Şikayet devamsızlık

Okulumda devam zorunlulugi vardi ancak bazi hocalarimiz yoklama almiyordu kendi insiyatifiyle. Orgun ogretim okuyorsaniz hocaniz buyuk ihtimalle kendi almiyordu yoklamayi. Diger arkadaslarinizi gecmis donem icin sikayet ederseniz arkadaslarinizi degil hocanizi zor durumda birakmis olursunuz. Devamsiz ogrenciler nasil gecti dersten diye hesap sorarlar.

Okulumda devam zorunlulugi vardi ancak bazi hocalarimiz yoklama almiyordu kendi insiyatifiyle. Orgun ogretim okuyorsaniz hocaniz buyuk ihtimalle kendi almiyordu yoklamayi. Diger arkadaslarinizi gecmis donem icin sikayet ederseniz arkadaslarinizi degil hocanizi zor durumda birakmis olursunuz. Devamsiz ogrenciler nasil gecti dersten diye hesap sorarlar.
Evet bunu söyleyeceğim hocaya eğer bende şikayet edersem sizi zor durumda bırakmıs olacağım o yüzden benim yapmam gereken bir sey yok sizin sınıfla konusmanız gerek diye söyleyeceğim olur mu sizce?

Evet bunu söyleyeceğim hocaya eğer bende şikayet edersem sizi zor durumda bırakmıs olacağım o yüzden benim yapmam gereken bir sey yok sizin sınıfla konusmanız gerek diye söyleyeceğim olur mu sizce?
Dönemin bitmesine kaç hafta kaldı sizin okulda? Kalan zamanları gitsen telafi edemiyor musun?

Devamsizligin nota etkisi yoksa neyi sikayet ediyorlar ki? Donem basinda bazi derslerde hoca notlamayi bildirirken "yoklama %5" seklinde bildiriyor. Bildirmiyorsa nota da etkisi yoktur.

Devamsizligin nota etkisi yoksa neyi sikayet ediyorlar ki? Donem basinda bazi derslerde hoca notlamayi bildirirken "yoklama %5" seklinde bildiriyor. Bildirmiyorsa nota da etkisi yoktur.
Devamsızlığın nota etkisi yok etkisi olsaydı yüksek almazdım. Hiçbiri gelmedi geçen dönem hiç, hepsi geçti çünkü şikayet yok. Ben gelmeyince edecekleri tuttu. O zaman ben bunu hocaya söylersem onlar geçti ama siz zor durumda kalacaksınız diyeceğim.

Bazı hukuk fakültelerinde fakülte kararından dolayı devamlılık zorunlu oluyor ama hocalar insiyatif alıp yoklama almıyorlar. Sanırım buna benzer kuralları olan bir okulda olmuş olay. Yoksa dediğiniz gibi şikayet edilecek bir şey yok

Bence olsam onlarla ortak bir whatsapp grubu vs varsa oraya "arkadaşlar yoklama için şikayet dilekçesini nereye verdiniz ben de 2019-2020 eğitim öğretim yılının tümünü kapsayacak şekilde değerlendirilmesi konusunda dilekçe vereceğim de" yazardım :KK70:çünkü harf notları sonradan değiştirilebiliyor benim bildiğim.

Bence olsam onlarla ortak bir whatsapp grubu vs varsa oraya "arkadaşlar yoklama için şikayet dilekçesini nereye verdiniz ben de 2019-2020 eğitim öğretim yılının tümünü kapsayacak şekilde değerlendirilmesi konusunda dilekçe vereceğim de" yazardım :KK70:
Allahım süper bu deneyeceğim😂

Allahım süper bu deneyeceğim😂
Alçaklar ya. Bu arada zaten hukuken seni dersten bırakamazlar. Avukata danıştığını böyle bir durumda önceki dönemlerde dersi alanların da değerlendirileceğini öğrendiğini, çoktan şikayet edildiğin için elinden bir şey gelemeyeceğini avukatının böyle yönlendirdiğini üzgün olduğunu söylersin.

Alçaklar ya. Bu arada zaten hukuken seni dersten bırakamazlar. Avukata danıştığını böyle bir durumda önceki dönemlerde dersi alanların da değerlendirileceğini öğrendiğini, çoktan şikayet edildiğin için elinden bir şey gelemeyeceğini avukatının böyle yönlendirdiğini üzgün olduğunu söylersin.
NAsıl teşekkür etsem az size. Bildireceğim size.

Güzellikler selam. Nasılsınız umarım iyisinizdir.

Şu aralar yaşadığım bir sıkıntı var. Çok büyük bir tramva atlattım, bu tramva hem eğitim hayatıma hem özel hayatıma etki etti. Hocalarım anlayış gösterdi devamsızlık sıkıntı etmediler. Fakat dillere destan feci bir sınıfa sahibim şikayet etmişler beni. Hocamı zor durumda bıraktılar, elimden birşey gelmiyor diyor. Dönemimin uzaması da beni sıkıntıya soktu.

Hocamda birseyler yapmamı bekliyor, odasında bu durumu konustuk. Benim bu şikayet karşısında yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır? İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyorum.
Eğitimci güzel arkadasların engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum.
Yasal manada devam zorunluluğu olmayan hiç bir ders için şikayet de olsa sorun olmaz. Hocanız şikayetle ilgili bir sıkıntı olur demişse hoca yasal olmadığı halde devam zorunluluğu yok demiştir ki bu durum sizi değil hocanızı bağlar. Sonuç olarak her türlü şikayet sizi değil hocanızı ilgilendirir.. Ve eğer dediğim gibi hoca devam zorunluluğu olduğu halde yok gibi söylemişse ve şikayetler dikkate alınırsa siz devamsızlıktan kalırsınız, hoca da uyarı alır en fazla ve bir daha da öğrencileri yanlış yönlendirmez..

Devamsızlığın nota etkisi yok etkisi olsaydı yüksek almazdım. Hiçbiri gelmedi geçen dönem hiç, hepsi geçti çünkü şikayet yok. Ben gelmeyince edecekleri tuttu. O zaman ben bunu hocaya söylersem onlar geçti ama siz zor durumda kalacaksınız diyeceğim.
Derslere gitmediginiz halde yuksek almaniza icerlemisler zaar

rapor al.hem kendın hem hoca zor durumda kalmasın gerçekten hastaysan.

İyidir, sever beni. Kendisi sessiz sakin birisi ama dalımda başarılı olduğum için herşeyin farkında. 2 inci üniversitemi okuyorum.
Dekana mı şikayet etmişler onu da öğren bence sonra dekanla konuş. O saatte çalışıyordum geçen dönem gelmeyen arkadaşlar da olunca böyle yapmıştım filan desen bence işe yarayabilir

Dekana mı şikayet etmişler onu da öğren bence sonra dekanla konuş. O saatte çalışıyordum geçen dönem gelmeyen arkadaşlar da olunca böyle yapmıştım filan desen bence işe yarayabilir
Dekan deniyor ama inanmıyorum ortada gösterilecek birsey yok. Bölüm baskanı hocamın yanına gitmiş dekan geldi konustu böyle böyle bir durum var diye. Halbuki dekan baska fakülteden okula geldiği bile yok. Beni şikayet eden kız ise bölüm baskanıyla haşır neşir. Çok büyük bir oyunun içindeyim.

Back
X