- 21 Ağustos 2015
- 31.942
- 96.967
- 598
- 38
Bugün karısının bacağını kıran yarın bebeğinin kafasını kırar.Daha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
Bide üstüne dayak yiyiyoruz çektiklerimiz yetmemiş gibiBayanlar kendinizi erkek lere ezdirmeyin harcamayın bitirmeyin değmez
Erkek ler çok rahat yemek hazır yatak hazır ev temiz çamaşırları hazır ütülü çocuklarda büyüyor herşeyi anneler yapıyor sıkıntı cefa fedakarlık bayanlarda
Dahada erkekler memnun olmuyor bizde anakuzusuyuz bizde insan evladıyız
Kendinize değer kıymet verelim
Kendinizi savunun güçlü olun
Arkadaşımız kimsesiz bir bayan ve çaresiz bir anne
.Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Simdi sikyet etmezseniz kaydiniz bulunmadigi icin daha ileri giderse ki gidecek gibi gozukuyor o zaman sikayet etseniz bile pek etkili olmayacaktir.Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Adam çocuğuna düşkün olsa annesine bu şekilde davranmaz iyi düşününBen yetiştirme yurdunda büyüdüm hep bir aile özlemi çekerek. Kötü bir eş ancak hakkıni yiyemem gerçekten iyi bir baba. Ve çocuğum çok düşkün
İyi bir baba olsa çocuğunun anasını darp etmez kardeşim.Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm hep bir aile özlemi çekerek. Kötü bir eş ancak hakkıni yiyemem gerçekten iyi bir baba. Ve çocuğum çok düşkün
Nasıl böyle bişey yapar şikayet edip ayrılınKizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Bacım kafanda kararını çoktan vermişsin zaten. Daha neyi soruyorsun bize? Sürekli bahaneler buluyorsun. Yakında ölüm haberini okuruz artık televizyondan. Şimdiden Allah rahmet eylesin.Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?