet etmeyi birbirimizin arkasını kollardık.

Back
X