Şikayet

Bende ne yapilir bilmedigim icin buraya yazdim. Canlari tehlikede bunun bende farkindayim bugun kv ile de konuştumm. Pink korkuyorum artik bisey yapacak diye dedi. Kiz kimsesiz gibi birsey. Herkes sadece uzuluyor ama kimse elini tasin altina koymuyor. Cunku o taş donup dolasip onlara gidecekkk diye korkuyorlar.

O tür şeyler kullanmadım fakat o ortamda bulunan çok arkadaşım oldu davranışlarını,hareketlerini ve ani ruh değişimlerini çok iyi bilirim. Allah kurtarsın diyecemde o illete bir kere bulaşınca geri dönüşü olmuyor ne yazık kı birde küçük çocuğu varmış ona ayrı bir üzüldüm

Üstünde yakalatma fikri aslında bir polisten çıkma akıl aldığım bir polis yüksek miktarda olursa içerde arınabileceğini söylemişti fakat nadir ve özel günlerde kullanan eşim için mümkün olmuyordu bu durum ama diz o şahıs için kendini kaybediyor deyince demek ki çok üstünde o yüzden fikir vermek geldi aklıma..

Aşiri sinirli asla laf söylenmiyor kendisine zaten. Birde esi sikayet etse bunu ogrense yapacaklarindan inanilmaz korkuyoruz... bizde surekli dua ediyoruz ama yok.

Kavga cikardigi bir anda polisi aramak geldi benimde aklima. Illaki muayeneye alirlar diye dusundum. Ama onemli olan sonrasi tabiii

Biz kiza bu adamdan cocuk yapma evlenme dedik dinlemedi. Evet kiza uzuluyorum ama kendisi bilerek yapti simdi cok pisman tabii orasi ayri...
Bende cocuga uzuluyorum

Bağımlılık konusu hassam noktam benimde, yakinen şahit olduğum bir iki örnek var. Eşinin ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum.

Kimsesiz tabi, korkuyor kayınvalideniz ama bağımlı olan oğlu olduğu için birşey yapamıyor, kızı olsaydı gelini üzerinde yapacak çok şey bulurdu. Böyle gelinin hayatını kayışını izleyen kayinvalide de gördüm malesef öncesinde. Kusura bakmayın sizden bağımsız bu sinirim.

Kadın sığınma evine gitsin o zaman, gidecek yeri yoksa, gitmeden de şikayet etsin eşini, üzerinde bulularsa ceza alır herhalde.

Kendisine bu soylediklerinizi bizzat soyledim. Bana verdigi cevap adı evlat olmasa yapacak cok sey var kizim ama insan evladina kiyamiyr demek oldu. Ne diyeyim haklisin dedimm.
Evet damadi bu durumda olsa bir dk dusunmez alir kizini

valla
valla adamlar bunu öyle bi sakliyorlarki donuna kadar afedersikiz telefonda sifreli konusmalar sirlarini bile vermezler bu tip insanlar kimseye kötü ark dostlaru olur halbuki sonu nereye varacak bilemezler cok gördüm icip donarak sogukta öleni arkad cocuklarini birakani evet kolay degil birakmak ama cabalamak lazim uzak durmak o cevreden destek almak simdi kizilay bile destek cikyior hersey beyinde bitiyoe insanin karisini dövüyoe yzik günah degilmi ailesi büyüt besle ver essek herifin eline aksama kadar dövsün bide nazini kahrini cek bu tip isnaalaru evlendirmeyeceksine evlenip karsifaki insanalara zarar veriyorlar birkaacaksin kendi hallerine baktin cabalamiyor kendi kendine sonunu bi yerde bulacak yok bu dünyada kötülere hic birsey olmaz onu bilirim cocuguda döver az büyüsün cünkü kriz gecriyor kafasi birseyi görmüyor gecen haberlerde kisi annesininbu yüzden öldürmüstü allah yardimcilsru olsun icinde bulunfugun icin bende yakinimdan dolayi cok zor imtihan dünyadindayiz kimi bundan kimi baska seyden..

Eşinin şikayetçi olması lazım. Gidecek yeri yoksa kadın sığınma evine başvursun. Bu prosedürün nasıl işlediğini iyice araştırın. Maalesef polisin bir şey yapmadığı çok örnek var evet ama yaptığı örneklere de şahit oldum.

Eğer kişi isterse kendisi tedavi olur ama ne yazık ki ben hiç bırakanı görmedim sadece ara vereni gördüm.

Kayınvalideniz evet oğlu değil damadı olsa daha farklı davranırdı. Peki şunu soruyor musunuz eşinizin gelini değil kardeşi olsaydı madde bağımlısı bir adamla canı tehlikede yaşayan veya siz o kızın yengesi değil kardeşi olsaydınız? O zaman ne yapardınız, nasıl davranırsınız? Şu an içine düşülen durum garip çünkü herkes kıza üzülüyor ne yapılabilir sorgulanıyor ama icraat yok. Haklısınız kimse elini taşın altına koymuyor. Şimdiye bin kere bir şey yapar yapmaz polisi aramanız gerekirdi. Kızı o evden çıkartmanız gerekirdi. Tabi kızın da artık bir şeyler yapması lazım

Kavga cikardigi bir anda polisi aramak geldi benimde aklima. Illaki muayeneye alirlar diye dusundum. Ama onemli olan sonrasi tabiii
İçiçilikten serbest kalır başına bela olurdu iyiki o an yapmamışsın..satıcılar içeriye alınıyor o yüzden üstünde çok olduğunu teyit ettiğiniz vakit şikayet edin ya da bırakın gebersinler nefret ediyorum insanın kendine ve ailesine zulüm etmesinden keşke durdurula bilse ve çok korkuyorum eşimin o hale gelmesinden

Şimdi çok haklisiniz ama ben gerekli kisilerle konuşup bunun boyle devam etmemesi gerektigini soyledim. Benim elimden gelen bu. Takdir edersiniz ki benimde bir hayatim var. Çok konustum dertleştim birak dedim. Kiza evlenme dedim cocuk yapma dedim. Vicdanim rahat bu konuda.
Buraya da konu actim hala napabilirim diye soruyorum. Cunku kimse elini tasin altina koymuyor.

Allah korusun rabbim kimseye yasatmasin elin kolun baglaniyor o an

severek mi yoksa görücü usulümü evlendi merak ettimde ? evlenemden önce kötü aliskanligi varmiydi?

Boşuna konuşmuşsunuz. Anlamaz çünkü. Ayıkken anlar ama kafa güzel olduğunda yine aynıdır. Bakın kullandığı bir madde yani uyuşturucu. Mantıklı davranmasını beklemeyin, şayet içtiği sigara değill.. Direk beyne etki ediyor, kalıcı hasarlar bırakıyor. Tıbbi olan zararlarını da es geçiyorsanız bunun birde maddi zararları var. O adam anlamaz hiçbirşeyi, tedavi olması lazım net. Bunu da kendi isteğiyle yapması gerek. Allah yardımcınız olsun. Tedaviyi kabul etmiyorsa, boşansın. Ortada birde çocuk var. Kendi çocuğunun rızkını, hakkını düşünmeyip alkole maddeye para veren insan zaten babalık yapamaz. Tutun şu konudan boşanma davası açın, sizce mahkeme bu çocuğu babaya verir mi... Böyle ciddi bir olay var ortada. Tedaviden başka hiçbir şey yapamazsınız.. Katlansın derseniz de Allah korusun kadın cinayetine kadar gider bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…