Şikayet

Niye illa uyusturucudan iceri alsinlar istiyorsjnuz ki esine siddet gosterdigi icin alsinlar iceri.orada zatem.krize girince cikar ortaya
Da iyilesmiyor mu bu tedavi ettirtin zorla yatirtin anatem e

Maalesef öyle oluyor .
Eğer maddeyi alırken falan yakalansa çıkamaz içeriden ama onu da takip edip denk getirmek gerekiyor eşi için durum çok zor keşke boşansa .
Almak - üstünde taşımak probem degil aslinda. Kullaniciyim diyip geciyorlar.
Benim bir tanidigim metro girisindeki aramalarda yakalandı otla. Ama birsey olmadi. Belki karakola gitmistir imza atmistir vs vs ama oyle mahkemesi olacak- geceyi nezarette geçirecek birsey olmadi

konu sahibi asdep 'i arayin. Mutlaka onlarin ilcesine bakan bir danisman vardir. O gereken bişey varsa yapar. Her ilcede var zaten - devlet kurumu. Bence ona danisin

Madde alışveriş anında yakalaninca az çok ceza alıyorlar belki o korku bile bir nebze işe yarar.
en azından satıcıyı alırlar çıkamaz içeriden o bile kar :)

Şikayet edin kesinlikle, şikayet edenin ismini veremezler zaten yasal olarak. Hiç öyle düzelir mi diye düşünmeyin. Empati yapacak bir konu değil bu. Yazık değil mi o kadınla çocuğa?

gercekten takdir ettim sizi baska bi eltinolsa umursamaz ceker kapsini giderdi ama soz konu acmissiniz buraya en azindan fikir alip yardimci olmak istiyorsunuz ins füzelir rabbim hepinizin yüzüne bakar

Hayir ama sizofrene baglatiyor
Birinin şikayet etmesiyle olucak iş değil benim babam polisti emekli oldu yıllar önce.. Kimse almıyor yani normal şartlarda gizli teminini yapmadığı, satmadığı sürece, illegallik peşinde koşmadığı sürece. Sicilinde yoksa, sicili temizse içiciyim diyor, polislerde bırakıyor, bir daha görmeyim diyor. Hür iradesi deniyor. Şimdi yeni yasa çıkmış deniyor bilmiyorum net olarak, içenede ceza varmış emin değilim.. Yani şikayetle olmaz bu iş..

Yesilay hattı var görüşseniz amatemde iyi bir tedavi olması lazım yada ayıkken tedaviye ikna etseniz çok zor bir durum tedaviden başka şansı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…