Şikayet edecekmiş cimere

İban atılıyor ödeme için orada zaten şahıs şirketi olduğum için ismim yazıyor ,ismim satış sitelerim belli biliyor ama kimseden kaçacak durumum yok ben işimi hakkıyla yapiyorum .para yatırmadi tehditvari konuştu onun beklentisi belliki bedava urundu bunu belkide bir çok kişiye yapıyordur ,özellikle yasal olmayan satış yapan kişilere

Sizin onu şikayet etme hakkınız doğmuş

Sizin onu şikayet etme hakkınız doğmuş
Şikayet etmek istiyorum aslında ama bu pandemi süreçte kimseyle uğraşacak vaktim yok birde yasal olarak korkmuyorum ama fiili olarak korkuyorum ben ya kasinin üstünde göz var desen bu memlekette adam vuruyorlar resmen millet manyamis ya ,konuşmasında dur sen ben neler etcem bekle diyor ya , Vallahi sinir hastası Olcam artık bu işte

parayı gönderdiğini zannediyor olmasın?
parayı ne şekilde nereden yolladınız yarıdmcı olalım diye yapıcı yaklaşsanız
elbette bankadan görünür mesela para gönderip göndermediği
istediği kadar şikayet etsin yani...

Neden dekont atmıyor dekont konusunda kibarca kaç kere sorduk ,her defasında hareket varı konuştu ,gelen para yok asla

Satış yok, ödeme yok, dekont gösteremiyorsunuz, üstelik dolandırıcılık iftirası atıp tehdit ediyorsunuz, beni rahatsız etmeye devam ederseniz sizi iftira ve tehdit nedeniyle şikayet edeceğim bu size son mesajım yazın. Dediğiniz gibi siyasetçiyse bu suçlama nedeniyle başı ağrıyabilecek tek kişi odur. Hiçbir sey yapamaz size.

Sabahki konuşmadan sonra daha yazmadı ,yazarsa da bu msji atıp engellerim ama bunuda yazsanız adam iflah olmaz bir ruh hastası keşke konuşmaları atabilsem sözlü olanları buradada bir dinleseniz şok olursunuz ,

Siyasetçi degil ,bir ilde ünlü bir inşaat firması ,siyasetcilerle dost ama (fotoğraflari var)

Cimerden birşey çıkmaz dert etmeyin, kaldıki ödeme bile yapmamış.

Sabahki konuşmadan sonra daha yazmadı ,yazarsa da bu msji atıp engellerim ama bunuda yazsanız adam iflah olmaz bir ruh hastası keşke konuşmaları atabilsem sözlü olanları buradada bir dinleseniz şok olursunuz ,

İflah olmazsa şikayet edersiniz korkmayın. Ararsa açmayın mesaj yoluyla iletişim kurun kanıtınız olsun. Bu ruh hastaları her yerde maalesef.

Siz direkt savcılığa şikayet edin, çok ciddiyim.

Madem bilinen edilen bir iş adamı rezil edin onu size hakaret edene sizin şikayet etme hakkını var niye ağlıyorsunuz mis gibi size koz vermiş
Büyük şehirlerde değil kendi ilinde bilinen bir inşaat firması ,böyle bir manyakla uğraşmak istemiyorum ,ama iş o boyuta taşınırsa uğraşırım tabii

İnsanlarla uğraşmak çok zor. Sizin bı sucunuz yok ki sikayet etse bile olmaz. Bence popüler kişiler bedava ürün almaya alışmış sizden bunu beklemiş.

Cimere şikayet edecek olan kişi bunun bilgisini vermez, sallıyor

Haksızlığı bariz belliyken böyle hönküren insanları Allah’a havale etmek lazım.. kendini kanıtlama çabası mı yoksa ego tatmini mi bu, anlayamıyorum..
Kanıt olmadığı müddetçe mağdur olmazsınız sanıyorum.

İstediği yere şikayet etsin.D...p isimli uygulamadaki tipleri görseniz inanamazsınız.İade olmuyor diye bilerek ürüne zarar verip yollayan mı dersiniz,ürünü koymadan boş paket yollayıp kargo şirketini çalmakla suçlayan mı dersiniz...Böyleleri her yerde var ne yazık ki...

O kadar nüfuzu varsa direk başkana cepten sms atsın o ne öyle gariban gibi cimerle uğraşıyor. İnandırıcı gelmedi. O hediye yani bedava istiyormuş siz anlamamışsınız ona da sinir yapmış bence. Umursamayın su kabağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…