- 25 Haziran 2016
- 7.599
- 13.600
- 248
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
İnanın hiç konuşasım bile yok. Ben okulda etliye sütlüye karışmam sakin öğrencilerimle ilgilenen biriyim.Ama cazgır olan bağıran çağıranlara bişey demeyip arkalarından konuşuyorlar zaten bu yüzden soğumuştum okuldan bu da tuz biberi olduBen sizin yerinizde olsam yok aramakmıs msj atmakmıs hic gerek yok yarın yuzyuze gelince söyleyin olanları hatta niye önce bana söylemedin diyede bi sorun ne hakkı varki hemen şikayet etmiş
terbiyesizlik yapmışCanım eşleştirme kartları düzenlenir ben yarın düzenleyip söyliycem zoruma giden bana söylememiş olması direkt idareye söylemiş bide ben yeni geldim bu okula bilememiş olabilirim
Az önce msj attı hanımefendi 'çok ince düşünceniz ve özürünüzden dolayı teşekkür ederim yarın konuşuruz okulda ' demiş ne diyeyim ben şimdi yarın.Bakıcım ve stajetimde vardı yanımda bugün onlarda ben toplarım siz yorulmayın diye ayrı ayrı yazmışlar saolsunlar cidden Allah görüyor ve ben inanıyorum hakkımızı gözetiyoÖzrü haketmemiş ben olsam müdürden önce bana anlatsaydın maruzatını , çocuk bunlar ve o oyuncaklar bu çocuklar için var! diye mesaj atardım
Madem o da geri adım atmış sen yarın yine kibar konuş, bir daha rahatsız olduğunuz bir durum olursa önce benle konuşursanız daha iyi bir iletişim kurabiliriz de..Az önce msj attı hanımefendi 'çok ince düşünceniz ve özürünüzden dolayı teşekkür ederim yarın konuşuruz okulda ' demiş ne diyeyim ben şimdi yarın.Bakıcım ve stajetimde vardı yanımda bugün onlarda ben toplarım siz yorulmayın diye ayrı ayrı yazmışlar saolsunlar cidden Allah görüyor ve ben inanıyorum hakkımızı gözetiyo
Aynen canım çok mantıklı zaten ben istesem de kimseyi kıramam sadece direkt bana söylememenize kırıldım diycemMadem o da geri adım atmış sen yarın yine kibar konuş, bir daha rahatsız olduğunuz bir durum olursa önce benle konuşursanız daha iyi bir iletişim kurabiliriz de..
Aynen valla acayip canım sıkıldı bugün.Ay çok komik boy sırasına mı diziyormuş tövbe yarabbim :)Of ben de anasinifi öğretmeniyim geçen sene ortak sınıf kullandığım öğretmen canımdan bezdirdi.yillardir onun sinifiymis herşeyi o düzenlemiş ben sonradan geldim o öğlenci ben sabahciydim.yok orası bozulmuş yok sınıf çok dağılıyor.dagiliyor dediği de mesela arabaları boy sırasına göre dizdiriyormus cocuklara,bizimkiker de oynadıktan sonra düzenli koyuyordu ama boy sırasına göre olacağı da hiç aklıma gelmezdi.d ediğin gibi bazı şeyleri de çocukların oynamasına izin vermiyor muş ben nerden bileyim ben oynatmistim zarar da gelmemişti ama hemen uyarmıştı ben de tamam diyordum ama aslında kabul etmemek lazım hemen.sen de bilmiyordum sonuçta hemen idareye şikayet etmek de neymiş.bosver hiç üzülme.boyle tipler de cekilmiyor
Daha neler neler o çocuklar onları nasıl yapıyordu aklım almadi .bebekler herşey bir sıraya gore.buyuk bloklar renklere göre falan.laf etmesin diye herşeyi ben yapmaya çalıştım ben bile beceremedimAynen valla acayip canım sıkıldı bugün.Ay çok komik boy sırasına mı diziyormuş tövbe yarabbim :)
Ben en minik sınıfım okulda. Ortak kullandığımız oyun alanında bir oyuncak vardı kartlarla ilgili bi öğretmen onları önceden düzenlemiş ve haberim yoktu öğrencilerim de onla oynadı. Öğretmen idareye şikayet etmiş.İdareci oyuncaklara zarar vermeyin diye uyardı beni.Ne kırdılar ne başka bişey yerleri değişmiş bi haftadır onu düzenliyomuş çok üzülmüş ama haberim yoktu nasıl canım sıkıldı anlatamam. Hocayı aradım açmadı özür mesajı çektim cevap vermedi.Ben asla bilerek hiç bişeye zarar vermem gücüme gitti ama Rabbim büyük.
Ellememeleri gereken bi durum olduğunu bilseydim asla dokunmazdık ki onla oynamak bizimde hakkımız evet düzenleyip bi daha da dokundurtmam
O kadar kıymetliyse kartları ortak oyun alanında bırakmasaydi dolabına kaldırsaydıBen en minik sınıfım okulda. Ortak kullandığımız oyun alanında bir oyuncak vardı kartlarla ilgili bi öğretmen onları önceden düzenlemiş ve haberim yoktu öğrencilerim de onla oynadı. Öğretmen idareye şikayet etmiş.İdareci oyuncaklara zarar vermeyin diye uyardı beni.Ne kırdılar ne başka bişey yerleri değişmiş bi haftadır onu düzenliyomuş çok üzülmüş ama haberim yoktu nasıl canım sıkıldı anlatamam. Hocayı aradım açmadı özür mesajı çektim cevap vermedi.Ben asla bilerek hiç bişeye zarar vermem gücüme gitti ama Rabbim büyük.
Bugün düzenledim konuştuk ve resmen yeni gelen dışlanan öğretmen muamelesi gördüm başka bi hoca da neymiş bu okulda kurallar varmış ben de tamam mesaj alındı merak etmeyin dedim. Öyle bir soğudum ki seneye görevlendirme istemeyi düşünüyorum zaten kendi memleketimdeyim insanı nasıl soğutuyorlar artık hocalarla herhangi bi etkinliğe katılmayı düşünmüyorum.O kadar kıymetliyse kartları ortak oyun alanında bırakmasaydi dolabına kaldırsaydı
Bide idare seni uyarıyorortada uyaracak bişey varmış gibi anaokulu orası öğretmenin yaptığı işgüzarlik senin bu suçun yok
Yıllardır anaokullarina koordinatörlüğü gidiyorum böyle bişeyi sorun eden duymadım
Bilseydim eğer o şekilde düzenlerdim söyledim kendisine ve saolsun idarecide yeni gelen öğretmen muamelesi yaptı bugünBilseydin o kartlarla çocukların oynamasına izin vermeyecek miydin? O kartlar oyuncak değil mi? Niye 1 hafta uğraşıp oyuncakları düzenliyor bu öğretmen onu anlamadım. Çok mu vakti varmış? Bence sizhaksoz değilsiniz.
Burada bir veli öğretmen ile konuşmadan gidip idareye şikayet edince kıyameti kopariyoruz. Öğretmen sizinle konuşmadan sizi nasıl şikayet edebilir.
Canım bir de yeni gelen dışlanan öğretmen muamelesi yaptılar bundan sonra sınıfımdan öğrencilerimden başka bişey düşünmiycem sınıfımı ve velilerimi çok seviyorum çok şükür ama okuldan soğuttular bugün beniO kadar kıymetliyse kartları ortak oyun alanında bırakmasaydi dolabına kaldırsaydı
Bide idare seni uyarıyorortada uyaracak bişey varmış gibi anaokulu orası öğretmenin yaptığı işgüzarlik senin bu suçun yok
Yıllardır anaokullarina koordinatörlüğü gidiyorum böyle bişeyi sorun eden duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?