Şikayet

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Arkadaşlar sabah kızımı okula gönderirken rahatsız değildi öğlene doğruda hastalanmıl ateşi çıkmış boğazları ağrımış öğretmen telefon etti gittim aldım.dedim aile hekimine gösterim baktım saat 12 öğle tatilindeler tabi ben ateşi var diye ateş düşürücü verdim kızıma saat 1 de götürdüm aile hekimine randevum yok tabi neyse aile hekimimiz yokmuş malesef bakamayız dediler dedim diğer doktor baksın hayır bakamazlarmış çocuk hasta diyorum bana ateşi varmı dedi ben de vardı ateş düşürücü verdim dedim ölçtü ateşini yok ateşi olsaydı öyle bakardık şimdi bakamayız acile götür ateşlenirse dediler bakardın bakamazdın tartıştık biraz bakmadılar size şikayet edicem dedim git kime istersrn et dediler ben şimdi bu durumda ne yapabilirim nereye şikayet ederim beni dikkate alırlarmı kim haklı lütfen bana yardım edin....

Birsey olunca acile gideceksiniz aile hekimleri randevuyla calisiyorlar bildigim kadariyla...

Aile hekiminiz ev ziyaretlerine gitmişse bunu biliyor olmalısınız zaten. Günü vd saati belirli oluyor ziyaretlerin. Bu durumda şikayetin işe yarayacağını sanmam.

eğer sizin aile doktorunuz o an yoksa başka bi doktor bakmak zorunda. şikayet ediniz

ateşine bakmışlar, yokmuş. yani büyük bi problem gibi durmuyor. onlar da haklı bir nevi.

acil değil orası. her geleni randevu aralarına sıkıştıramazlar ki.

eğer köy yada ev ziyaret günü ise yerine biri bakmak zorunda değil, ama yaşadığım yerde bakılıyor anlaşmalı doktor tarafından. nereye istersen oraya şikayet et demesi de sanki yasal olarak haklılıklarına çok güvendiklerinden olmuş gibi. istersen şansını bir dene ama büyük ihtimalle birşey çıkmaz..

kızına da çok geçmiş olsun..

Bende bizim eve yakın bi sağlık ocağına gittim kayıt olmak için. Burası dolu başka bir yere kayıt ol dediler beni kovdular resmen. Yaptıkları hiç birşey yok. Orda bende oturup ilaç yazarım yani. İlaç yazıp gönderiyo çoğu.

randevuyla yürüyor artık her yerde işler,acile götürseydiniz keşke,her geleni o şekilde alsalar randevusunu alıp gidenlere haksızlık olmaz mı?bu defa da onlar şikayet etsin o zaman araya hasta alıyorlar diye.

Back
X