Şikayet edecekmiş cimere

Bu insanlar böyle böyle zengin oluyorlar işte. Sizi pıstırıp, korkutup avantasını almaya çalışıyor zavallı. İfşa etmek lazım bunları ama işte insan iyice üzerine sıçratmak istemiyor, anlıyorum sizi. Zaten haklıyken haksız duruma düştüğümüz dönemler yaşıyoruz. Kendi kendine kudursun bi kenarda, susar yakında. Eliniz güçlü, korkmayın.

kibar davranılcak tarafı yok ki.
Haklısınız yok resmen ruh hastası bir insan ama yinede hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum ,karşımdaki manyakla manyak olup uğraşmak istemiyorum ,su zamanda millet kafayı sıyırmış ne yapacağı belli olmuyor ,kibarca def etmek istedim .Benim merak ettiğim ürün almadın,ödeme yapmadigin insana dolandırdı diye nasıl şikayet edilir cimere ,Ciner bunu arastiriyormu ? Yoksa tek taraflı mi davranıyor ,örnek şikayet olursa beni arayıp durumu soracakmi ? anlatma fırsatım varmı? Ürün alınıp para ödenip ödenmediği araştırma yapılıyor mu?

tabiki araştırır. aksi takdirde herkes herkesi şikayet eder.

Etsın sıze gelen bır para yoksa onun gucu bı ıse yaramaz
Yok yatırmadi ,bu saatten sonra yatirirsada pisliğine yatırır şikayet için ,bizde şikayet iptali ettik geri iade yaparız ,asla para yatırmadi ,sabah yatırdım dediğinde dekont atın diyorum susuyor ,yatırmadi ama tehdit ediyor

tabiki araştırır. aksi takdirde herkes herkesi şikayet eder.
Ok araştırsın sonuclansin ki yatan para ,giden ürün yok onun devamında ispatindan sonra ben suç duyurusu yapacağım dolandırmak istedi para yatırdım diye ama kontrol edin hesaplarimizi onunkinide benimkinide nereye yatırmış para bu şekilde dolandırıyorlar insanları diye

Allahından bulsun. Bosver takma kafana msjlar var bu saatten sonra yatırırsada dekontta saat var onun yatırdıgım dedıgı saatle parayı yatırdıgı saat tutmaz hıc bısey cıkmaz merak etme

Elinde dekont yokken şikayet etse ne olur ki , havada kalır. Hiçbirşey sonuç çıkmaz. Sizi kıskanıp düşürmeye kalkan zavallı biri demek ki. Yazışmaları silmeyin.
profiline baktım bir ilde iyi ünlü iş adamı ,ve siyasetcilerle birlikte böyle bir insan nasıl böyle bir şeye tenezzül eder aklım almıyor ,ben onun yanında okadar küçük bir esnafimki sattığım ürünlerle ölmeyecek kadar yaşamayaya çalışıyorum ,dünya kadar bağkur , vergi borcum var onları bile ödeyemeyecek durumdayım.ben ekmegimin peşindeyim , Allahindan bulsun inşallah bu tip insanlar

Insanları bu devirde anlamak zor,hep bana hep bana modunda çoğu. Sizi üzmek istemiş başarmış. Siz kendinizi biliyorsunuz, yasa dışı birşey yok. Ispat da edemez. Havlayan köpek ısırmaz.

tehtıt hakaretın ekran goruntusunu alıp gııdıp sıkayet edın
sıparıs bıle yok ortada neye sıkayet edecekmıs faturalı satıcısınız sacmalamıs :)

tehtıt hakaretın ekran goruntusunu alıp gııdıp sıkayet edın
sıparıs bıle yok ortada neye sıkayet edecekmıs faturalı satıcısınız sacmalamıs :)
Yasal saticiyim şahsi sirketim ,ürün bile almadıki fatura keseyim ,ortada ödemede yok ,dediği sen önce para istedin dolandiricisin ben parayida yatirdim seni şikayet edecegim vb sürü lakayt konusmalar devamında .ama ortada parada yok ,bankaya yatırmadi ,dekontta atmıyor yalan söylüyor birde .

hıc sıkmayın canınızı
cıkar boyle arada sorunlar ınsanlarla calısmak ınsanla ugrasmak zordur bosverın engelleyın gıtsın

Sanırım sizi dolandırmaya çalışmış iki defa. Aman tamam ne istiyorsan vereyim demenizi beklemiş. Size iftira davası açarım dersiniz. Dekont gönder. Sakın kişisel bilgi ve banka hesap detayı paylaşmayın. Para göndermediğini ispat edeceğim diye resim vs göndermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…