- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Canim benim ya cok üzüldüm onun adina kaderi böyleymis rabbim tez zamanda kurtarsun ins dualarimdaSeverek evlendiler. 6 senelik iliski... evlenmeden onceede vardi ama bu kadar degildi
adam bu durumda bos mu duracak eminim onlarda düsünmüstür bu konuyu kadin caresiz korkuyie kocam bana birsey yapar diye bosanmaya gidrse bu tip insan daha kötü olur iyilikle yaklasip tedaviyw ikna edilmesi lazim kendi cabasiyöa birakmasi lazim karisi cocugu gidince gözü dönecek daha beter olacak eminim kiBoşuna konuşmuşsunuz. Anlamaz çünkü. Ayıkken anlar ama kafa güzel olduğunda yine aynıdır. Bakın kullandığı bir madde yani uyuşturucu. Mantıklı davranmasını beklemeyin, şayet içtiği sigara değill.. Direk beyne etki ediyor, kalıcı hasarlar bırakıyor. Tıbbi olan zararlarını da es geçiyorsanız bunun birde maddi zararları var. O adam anlamaz hiçbirşeyi, tedavi olması lazım net. Bunu da kendi isteğiyle yapması gerek. Allah yardımcınız olsun. Tedaviyi kabul etmiyorsa, boşansın. Ortada birde çocuk var. Kendi çocuğunun rızkını, hakkını düşünmeyip alkole maddeye para veren insan zaten babalık yapamaz. Tutun şu konudan boşanma davası açın, sizce mahkeme bu çocuğu babaya verir mi... Böyle ciddi bir olay var ortada. Tedaviden başka hiçbir şey yapamazsınız.. Katlansın derseniz de Allah korusun kadın cinayetine kadar gider bu.
Adamın gözü yoksunluktan dönüyor zaten mantıklı hareket edebilse kaybetme korkusundan yapmaz he hırs yapar orası ayrı evet ama ikna da çok zor. Bir çocuğu olmuş çok küçük çocuk dediklerine göre, kendi kanı canı bebeğini düşünmeyen adamı ne ikna edebilir ileri derece bağımlı. Allah yardımcıları olsunadam bu durumda bos mu duracak eminim onlarda düsünmüstür bu konuyu kadin caresiz korkuyie kocam bana birsey yapar diye bosanmaya gidrse bu tip insan daha kötü olur iyilikle yaklasip tedaviyw ikna edilmesi lazim kendi cabasiyöa birakmasi lazim karisi cocugu gidince gözü dönecek daha beter olacak eminim ki
Boşuna konuşmuşsunuz. Anlamaz çünkü. Ayıkken anlar ama kafa güzel olduğunda yine aynıdır. Bakın kullandığı bir madde yani uyuşturucu. Mantıklı davranmasını beklemeyin, şayet içtiği sigara değill.. Direk beyne etki ediyor, kalıcı hasarlar bırakıyor. Tıbbi olan zararlarını da es geçiyorsanız bunun birde maddi zararları var. O adam anlamaz hiçbirşeyi, tedavi olması lazım net. Bunu da kendi isteğiyle yapması gerek. Allah yardımcınız olsun. Tedaviyi kabul etmiyorsa, boşansın. Ortada birde çocuk var. Kendi çocuğunun rızkını, hakkını düşünmeyip alkole maddeye para veren insan zaten babalık yapamaz. Tutun şu konudan boşanma davası açın, sizce mahkeme bu çocuğu babaya verir mi... Böyle ciddi bir olay var ortada. Tedaviden başka hiçbir şey yapamazsınız.. Katlansın derseniz de Allah korusun kadın cinayetine kadar gider bu.
Haklısınız işiniz çok zor.. Bende temsili bir örnek yaşadığım için biliyorum, gerçekten isteyip, ikna edilip içinden gelip bırakanların oranı %5lik bir oran. Allah yar ve yardımcınız olsunBen asla katlansin demem ama tahmin edersiinizki konu elti olunca birsey soylerken iki kez dusunuyorsunuz. Onu gaza getirmek istemem bisey olsa benim basim yanar once..
evet ikna cok cok zor dedigin gibi kendi kafasinda bitirmesi gerek adam bagimli olmus zaten yani bu madde insana kriz aninda annesini babasini öldürecek dereceye kdar getiriyor ki kalmiski karisi cocugunu düsünecek yani yapmayin etmeyin empati kurarakyaziyorum zaten tüm bunlari tanidiklarimdan sahit olarak caresiz demekki siginack kol kanat gerecek kimsesi yok güzel bi dayak atilmasi gerek belki bi nebzeolsa icleri rahatlarAdamın gözü yoksunluktan dönüyor zaten mantıklı hareket edebilse kaybetme korkusundan yapmaz he hırs yapar orası ayrı evet ama ikna da çok zor. Bir çocuğu olmuş çok küçük çocuk dediklerine göre, kendi kanı canı bebeğini düşünmeyen adamı ne ikna edebilir ileri derece bağımlı. Allah yardımcıları olsun
Haklısınız işiniz çok zor.. Bende temsili bir örnek yaşadığım için biliyorum, gerçekten isteyip, ikna edilip içinden gelip bırakanların oranı %5lik bir oran. Allah yar ve yardımcınız olsun
Olmayınca olmuyor ki canım Rabbim kimseyi düşürmesin.. Bu madde kullananlarda genelde obsesif k. bozukluğu olduğu için bunlar takıntılı oluyor biri dayak atsa dövse bu sefer takıntı yapıcak zaten. Güzel bi tedavi olması arınması lazım. İnşallah düzelir yola gelir. O kızcağız ve masum melekte güzel bir hayat geçirir. Keşke elimizden birşey gelse...evet ikna cok cok zor dedigin gibi kendi kafasinda bitirmesi gerek adam bagimli olmus zaten yani bu madde insana kriz aninda annesini babasini öldürecek dereceye kdar getiriyor ki kalmiski karisi cocugunu düsünecek yani yapmayin etmeyin empati kurarakyaziyorum zaten tüm bunlari tanidiklarimdan sahit olarak caresiz demekki siginack kol kanat gerecek kimsesi yok güzel bi dayak atilmasi gerek belki bi nebzeolsa icleri rahatlar
Hep öyle olur zaten kendi bildiklerinin üstüne tanımazlar.. Dağları ben yönettim gibi davranırlar, birşeye takılırlar. Ona 30 cümle kurarsın ama gider 1 kelimesine takılır kalır saplantılıdır yani. Bunların tedavilerinde yoğun antidepresan kullanılıyor zaten. Kişilik bozukluğu mevcut çünkü, bırakmak istese en azından şunu söylerdi. "Beni götürün, ben bırakmak istiyorum, yardım edin, engel olun" . Size bile zarar verebilir. Kullandığı maddenin ne olduğunu biliyor musunuz tam olarak.Bence birakmak istese bunu illaki yapardi. Ya da danisirdi. Birakmak istiyorum cumlesini hic duymadim kendisinden. Zorla da olmuyor bazi seyler. Benim evimde bile kavga cikariyor. Ne istedigini kssinlikle anlayamiyoruz. Hayal dunyasi cok geniş. Kurdugu cumleleri bile anlayamiyoruz o derecede
Hep öyle olur zaten kendi bildiklerinin üstüne tanımazlar.. Dağları ben yönettim gibi davranırlar, birşeye takılırlar. Ona 30 cümle kurarsın ama gider 1 kelimesine takılır kalır saplantılıdır yani. Bunların tedavilerinde yoğun antidepresan kullanılıyor zaten. Kişilik bozukluğu mevcut çünkü, bırakmak istese en azından şunu söylerdi. "Beni götürün, ben bırakmak istiyorum, yardım edin, engel olun" . Size bile zarar verebilir. Kullandığı maddenin ne olduğunu biliyor musunuz tam olarak.
Biz kiza bu adamdan cocuk yapma evlenme dedik dinlemedi. Evet kiza uzuluyorum ama kendisi bilerek yapti simdi cok pisman tabii orasi ayri...
Bende cocuga uzuluyorum
Haklısınız. Çok seviyorum ölüyorum evlenecem diyen kızların bunu iyi okuması lazım. Siz de haklısınız. Anne babası savmis başından çocuklarını. Siz önce kendinizi ve ailenizi düşünün.Şimdi çok haklisiniz ama ben gerekli kisilerle konuşup bunun boyle devam etmemesi gerektigini soyledim. Benim elimden gelen bu. Takdir edersiniz ki benimde bir hayatim var. Çok konustum dertleştim birak dedim. Kiza evlenme dedim cocuk yapma dedim. Vicdanim rahat bu konuda.
Buraya da konu actim hala napabilirim diye soruyorum. Cunku kimse elini tasin altina koymuyor.
Esi bosanma davasi acsa, esinin de uyusturucu bagimlisi oldugu icin korktugunu soylese, sizofren oldugunu falan soylese cocukla gorus izni belki vermez hakim. Esi kendine bir de uzaklastirma karari cikarsa bosanarak kurtulamaz mi?Hayir ama sizofrene baglatiyor
Eger iradesiz biriyse biraksa da tekrar baslayacaktir.Yazik cocuguna bir gun babasini bu yolda kaybedecek cok yazik.O cocugun cekecegi sancilari dusunecek kafaya sahip olsa keskeIyi geceler kizlar.
Bizim bir sorunumuz var uyuşturucu , içki kullanan biri esini de surekli dövuyor bir cocugu var. Artik uyuşturucudan kafayi yemiş durumda. Çok sinirli ve hayal dunyasinda kurduklarina inanip kavga cikariyor... Ayikken cok iyi bir insan
( genelde cok nadiren ayık) ama hergun kullaniyor bu igrenc seyleri sonra oraya buraya saldiriyor.
Ne yapabiliriz nereye sikayet edebiliriz ? Cunku bu illetleri biraksin istiyoruz. Ama bizden oldugunu bilmemeli.
Not: Eşimin kardeşi olur kendileri...
Benim evimde bile sorun cikariyor. Ailecek korkuyoruz kendisinden ne yapacagi belli olmuyorkv ve kp eli kolu baglanmiş ne yapacaklarini sasirmişlar...
Esi bosanma davasi acsa, esinin de uyusturucu bagimlisi oldugu icin korktugunu soylese, sizofren oldugunu falan soylese cocukla gorus izni belki vermez hakim. Esi kendine bir de uzaklastirma karari cikarsa bosanarak kurtulamaz mi?
Siz bence bu durumu yetkili birilerine bildirin, bu kadin ve cocuga yardim eli uzatilsin. Kadin dernekleri, aile bakanligi, belki belediye...yazik kadin ve cocuga. Cocugu da gostermemezlik yapamaz, hatta uyusturucu kullanan birine cocugun velayeti verilmez.Şimdi kizin bakacak gucu yok calissa yne cocuga kv bakacak... Hem tehdit ediliyor kocasi sagolsun cocugu gostermem diyor ki baglasan durmaz cinsten adam zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?