Şikayet etmeli miyim

Abı bacak nasıl kırılır ya?Madem sıddetı kanıksadınız,bunla yasıyorsunuz,indır bısey kafasına?Ben burdan hırslandım ,elıme gecırsem bogarım o adamı suan!Bacak kırmak nedır ya?!

Daha ileri gidebilecegini düşünmedim açıkçası ilk defa böyle birsey yaşadık bebeğim var onun için çekimser kaldim
Bugün karısının bacağını kıran yarın bebeğinin kafasını kırar.
Asıl bebeğin için şikayet et, devlete sigin, kaç kurtul

Bayanlar kendinizi erkek lere ezdirmeyin harcamayın bitirmeyin değmez
Erkek ler çok rahat yemek hazır yatak hazır ev temiz çamaşırları hazır ütülü çocuklarda büyüyor herşeyi anneler yapıyor sıkıntı cefa fedakarlık bayanlarda
Dahada erkekler memnun olmuyor bizde anakuzusuyuz bizde insan evladıyız
Kendinize değer kıymet verelim
Kendinizi savunun güçlü olun
Arkadaşımız kimsesiz bir bayan ve çaresiz bir anne

Bide üstüne dayak yiyiyoruz çektiklerimiz yetmemiş gibi

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
.

Son düzenleme:
Tüm yorumlari okudum da, yok ya çok mantıksız.
Yetiştirme yurdunda büyümüşsünuz ve su an hukuk ogrencisisiniz.
Devlet size bakmaz mi yardım isteseniz?
Can guvenliginiz olmayan yerde kalacaginiza en azından son iki sene azar dayak olmadan okuyacağıniz bir çatınız olur.
Arasaniza Alo 183 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ni. Elbet bir şey yaparlar,alırlar sizi. Sonuçta siz devletin çocuğu sayilirsiniz. Sizinle ilgilenmediler mi? Yazın cimere şikayet edin,burada konu açın - arkadaşlar eksisozluge Twitter'a falan taşır, krallar gibi ilgilenmek zorunda kalırlar sizinle.
Ama siz hala şu kafadasiniz; beni çok seviyor, ailesi doldurdu, o da pisman , daha yapmaz...
Bir de iyi baba demişsiniz. Tam olarak nesi iyi baba? Mesela kaç gece uykudan uyandı da bebeği sen olmadan susturdu,uyuttu? Kaç kere altını değiştirdi? Kaç kere aldı kucağına kitap okudu, bir saat oyun oynattı,ilgilendi?
Eminim yatak kürek bir babadır ama siz baba figürü görmediğiniz için akşam eve gelip TV izleyen babayı "çocuğuna ilgili" diye kodlamissinizdir

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Simdi sikyet etmezseniz kaydiniz bulunmadigi icin daha ileri giderse ki gidecek gibi gozukuyor o zaman sikayet etseniz bile pek etkili olmayacaktir.

Siz telefonunuza KADES uygulamasini yukleyip bilgilerinizi girip hazir hale getirin ne olur ne olmaz.. kimsesiz olup bosanmak cok zordur eminim ama lutfen cikis yollari arayisini birakmayin, nasil,ne sekilde,kimin yardimiyla destegiyle yapabilirsiniz gibi seyleri dusunmeyi birakmayin lutfen.

Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm hep bir aile özlemi çekerek. Kötü bir eş ancak hakkıni yiyemem gerçekten iyi bir baba. Ve çocuğum çok düşkün
Adam çocuğuna düşkün olsa annesine bu şekilde davranmaz iyi düşünün

Nasil bilerek yapmamis anlamadim. Sag tarafi dik yokus olan bir patikada ayagim kaydi ve metrelerce asagi yuvarlandim. Kayalara ve ağaçlara carptim. En son bir agaca tutunup durabildim. O kadar yuvarlanmaya ragmen sadece ayak bilegim şişti ve vucudumda keskin yaralar oldu bir yerimi kirilmadi. Cocukken defalarca bisikletten uçtum. Yani diyecegim o ki bir uzvu kirmak kolay bir is degil. Kırılması icin ciddi bir guc uygulamak lazim.

Eşiniz size uyguladığı fiziksel siddet ile kendinizin ve cocugunuzun fiziksel ihtiyaçlarini karsilayamayacak hale getirmis sizi. Yetistirme yurdunda buyudugunuz icin size yardimci olabileceklerini düşünüyorum. Alo 183 aile ve sosyal hizmetler bakanliginin numarasi, burayi arayip bilgi alamaz misiniz?

siz daha kendi haklarınızı savunamazken avukat olup başkasını nasıl müdafaa edeceksiniz?

Kimseniz olmadığını söylüyosunuz. Sığınma evleri var. Ölmeyi mi bekliyosunuz? Boşan ayrıl terk et demek bizlere kolay geliyo ama yaşayan sizsiniz anlaşılmıyosunuz gibi geliyo olabilir fakat herkes bilir ki insan istedikten sonra her şeyi bırakıp kendi ayaklarının üzerinde durabilir. Siz bu adamı bırakmak isterseniz bahanelere sığınmak yerine harekete geçin bana kalırsa. Çocukların şiddet ortamında büyümesine çok karşıyım çocuğum için ayrılmadım diyen anne babalara da aşırı sinir oluyorum.

Gerçekten çok merak ediyorum bacak nasıl kırıldı? Yani bu öyle tutup çıt diye kırılacak basit bişey değil kapkalın kemik.

Babam anamın bacağını kırsa onun iyi bir baba, iyi bir adam olduğunu asla düşünmezdim.

Neyse üzülen yok artık sen gibilere.

Bacım kafanda kararını çoktan vermişsin zaten. Daha neyi soruyorsun bize? Sürekli bahaneler buluyorsun. Yakında ölüm haberini okuruz artık televizyondan. Şimdiden Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…