şikayet etmesemiydim

bi gün çocuğu mahalleye çıkardım bi eve bi kaç delikanlı toplanmış askere gidecek varmış aralarında dan dun-dan dun ateş ediyolar camdan silahları çıkarıp çıkarıp tmm havaya ateş ediyolar ama ya silah kaysa oynayan çocukları vursalar hemen polisi aradım şikayet ettim 5 dk geçmeden polis geldi ben görüyorum polisler indi arabadan gençleri evden çıkardılar snr polislerden biri tekrar arabaya bindi beni aradı bizi görüomusun dedi eet dedim bu gençlermiydi dedi eet dedim tmm dedi çıktı arbadan yani beni deşifre falan etmedi senide etmez merak etme....

hatta hatta polisle koordine çalıştığım bi olay olmuştu :) gene yarış yapıolar bi kaç kişi caddede bende aradım polisi neyse haber aldılar hemen kaçtılar ama yarım saat geçmeden yine geldiler ben yine hemen polisi aradım polis bayan hatta kalın lütfen dedi ben camdan görüorum nereye gittiklerini dedim biri sağ yola girdi diğeri düz gitti :) sayemde sağa gireni kıskıvrak yakaladılar tabi arabanın rengini bildirdim ama plakayı gece olduğu için görememiştim :)

ben polisten kaciyom sen beni oraya gonderiyon

Ee kazen seni neden kandirdi

doğru olanı yapmışsın, bu net.

yalnız teyzenin ve kayınlarının kafa yapısı ne acayip. her polis tacizden mi gelir ya da Allah korusun tacize uğradın polise gtmek yerine susup oturman mı gerekyor? teyzeni çok ciddiye alma derim.

Canim teyzem ne diyor biliyormusun.

O araba ayagimin üstünden geçse bile polisi aramazdim.

O kadar güldüm ki.anlatanam..

Dedim ki insallah yasamazsin boyle birsey ama

yasayinca ayni seyi dusunurmuydun hala..

Evet diyo.eve gelirdim esim ne gerekiyorsa ( polis vs)
Hallederdi...

Gülermisin ağlarmisin

Nedir bu milletteki suclulari koruma cabasi? Herkes hakkini arasa duny daha farkli bir yer olurdu. Bence cok iyi yapmissiniz.

teyzen tam ben bilmem eşim bilir vakası :)

Valla en güzelini yapmışsınız. insanların böyle düşünmesi çok yanlış herkesin üstüne vazifedir. Allah korusun birine bişey olabilirdi.

sabah evden işe giderken ilköğretim okulunun önünde bir araba dikkatimi çekti içinde şöför varmı yokmu belli değil resmen direksiyona gömülmüştü arabada böyle hurda bakımsız pis birşey yanından geçip gittim ama iz bırakmış ertesi gün yine aynı yerden geçerken daha arabının yanına gelmemiştim arabanın kapısı açıldı 2 tane küçük ilkokul çocuğuna birşeyler söyledi ve çocuklar nasıl bir koşmak anlatamam hızla kaçtılar . ddünden de mimledim ya dedim bu kesin sapık polisi aradım olayı anlattım bana plakasını alabildinizmi diye sordu aslında almıştım ama nasıl olduysa bir harf eksik yazmışım yanlış dediler geri dönüp tekrar plakaya bakıyım dedim adamla göz göze gelmezmiyiz yüreğim hopladı ama kesinde emin oldum şaka değil SAPIK gibi bakıyordu sonraki 3 gün boyunca bir polis ekibi okulun önünde bekledi adama ne oldu bilmiyorum 3 gün sonra polisde gitti adamıda bidaha görmedim

ben polisten kaciyom sen beni oraya gonderiyon

Ee kazen seni neden kandirdi

En eli maşalı üye anketiydi sanırım. ORda kendisine oy verenlere bir şaka yaptı :)))) Siyaset topiğinde yazdıklarımızdan ötürü savcılık ip bilgilerimizi istemiş de. İfade vermemiz gerekicekmiş gibi. Avukat arkadaşlar falan arandı. Bayağı şenlikliydi. Bütün bir gün onunla uğraştım daha once böyle şeylerden ifadeye gitmiş insanları falan aradım. ama ben de iş yerime tebligat gelicek diye korktum. Sonuçta patrona izah edemezsin. Bir de zaten siyasi bir şey olduğunu söylesen adam işkillenicek iyice

Valla bu kazenden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…