- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Kartları topladık sadece onun ayarladığı gibi yerleştirmemişiz ama bilsem aynı şekilde düzenlerdimsorun kartların karışmış olması yada çocukların oynaması değil sizin onlar oynadıktan sonra kartları düzensiz bırakmış olmanız olabilir mi?
bana öyle geldi.
Çok haklısınızBu kadar hassas olmayın.
Ezerler.
Kartları topladık sadece onun ayarladığı gibi yerleştirmemişiz ama bilsem aynı şekilde düzenlerdim
Yok devlet okuluiş hayatına hisgeldin. hele bir de ozelse. ki her iş ortamında var bunlardan.
Devlet okulundayım ama yeni geldim onlar bayadır ordalaro zaman siz üzerinize düşen görevi yapmışsınız.özel okulda mısınız?
Devlet okulundayım ama yeni geldim onlar bayadır ordalar
Ellememeleri gereken bi durum olduğunu bilseydim asla dokunmazdık ki onla oynamak bizimde hakkımız evet düzenleyip bi daha da dokundurtmambir daha özür dilemeyin..
evet düzenleyin ve şikayet edene kadar bana söyleseydiniz çocuklarımı uyarırdım ellememeleri konusunda yaptığınız işgüzarlığa gerek yoktu deyin..
Aynen ya müdür yardımcısı sınıfa geldi söyle ya öyle uyuz oldum ki anlatamam sonuçta bilmiyorum dedim.Sadece bu değil tüm oyuncaklar için geçerli dedi. Sanki herşeye zarar veriyoruz ki en çok dikkat edenlerden biriyimhaksız olduğunuz bir konu yok.. özür dileyip tepenize çıkartmayın.. dişinizi gösterin..
Ellememeleri gereken bi durum olduğunu bilseydim asla dokunmazdık ki onla oynamak bizimde hakkımız evet düzenleyip bi daha da dokundurtmam
Yok canım o oynatınca diyorumBir daha dokundurtmam diye bir şey yok.
Eğer o oyuncaklarda hakları varsa oynayacak öğrencileriniz tabii ki.
Yok oynadığı şeyi gördüm beraber oynadıkşimdi olayı iki taraflı da bakmak lazım. siz 3 yaş öğretmenisiniz ve çocukların oynadığı şeyi görmüyorsunuz. bu hiç doğru birşey değil. o çocukları asla gözden kaçırmamalısınız. benim oğlum da 3 yaşında arkadaşı ile oyuncağı çekişirken , arkadaşına vermemiş oyuncağı. o çocuk da tutup kolunu ısırmış. bildiğiniz eti bir parça kopmuş. öğretmeni anlık oldu diyor. zaten anlık olur böyle şeyler. neyse ki sizinkiler sadece oyuncak bozmuş. o öğretmen de emek vermiş hazırlamış 1 hafta. malesef bu az bir süreç değil dikkat etmeliydiniz.
ha o da uyarmalıydı madem bu kadar kıymetliydi. ya da bozuldu mu gelip size haber verip gerekirse birlikte baştan yapmalıydınız nasıl bişeyse. küçük çocuk gibi idare de bitmek yetişkin işi değil. siz en iyisi yüz yüze görüşüp hatanızı telafi edin. ve lütfen o çocukları 1 dakika bile gözünüzden ayırmayın.
Gözümden bi sn bile ayırmıyorum her an uyarıyorum oyunu beraber oynadık çokta keyif aldık oyuncakları da topladık beraber ama farklı şekilde yani bilmediğimiz için yerlerini farklı koyduk onun dışında msj attım aradım daha da yüzyüze görüşmem evet düzenliycem msj da belirttimşimdi olayı iki taraflı da bakmak lazım. siz 3 yaş öğretmenisiniz ve çocukların oynadığı şeyi görmüyorsunuz. bu hiç doğru birşey değil. o çocukları asla gözden kaçırmamalısınız. benim oğlum da 3 yaşında arkadaşı ile oyuncağı çekişirken , arkadaşına vermemiş oyuncağı. o çocuk da tutup kolunu ısırmış. bildiğiniz eti bir parça kopmuş. öğretmeni anlık oldu diyor. zaten anlık olur böyle şeyler. neyse ki sizinkiler sadece oyuncak bozmuş. o öğretmen de emek vermiş hazırlamış 1 hafta. malesef bu az bir süreç değil dikkat etmeliydiniz.
ha o da uyarmalıydı madem bu kadar kıymetliydi. ya da bozuldu mu gelip size haber verip gerekirse birlikte baştan yapmalıydınız nasıl bişeyse. küçük çocuk gibi idare de bitmek yetişkin işi değil. siz en iyisi yüz yüze görüşüp hatanızı telafi edin. ve lütfen o çocukları 1 dakika bile gözünüzden ayırmayın.
Aynen öyleOynayacaklar, istemeden kıracaklar, şekli bozulacak vs.
Vitrin süsü değil onlar.
Bir daha bu konu açılırsa lütfen burada yazılan cevaplardan birini söyleyin ve "sırf canınız sıkıldı diye alttan aldım, yoksa haklı değilsiniz" demelisiniz.Aynen öyle
Ya ben çok iyi niyetliyim canım çok doğru aynen muhattap olmıycam düzenleyipBir daha bu konu açılırsa lütfen burada yazılan cevaplardan birini söyleyin ve "sırf canınız sıkıldı diye alttan aldım, yoksa haklı değilsiniz" demelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?