- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Oyle bir sey asla olmaz..telden sikayetci olunca polis kapiya dayanmaz..benim kadar sikayet eden yoktur merak etme kimsenin kimseyi korkutmaya hakki yok Allah korusun insan o panikle kendini yola da atabilir..sinir oluyorum boyle beyinsizlere dogrusunu yapmissiniz tebrikler...
kimse kapına gelmez merak etme bende çok şikayet ediyorum bu benim en doğal hakkım polislerde bu günler için var kimse seni deşifre edemez öyle bi hakları yok sen içini ferah tut
slm sen dogru olai yapilmasi gerekeni yapmissin.birak kim e dusunmek isterse dusunsunkizlar mrb.
Cuma gunu disari cikmistim bankada falan isim vardi.
Eve donuyordum.
Karsi kaldirama geceyim diye icimden dusunurken arkamdan o korkunc fren sesini duydum arkami bir dondum.
Bir araba dönemeci dönerken artisligini yapti ve seritte iki kez dondu ve son surat basti gitti
o kadar korktum ki anlatamam
cok degil 5-10 saniye önce karsi kaldirima gecseydim o süratle beni ezebilirdi..
Hemen plakayi aldim 155i aradim.
İnanin o an nasil boyle bir karar aldim bilmiyorum.
Polise bildirdim.konusurken sesim titriyordu nasil korktuysam artik.
Polis siz suan .... caddesindesiniz olay tam olarak nerde oldu dedi bende ... marketin önunde dedim.
Tamam hemen ekip gönderiyoruz dedi kapattim.
Size sorum şu : olayi telefonda teyzemle paylastim
senin ne üstüne lazim dedi.
Polisler kapiya falan gelir.(bu arada biz esimin abileriyle ayni binada oturuyoruz)
Kayinlarin falan inanmaz sana.
Sana birseymi etti (taciz vs) sikayet ettin derler.dedi.
Kizlar gercekten öyle polis herhangi bir sebepten eve gelse
Olay acayip buyur .
Bende bu tur konularda duyarsiz kalamiyorum.
Evet belki beni ezip gecmedi ama ne malum o hizla baska bir insanin (yada bir hayvanin) canini almayacagi..
Bu ona ders olur belki...
İki gundur dusunuyorum.polisi aradigim icin zerre pisman degilim.
Ama polis tlfonda bebim bulundugum caddeyi ben demeden dedi.
Peki eve herhangi bir sebepten gelirlermi?
Birde o şöför şikayet edeni ögrenebilirmi?.
Gelmez kapiya polis felan, ayrica cok iyi yapmissin.
boyleleri yuzunden bir suru can gidiyor. .
Allah korusun sizede carpa bilirdi ..
Canim senin icin gereksiz korkaklik gibi gorunuyor.Şikayet etmekle iyi yapmışsın. Aykırı hareketlerle insanların canına kastediyor, ötesi var mı? Tabii ki üstune, daha doğrusu üstümüze vazife. Sen şikayet etmedın, ben etmedim, ne olacak? Bu trafik canavarları cirit atacak.
Ayrıca kapıya niye dayansınlar, dayanmazlar tabii. Hem polis kapına gelse ne olacak? Sizleri mi alıp götürecekler? Gereksiz korkaklık, başka birşey değil yani.
canim biliyorsun el alem ne dusunur.dimi ama.Kapıya polis gelmez de böyle bir şey için gelse ne olucak. Kayınlarına küfür edesim geldi susuyorum.
evet arkadasim iyi yaptigimin fankindayimÇok iyi yapmışsınız hiçte birşey olmaz merak etmeyin
Boşver diyenlere gün gelir o araba çarpar ozaman anlarlar sanane bananeyi
Hergün haberlerde onlarca kaza yazık günah bizim ailemiz çoluğumuz çocuğum da olabilir
Duyarlılığımızı kaybetmemekte fayda var.
evet arkadasim iyi yaptigimin fankindayim
sadece belki o serseri sikayet edeni bulurmu(polis soyler mi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?