- 21 Ağustos 2015
- 31.939
- 96.963
- 598
- 38
Yetiştirme yurdunda buyuduyseniz memur olma hakkınız var bunu neden kullanmıyorsunuz.Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum
Şu yorum çok yerinde gerçekten.Yetiştirme yurdunda buyuduyseniz memur olma hakkınız var bunu neden kullanmıyorsunuz.
ister ilkokul,ister ortaokul mezunu olun bu hakkınız var büyüdüğünuz yurt ile irtibata geçin onlar gerekli bilgiyi verir.
Memur olunca tayin isteyip gidersiniz yerinizi bile bildirmezsiniz.
Kafanı kırınca et bacak biraz az kalırKizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Darp raporu alıp gözünü korkutabilirsiniz. Bu sayede bir daha cesaret edemez. Bana gore çözüm boşanmak ama siz istemediğiniz için bu yorumu yazdim.Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum
Ben değil o söylüyordu o dönemlerde yanlış anlamissinizNarsist konusuna cise giderken bile soylediginizi yazmissiniz.Gercekten cok iyi babadir inandik tmm
Bunu biliyorum ama dediler ki okuln bitmesini beklersen direk kurum avukati olarak başlarsınYetiştirme yurdunda buyuduyseniz memur olma hakkınız var bunu neden kullanmıyorsunuz.
ister ilkokul,ister ortaokul mezunu olun bu hakkınız var büyüdüğünuz yurt ile irtibata geçin onlar gerekli bilgiyi verir.
Memur olunca tayin isteyip gidersiniz yerinizi bile bildirmezsiniz.
Aradım ve bilgi aldım çok teşekkür ederimNasil bilerek yapmamis anlamadim. Sag tarafi dik yokus olan bir patikada ayagim kaydi ve metrelerce asagi yuvarlandim. Kayalara ve ağaçlara carptim. En son bir agaca tutunup durabildim. O kadar yuvarlanmaya ragmen sadece ayak bilegim şişti ve vucudumda keskin yaralar oldu bir yerimi kirilmadi. Cocukken defalarca bisikletten uçtum. Yani diyecegim o ki bir uzvu kirmak kolay bir is degil. Kırılması icin ciddi bir guc uygulamak lazim.
Eşiniz size uyguladığı fiziksel siddet ile kendinizin ve cocugunuzun fiziksel ihtiyaçlarini karsilayamayacak hale getirmis sizi. Yetistirme yurdunda buyudugunuz icin size yardimci olabileceklerini düşünüyorum. Alo 183 aile ve sosyal hizmetler bakanliginin numarasi, burayi arayip bilgi alamaz misiniz?
Farkettim ki affedersem eğer ömür boyu kendimi affetmeyecegimBir kere affedersen bugün bacagini kıran harin daha beterini yapar.Sana ve cocuguna bunu yapmasına izin verme.
Okulunuzun bitmesini beklemeyin bu hakkınızı kullanın daha sonra okulunuz bitince kurum avukatı yine olursunuz hali hazırda hem işiniz olur hem de çocuğunuz için çok iyi olurBunu biliyorum ama dediler ki okuln bitmesini beklersen direk kurum avukati olarak başlarsın
Kadın yetiştirme yurdunda büyüdüm kimsem yok diyor. Olayları sadece kendi hayat şartlarımıza göre değerlendirmeyelim.O kadar haklısın kiiii. Doğunun ücra şehri olunca noluyo anlamıyorum. Sanki çölde yaşıyorlar, ben de doğuda yaşıyorum. Noluyo burda yaşayınca, üstelik herşey daha ucuz batıya göre.
Ne yapmaya karar verdiniz?Aradım ve bilgi aldım çok teşekkür ederim
Allah yolunuzu açık etsin.Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Şikayet edip Ayrılma kararı aldım gerekirse bir zama.n da kadın sığınma evinde kalacağım ama boyun eğmek hayır olmamalı hepinize ayrı ayrı minnettarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?