- 21 Temmuz 2011
- 443
- 1.516
- 313
Aa neredeyse aynı şey ama ben engellemeyip ,kibar davrandigim için tehditler arttı ,belkide başta engellemek lazımdı haklısınız
Haklısınız yok resmen ruh hastası bir insan ama yinede hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum ,karşımdaki manyakla manyak olup uğraşmak istemiyorum ,su zamanda millet kafayı sıyırmış ne yapacağı belli olmuyor ,kibarca def etmek istedim .Benim merak ettiğim ürün almadın,ödeme yapmadigin insana dolandırdı diye nasıl şikayet edilir cimere ,Ciner bunu arastiriyormu ? Yoksa tek taraflı mi davranıyor ,örnek şikayet olursa beni arayıp durumu soracakmi ? anlatma fırsatım varmı? Ürün alınıp para ödenip ödenmediği araştırma yapılıyor mu?kibar davranılcak tarafı yok ki.
Haklısınız yok resmen ruh hastası bir insan ama yinede hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum ,karşımdaki manyakla manyak olup uğraşmak istemiyorum ,su zamanda millet kafayı sıyırmış ne yapacağı belli olmuyor ,kibarca def etmek istedim .Benim merak ettiğim ürün almadın,ödeme yapmadigin insana dolandırdı diye nasıl şikayet edilir cimere ,Ciner bunu arastiriyormu ? Yoksa tek taraflı mi davranıyor ,örnek şikayet olursa beni arayıp durumu soracakmi ? anlatma fırsatım varmı? Ürün alınıp para ödenip ödenmediği araştırma yapılıyor mu?
Yok yatırmadi ,bu saatten sonra yatirirsada pisliğine yatırır şikayet için ,bizde şikayet iptali ettik geri iade yaparız ,asla para yatırmadi ,sabah yatırdım dediğinde dekont atın diyorum susuyor ,yatırmadi ama tehdit ediyorEtsın sıze gelen bır para yoksa onun gucu bı ıse yaramaz
Yok yatırmadi ,bu saatten sonra yatirirsada pisliğine yatırır şikayet için ,bizde ürün iptali ettik geri iade yaparız ,asla para yatırmadi ,sabah yatırdım dediğinde dekont atın diyorum susuyor ,yatırmadi ama tehdit ediyor
Ok araştırsın sonuclansin ki yatan para ,giden ürün yok onun devamında ispatindan sonra ben suç duyurusu yapacağım dolandırmak istedi para yatırdım diye ama kontrol edin hesaplarimizi onunkinide benimkinide nereye yatırmış para bu şekilde dolandırıyorlar insanları diyetabiki araştırır. aksi takdirde herkes herkesi şikayet eder.
Allahından bulsun. Bosver takma kafana msjlar var bu saatten sonra yatırırsada dekontta saat var onun yatırdıgım dedıgı saatle parayı yatırdıgı saat tutmaz hıc bısey cıkmaz merak etmeYok yatırmadi ,bu saatten sonra yatirirsada pisliğine yatırır şikayet için ,bizde şikayet iptali ettik geri iade yaparız ,asla para yatırmadi ,sabah yatırdım dediğinde dekont atın diyorum susuyor ,yatırmadi ama tehdit ediyor
profiline baktım bir ilde iyi ünlü iş adamı ,ve siyasetcilerle birlikte böyle bir insan nasıl böyle bir şeye tenezzül eder aklım almıyor ,ben onun yanında okadar küçük bir esnafimki sattığım ürünlerle ölmeyecek kadar yaşamayaya çalışıyorum ,dünya kadar bağkur , vergi borcum var onları bile ödeyemeyecek durumdayım.ben ekmegimin peşindeyim , Allahindan bulsun inşallah bu tip insanlarElinde dekont yokken şikayet etse ne olur ki , havada kalır. Hiçbirşey sonuç çıkmaz. Sizi kıskanıp düşürmeye kalkan zavallı biri demek ki. Yazışmaları silmeyin.
Insanları bu devirde anlamak zor,hep bana hep bana modunda çoğu. Sizi üzmek istemiş başarmış. Siz kendinizi biliyorsunuz, yasa dışı birşey yok. Ispat da edemez. Havlayan köpek ısırmaz.profiline baktım bir ilde iyi ünlü iş adamı ,ve siyasetcilerle birlikte böyle bir insan nasıl böyle bir şeye tenezzül eder aklım almıyor ,ben onun yanında okadar küçük bir esnafimki sattığım ürünlerle ölmeyecek kadar yaşamayaya çalışıyorum ,dünya kadar bağkur , vergi borcum var onları bile ödeyemeyecek durumdayım.ben ekmegimin peşindeyim , Allahindan bulsun inşallah bu tip insanlar
tehtıt hakaretın ekran goruntusunu alıp gııdıp sıkayet edınMerhaba hanımlar ben net üzerinden satış yapıyorum ,kişiye özel ürünler tasarlıyorum pahalı markalarda olabiliyor bu ürünler ,fiyatlarda markadan markaya değişiyor.Yasal faturalı çalışıyorum ,isme ve kişiye özel ürünler olduğu için ödemelerden sonra hazırlanıyor ürünler ,bunu zaten müşteriye öncesinde söylüyoruz isteyen ,güvenen sipariş veriyor ..Dün bir müşterim ısrarla sipariş verdi ,sonra ödeme kapıda olsun dedi,biz prosedür gereği o şekilde çalışmıyoruz dedik ,yinede siparişini verdi ,sonra sabah siparişini degistirdi ,değiştirdiği ürün yok dedik ,ve konu bitti ,sipariş alınmadı ,ödeme yapılmadı.Bana 1 saat sonra yazıp türlü türlü tehditte bulundu siz dolandiricisiniz ? Bizden urunmu aldınız hayır ? Paramı yatirdiniz evet nerede para dekontu atın atmıyor ,bize gelen para yok .bir saat yazip yazıp tehdit edip sonrada sizi cimere şikayet edecegim diyor tabii edin diyoruz.sorun şuki ürün almadı ,ödeme yapmadı ve tehdit etti bizi ..yemin ederim sabah sabah sinirdim ağlıyorum,işimi severek yapıyorum ama bazen öyle insanlar denk geliyor ki bıktım usandım artık.ve bu insan bir bölgede tanınan güçlü birisi ,(beni tehdit edince profiline baktım) ya sen küçücük esnafla ne ugrasirsin ,ben kazandıgim parayla sadece ekmek alacağım ,sen koskaca isadamisin cevreside tanınmış siyasetçi vb !! Bunlar gücüne güveniyor , Allah'a havale ediyorum bu insanlari..
Yasal saticiyim şahsi sirketim ,ürün bile almadıki fatura keseyim ,ortada ödemede yok ,dediği sen önce para istedin dolandiricisin ben parayida yatirdim seni şikayet edecegim vb sürü lakayt konusmalar devamında .ama ortada parada yok ,bankaya yatırmadi ,dekontta atmıyor yalan söylüyor birde .tehtıt hakaretın ekran goruntusunu alıp gııdıp sıkayet edın
sıparıs bıle yok ortada neye sıkayet edecekmıs faturalı satıcısınız sacmalamıs :)
hıc sıkmayın canınızıYasal saticiyim şahsi sirketim ,ürün bile almadıki fatura keseyim ,ortada ödemede yok ,dediği sen önce para istedin dolandiricisin ben parayida yatirdim seni şikayet edecegim vb sürü lakayt konusmalar devamında .ama ortada parada yok ,bankaya yatırmadi ,dekontta atmıyor yalan söylüyor birde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?