- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kusura bakmayın biraz acımasız oldu yorumum ama Allah kurtarsın tez zamanda
Baba olamadıktan sonra o çocuğun iyiliğine mi sizce yaşaması. Allah hidayet versin. Olmuyorsa da o sabi kuzu için yardım etsin çaresiz anneye.Çocugu varolmasa haklisiniz daha cok kücük çocugu
Baba olamadıktan sonra o çocuğun iyiliğine mi sizce yaşaması. Allah hidayet versin. Olmuyorsa da o sabi kuzu için yardım etsin çaresiz anneye.
Üstünde yakalatın içeri atsınlar iyice arınana kadar da çıkmasın..gerçekten iyi gikirmiş belki bende kullanırım
Allah yardımcısı olsun ailesinin .
Bırakmak istemedikten sonra çip taktırıp ona rağmen devam edenleri biliyorum sonu hapis oldu .
Amatem var tedavi olmak istiyorsa gitsin
Onun disinda polise şikayet edersiniz ifade alıp geri bırakırlar başka ne yaparlar bilmiyorum
Konuşmakla geçecek bir şey değil tedavi olmadıktan sonra. Çocuğunu düşünse yapamaz bunuÇok dua ettik amakonuştuk yine olmadi
Konuşmakla geçecek bir şey değil tedavi olmadıktan sonra. Çocuğunu düşünse yapamaz bunu
Tedavi olmaya da yanaşmaz. En iyisi şikayet edip hapse tiktirmak
Maalesef öyle oluyor .Eşinin şikayet etmesi gerekiyormuş. Eşide korkuyor kendisinden.. sonucta ifade alip birakicaklar.
Maalesef öyle oluyor .
Eğer maddeyi alırken falan yakalansa çıkamaz içeriden ama onu da takip edip denk getirmek gerekiyor eşi için durum çok zor keşke boşansa .
Inşallah Rabbim yardımcısı olur gerçekten çaresizlik ve yalnızlık çok zor kadın sığınma evine falan gitmeyi düşündü mü hiç ? Bu durumda başka ne yapılır ki umarım daha iyi fikir veren biri çıkar buradaKizin kimsesi yok inanilmaz uzuluyoruz kendisine. Durup durup kiza sariyor gorseniz perisan halde. Koruyamiyoruz kendisini en cokta bu uzuyo bizi
Nerden temin ediyor o önemli belkide bu iSin icinde eger oyleyse en az 9 seneden basliyorAlirlar mi ki hemen bir şikayetle ? Boyle bir durumda yapacaklarindan korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?