Şikayet etmeli miyim

Narsist konusuna cise giderken bile soylediginizi yazmissiniz.Gercekten cok iyi babadir inandik tmm

Cocugunun annesine iyi davranmayan adamdan iyi baba olmaz. Babaligi batsin. Boyle zalim erkeklere kendini muhtac hisseden kadinlar kadinlarimiz.

Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum
Yetiştirme yurdunda buyuduyseniz memur olma hakkınız var bunu neden kullanmıyorsunuz.

ister ilkokul,ister ortaokul mezunu olun bu hakkınız var büyüdüğünuz yurt ile irtibata geçin onlar gerekli bilgiyi verir.

Memur olunca tayin isteyip gidersiniz yerinizi bile bildirmezsiniz.

Şu yorum çok yerinde gerçekten.
Çalışmayan, mesleği olmayan, aileden varlıklı olmayan kadının evlenip çocuk yapmasının kumar oynamaktan hiçbir farklı yok ne yazık ki

Kizlar eşim bacağımı kırdı ancak şikayet etmedim. Ayrılık düşünemiyorum bazi sebeplerden dolayı. Siz olsaydınız ne yapardınız? Şikayet edip etmeme konusunda
Kafanı kırınca et bacak biraz az kalır

Hayir ardımda hesap soracak kimsem olmadığı için Allah tan başka en zayıf halkayı yani beni kırdı. Okuyorum mesleğimi elime alana kadar mecburum diye hissediyorum
Darp raporu alıp gözünü korkutabilirsiniz. Bu sayede bir daha cesaret edemez. Bana gore çözüm boşanmak ama siz istemediğiniz için bu yorumu yazdim.

Bunu biliyorum ama dediler ki okuln bitmesini beklersen direk kurum avukati olarak başlarsın

Aradım ve bilgi aldım çok teşekkür ederim

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Şikayet edip Ayrılma kararı aldım gerekirse bir zama.n da kadın sığınma evinde kalacağım ama boyun eğmek hayır olmamalı hepinize ayrı ayrı minnettarım

bence sen yine de şikayet et. elinde bulunsun raporun..sen alttan aldıkça şiddet artar. inşaallah mesleğini eline alıp kurtulursun. ailesi yüzunden yaptı bi daha yapamz diyosun nasıl garantisi var

Bunu biliyorum ama dediler ki okuln bitmesini beklersen direk kurum avukati olarak başlarsın
Okulunuzun bitmesini beklemeyin bu hakkınızı kullanın daha sonra okulunuz bitince kurum avukatı yine olursunuz hali hazırda hem işiniz olur hem de çocuğunuz için çok iyi olur

O kadar haklısın kiiii. Doğunun ücra şehri olunca noluyo anlamıyorum. Sanki çölde yaşıyorlar, ben de doğuda yaşıyorum. Noluyo burda yaşayınca, üstelik herşey daha ucuz batıya göre.
Kadın yetiştirme yurdunda büyüdüm kimsem yok diyor. Olayları sadece kendi hayat şartlarımıza göre değerlendirmeyelim.
Kınamanın,dalga geçmenin ona faydası yok. Yapıcı yorumlarla yol göstermemiz gerekir.
Konu sahibi bence şikayetçi olun ki gözü korksun. İleride boşanmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, darp raporu süresi kısıtlı ama yinede elinizde olsun ileride lazım olabilir belli olmaz.
Yetiştirme yurdunda büyüyenlere memuriyet hakkı vs olmuyor muydu? Bebeğiniz kreş yaşına gelince uzakta iş bulup kendinizi kurtarmaya bakın.
Off off..

Kendiniz yazmissiniz arkamda kimsem yok diye. Bugun bacaginizi kiran yarın bunun arkasinda kimsesi yok diyip size neler yapar. Asıl aileniz yokmus ben onun ailesiyim sevdigiyim guvendigiyim cocugumun anasi diyip sizin arkanizda olacagi yerde o size eziyet etmiş. Bende anne baba ayri olarak büyüdüm babamda anneme şiddet uygulardi annemin mesleğide yoktu ama ayrildi annem ve bizleri okuttu evlendirdi meslek sahibi etti ve kendide şuan şen dul olarak yasiyor cokta mutlu. Bir sefer dahi sorgulamadik annemizin kararını. Ama babamla evli olsaydi belki şuan annem yoktu bile. Bu arada benimde babam cok iyi bir babaydi hatta 10 dkka önce aradi konustuk ama anneme hic bir zaman iyi bi eş degildi. Lütfen kendinizi kurtarın cok zor biliyorum yanlizsiniz ama cocugunuzun yanliz kalmamasi icin kendinizi kurtarin

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Şikayet edip Ayrılma kararı aldım gerekirse bir zama.n da kadın sığınma evinde kalacağım ama boyun eğmek hayır olmamalı hepinize ayrı ayrı minnettarım
Allah yolunuzu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…