Şikayet

Hakaret falan asla olmadı öyle bir şey olsa tavrımı orada koyardım zaten ama tavrı çok çirkin iticiydi. Bir yandan düşünüyorum dediğiniz gibi çalışma şartları kolay değil çok yoğun bir mağaza kimlerle uğraşıyorlar gün içinde ama işte herkese aynı şekilde yaklaşmamayi bilmeli diyorum bir yandan da.

Ya bilmiyorum ben gün içinde milyon insanla karşılaşıyorum ve artık gittiğim yerde özellikle benle alakalı bir şey yoksa alınmıyorum önemsemiyorum sadece işimi halledip halletmemesine bakıyorum gerisine takılmıyorum. Tavrı, gülmesi gülmemesi hiç umrumda olmuyor.

Bi yandan sikayet etmekte haklisiniz bi yandan da kendimi onlarin yerine koyuyorum turlu cesit manyakla ugrasiyorlar ve hepsine guler yuzunu korumak zorundalar esek gibi calisip uc kurus para aliyorlar ben bu sartlar altinda gercek halimi guler yuzumu tatli dilimi koruyabilir miydim acaba, cok zor

Bi yandan sikayet etmekte haklisiniz bi yandan da kendimi onlarin yerine koyuyorum turlu cesit manyakla ugrasiyorlar ve hepsine guler yuzunu korumak zorundalar esek gibi calisip uc kurus para aliyorlar ben bu sartlar altinda gercek halimi guler yuzumu tatli dilimi koruyabilir miydim acaba, cok zor

Aynen öyle inanın 2 sn önce birisi size herkesin içinde haksız yere bağırıyor, sinirden elleriniz titriyor herkesin içinde aşağılanıyorsunuz ve 1 sn bile beklemeden diğer müşteriyi alıyorsunuz, hangi insan evladı 1 sn içinde normal bir ruh haline bürünebilir? İstemeden olsa yansıyor, ters davranmıyorsunuz ama normal de olamıyorsunuz, işini yapıp göndermek istiyorsunuz. Ayrıca bazı insan inatla üstünüze gidiyor resmen psikolojik test gibi.. Bazen insanlara üstten de konuşmanız gerekebiliyor çünkü yumuşak olduğunuzda herkes sizi ezmeye çalışıyor...Velhasıl zor...

Kuralları çiğnemedim diye beni şikayet eden çok oldu ama tabi ki istediğimi yapmadı kurallara uydu diye değil tamamen yalan şekilde kötü davrandı diyerek. Onları allaha havale ediyorum...

Ben önce şahsına "konuşma şeklinizden hiç hoşlanmadım. Eğitim vermediler mi size?" gibi tepkiler veriyorum.
Aynı ukalalığa devam ederse veya yürü git der gibi alakasız davranırsa "bu mağazanın müdürüyle görüşmek istiyorum" diye oradaki diğer personele söylüyorum..

İnternette paylaşmak biraz sert olabilir. Müsait zamanda gidip müdürüyle konuşun..

Haklısınız kesinlikle katılıyorum size. O kadar iş arayan varken patron gibi davranan ya da işini nasıl yapacağını bilmeyen çalışmasın ama bir yandan da vicdan işte... ilk şikayette işten atilmadigini söylemeniz iyi oldu. Yazacağım sanırım. Çünkü tekrar mağazaya gidip müdürle konuşmam zaman alabilir niye o zaman söylemedin denilebilir.

Patron bile bir müşteriye saygısız davranamaz. Çünkü o kişinin ekmek kapısı olduğunu bilir..
Bu tavırları genelde kıt görüşlü, egosu beyninden büyük kişiler yapar..

Aklıma gelmişken yazayım zincir bir mağazaysa telefonla genel müdürlüğe de şikayet edebilirsiniz. Hangi mağaza, hangi saatlerde olduğunu belirterek. Kasiyerin ismine dikkat etmediyseniz diye..

Ben bir banka şubesi çalışanlarını komple şikayet ettim. Para çekecegim atm den yapamıyorum. 2 gişe var 1 tanesi sadece para yatırmak içinmiş, ötekini de bir müşteri esir aldı sanki.
Neredeyse yarım saat bekledik. Ki işe yetişmem lazım. Bekle bekle uyarıyoruz ilgilenmiyorlar. En sonunda "lanet olsun sizin yapacağınız işe" diye kapıyı çarparak çıktım. Hemen genel müdürlüğü aradım. Bir kaç gün sonra "şikayetiniz şube müdürüne iletildi" diye aradılar.

çalışanin durumuna bagli çok sikayet aaliyormu bu sekilde davranmasina sebep neydi
bende kasiyerdim bir magazada musteriler lavaboyu kullanamiyordu bben bunu izah edince kadin bana magazanin ortasinda sistit olursun insallah diyerek bagirinca birbirimize girmistik kkadinla agiz dalasi yoluyla aonuc olarak kurallari uyguladigim ve sozlede olsolsa siddete maruz kaldigim icin ben hakliydim
olayida olayida anlatirsaniz belki daha dogru bir yonlendirme yapilabilir size

Back
X