Şikayet etsem saçma mı olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.009
278
Arkadaşlar babamı polise şikayet etmeyi düşünüyorum. Akşam kavga ettik. O benim üstüme çıktı, kalkamadım. İtişme oldu aramızda. Beni tehdit etti seni döverim filan diye. Şahitlik edecek kimse de yok. Polise şikayet etsem sizce ne yaparlar? Bunu bir kez daha yaşadık artık bir ders vermek istiyorum. Bir zarar verir mi bu durum iş hayatına?

Darp raporu alin ve karakola sikayet edin .. Esim polis ona sordum böyle dedi ama pek bisey cikmaz dedi

Darp raporu alin ve karakola sikayet edin .. Esim polis ona sordum böyle dedi ama pek bisey cikmaz dedi

Teşekkür ederim cevapladığınız için. Darp raporu alabileceğim bir şey yok. Hatta babam alabilir ben ona fiziksel hasar bıraktım.

Teşekkür ederim cevapladığınız için. Darp raporu alabileceğim bir şey yok. Hatta babam alabilir ben ona fiziksel hasar bıraktım.
O zaman pek yapacak biseyniz yok sanirim .. esim darp raporu alsa bile pek bisey olmaz bu isten dedi

Çok üzüldüm hem evlat açısından hem de baba açısından. Daha fazla yüz-göz olmadan ayrılın evden bence

Sen de az değilsin.
Allah herseyin herkesin hayırlısını versin, anne babanın da evlâdın da..

Kizkardesim ayni seyi yapti. Uyari aldi babam. Uyari da 3 gun hapis mi neydi. Devlet artik evladi cok koruyor. 18 yas altini da boyke bir beyanda aliyor yurduna aileden. Bana kalirsa biraz uzaklasin. Cunku bunlar ilerde sicile isleniyor. Bilginiz olsun. Biz de sasirdik olaylar uzayinca sikayetler artinca devlet babaya sicil kaydi veriyor. Sakinlesin. Herkes iyi bir babaya sahip degil. Yapacaginiz en iyi sey uzak durmaniz.

Aile içinde olabilir öyle şeyler bir de babama fiziksel şiddeti ben verdim o rapor alabilir diyorsunuz bence ani fevri kararlar vermeden önce düşünün biraz hem babanız sürekli bunu yapan biri değilse çok üzülür belki ufak çaplı bir kriz yaşamistir

Çıkacağım evden en iyisi bu gibi duruyor haklısınız. Kardeşiniz de iyi yapmış. Belki vazgeçer artık.

O

O zamam baba da durumu anlatirsa sen uyari ceza alirsin. Bunlar evden uzaklastirma ordan yurda gitme vs ile devam eder. Yasadigim icin biliyorum tabii kardesim 18de kucuktu

Polis görse sen saldırmışsın derdi zaten bende bir şey yok çünkü vazgeçtim şikayetten. 30'a yakınım ayrıca küçük değilim.

Aslında genelde bulanık bir ilişkimiz var. Şikayetten vazgeçtim bu sebepten de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…