Şikayet edecekmiş cimere

millet manyak , Uğraşmak istemiyorum ,zaten işe güce yetişemiyorum ,şikayet olursa tabii hakkımı ararım ama onun dışında uğraşmak istemiyorum ,bıktım valla yılda 1 de olsa rastlıyorum bu tip müşteriye ama hiç bu kadar manyağı denk gelmemişti bu gücünden dolayı böyle ,çevresine güveniyor ,bunlar piyasada istedikleri gibi at koşturuyor belliki

yolladığını iddia ettiği parayı ne zaman yolladı? yani eft yapmış ise mobil bankacılıktan ve akşam yapmışsa eft yi ertesi gün öğleden sonraya kadar paranın sizin hesabınıza geçmesi sürebiliyor. bunları sordunuz mu?

Belge yoksa hiçbir şey yapamaz. Sırtını kime dayadıysa hava yapıyordur. Sindirmeye çalışıyor aklı sıra. Hiç bozmayın moralinizi.

Yok yollamadi ,hiç bir şekilde yok, dekontu vs hepsini sordum susuyor ,gelen para yok.su satten sonrada yatirsa pisliğine yatırır şikayet etmek için ,bizde ürün iptali para iadesi olarak geri iade yaparız ,o müşteriye hiç bir şekilde ürün satışı olmaz

Ben soran arkadaşa cevaben sonuç aldım dedim. Ama benim belgem kanıtım vardı ve gerçekten madurdum.

Sizin olayda belge vs yoksa zaten ne diye şikayet edecek ki..

Öyle birşey yapacak olursa da yazışma saatlerini ve para yatırdığı saati not alın. İspatınız olur.

şu saatten sonra yatırması bir şey ifade etmez zaten. yatırdığı saniyeye kadar gözüküyor o önemli değil. demek istediğim mesela dün gece eft talimatı verdiyse bu para sizin hesabınıza bugün mesai saatleri içerisinde geçer siz gün içerisinde hesabınızı kontrol edin ara ara. eğer dediğiniz gibiyse hiç korkacak bir şeyiniz yok. boşuna evham yapmayın, yapıyorsa yapsın şikayetini bir şey çıkmaz.

Bu tehdit mesajlarınızla asıl ben sizi şikayet edeceğim diye belirtin. Müşteri memnuniyetinin de suyunu çıkardılar.
Gerçekten dürüst çalışmaya çalışıyorum ,ama piyasada sadece dolandıran satıcılar değil ,dolandırmaya çalışan musterilerde var özellikle faturasız çalışan arkadaşlar varsa onlar üzerinde etkili oluyor bunlar .neyseki ben yasal çalışıyorum beni bile dolandırmak için baskı ve alavere yapıyorlar ,birde bayansaniz anladilarsa dahada çok yapılıyor tehdit malesef .Bu insanları önce Allah'a havale ediyorum,ben sadece ekmegimin peşindeyim ne ugrasirsin benimle.

Dün yatırmadi ,bugün yatırdım sabahtan dedi ,yatan eftler anında geçiyor zaten yalan söylüyor yatan birşey yok ,madem talimat dekont vs gönder oda yoktu zaten

Dün yatırmadi ,bugün yatırdım sabahtan dedi ,yatan eftler anında geçiyor zaten yalan söylüyor yatan birşey yok ,madem talimat dekont vs gönder oda yoktu zaten
evet bugün sabah yatırdıysa geçmesi lazım. eh o zaman demek ki ya tutarsa diye sallıyor. hiç umursamayın. istediği yere şikayet edebileceğini söyleyin.

evet bugün sabah yatırdıysa geçmesi lazım. eh o zaman demek ki ya tutarsa diye sallıyor. hiç umursamayın. istediği yere şikayet edebileceğini söyleyin.
Zaten olaki yatırmadi ama yatırmış olsaydı ürün istese ürün göndeririz istemesede sipariş iptali yapıp para iadesi yaparız ,Allah'a şükür ki şimdiye kadar kimsenin haksız kazanci gecmedi ,kimseyi dolandirmadim.ama bu gidişle beni dolandiracaklar bu internet ortamı çok zor

Bir halt edemez korkmayin. Size gelen para yok dekont yok ne yapabilir?? Hatta bu tehditlerle şikayette bulunsanız, siz onu yerinden konumundan edebilirsiniz o derece.

Eşeğe altin semer vurmuşlar eşek yine eşek misali bu herif de en yüksek mevkilere de gelse bi cacık olmaz.

hangi biriyle uğraşıcan manyak dolu.
bana da günlerce sordu sordu biri en son cevap yazmadım artık bi baktım ertesi gün dolandırdınız beni dolandırıcısınız yazdı. ürün almadan dolandırılmayı başaran kişi olarak tarihe geçmeyi başardınız tebrikler yazdım engelledim.

neden engellemediniz ki?
Sonuçta bir müşteri adayiydi ve saygılı davranıyoruz elimizden geldiğince açıklama yapiyoruz ve hala engelli değil kimseyi dolandirmiyoruz vs o sebeple kaçacak değiliz ama canımı çok sıktı ruh hastası , devamında yazarsa hiç muhatab olmadan engelleyecegim.

Aa neredeyse aynı şey ama ben engellemeyip ,kibar davrandigim için tehditler arttı ,belkide başta engellemek lazımdı haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…