Bilinen bir dönerciye tek sefer gittim. Yemekler tek tepside 10 tabak geldi, bizimki buz gibi olmuştu, yağları donmuştu, 3 sefer çatal kaşık değiştirdik kirli geldi 4. de kendimiz sildik, ne var arada çıkar cevabı aldık hiç rahatsız bile olmadı. Garsonlar gruplar halinde muhabbet edip, yemekleri toplu getirmeye devam ediyordu. Sonra takım elbiseli biri geldi. Hepsi yerine geçti, yemekler gidip gelmeye başladı. Kasaya gittim müdürle görüşmek istedim. Yok şu anda ne vardı dedi, burda olduğunu biliyorum, sizi firmanıza ve şikayet var sitesine yazıcam, anlaşılmıyor sanıyorsunuz ama haliniz çok belli dedim. Bir sn dedi, o takım elbiseli adamı çagırdı. Biz sizin müdür olduğunuzu anladık biliyormusunuz diyerek lafa girdim, anlattıkça kızardı bozardı. Şu kişi mi biz onu yeni aldık hep şikayet geliyor dedi. Kim olduğunun ne önemi var, tabakları içeride bekletip toplu halde masalara tepsiyle getiriyorlar hepsi aynı dedik. Tatlı fln ikram etmek istedi, siz otorite sağlayın başka şeye gerek yok dedik. Bazen anında müdahale şart, bazen işten atılmasıda şart. Ben bir şekilde hallederim de, yaşlısı, çocugu, garip insanı var, herkese aynı şeyi yapan çalışan edebiyle çalışsın çalışmıyorsa çok iş arayan var.