Şikayetçi öğretmen

Ben sizin yerinizde olsam yok aramakmıs msj atmakmıs hic gerek yok yarın yuzyuze gelince söyleyin olanları hatta niye önce bana söylemedin diyede bi sorun ne hakkı varki hemen şikayet etmiş

Ben sizin yerinizde olsam yok aramakmıs msj atmakmıs hic gerek yok yarın yuzyuze gelince söyleyin olanları hatta niye önce bana söylemedin diyede bi sorun ne hakkı varki hemen şikayet etmiş
İnanın hiç konuşasım bile yok. Ben okulda etliye sütlüye karışmam sakin öğrencilerimle ilgilenen biriyim.Ama cazgır olan bağıran çağıranlara bişey demeyip arkalarından konuşuyorlar zaten bu yüzden soğumuştum okuldan bu da tuz biberi oldu

Özrü haketmemiş ben olsam müdürden önce bana anlatsaydın maruzatını , çocuk bunlar ve o oyuncaklar bu çocuklar için var! diye mesaj atardım

Özrü haketmemiş ben olsam müdürden önce bana anlatsaydın maruzatını , çocuk bunlar ve o oyuncaklar bu çocuklar için var! diye mesaj atardım
Az önce msj attı hanımefendi 'çok ince düşünceniz ve özürünüzden dolayı teşekkür ederim yarın konuşuruz okulda ' demiş ne diyeyim ben şimdi yarın.Bakıcım ve stajetimde vardı yanımda bugün onlarda ben toplarım siz yorulmayın diye ayrı ayrı yazmışlar saolsunlar cidden Allah görüyor ve ben inanıyorum hakkımızı gözetiyo

Madem o da geri adım atmış sen yarın yine kibar konuş, bir daha rahatsız olduğunuz bir durum olursa önce benle konuşursanız daha iyi bir iletişim kurabiliriz de..

Madem o da geri adım atmış sen yarın yine kibar konuş, bir daha rahatsız olduğunuz bir durum olursa önce benle konuşursanız daha iyi bir iletişim kurabiliriz de..
Aynen canım çok mantıklı zaten ben istesem de kimseyi kıramam sadece direkt bana söylememenize kırıldım diycem

Of ben de anasinifi öğretmeniyim geçen sene ortak sınıf kullandığım öğretmen canımdan bezdirdi.yillardir onun sinifiymis herşeyi o düzenlemiş ben sonradan geldim o öğlenci ben sabahciydim.yok orası bozulmuş yok sınıf çok dağılıyor.dagiliyor dediği de mesela arabaları boy sırasına göre dizdiriyormus cocuklara,bizimkiker de oynadıktan sonra düzenli koyuyordu ama boy sırasına göre olacağı da hiç aklıma gelmezdi.d ediğin gibi bazı şeyleri de çocukların oynamasına izin vermiyor muş ben nerden bileyim ben oynatmistim zarar da gelmemişti ama hemen uyarmıştı ben de tamam diyordum ama aslında kabul etmemek lazım hemen.sen de bilmiyordum sonuçta hemen idareye şikayet etmek de neymiş.bosver hiç üzülme.boyle tipler de cekilmiyor

Aynen valla acayip canım sıkıldı bugün.Ay çok komik boy sırasına mı diziyormuş tövbe yarabbim :)

Ezdirme kendini ya, madem kullanılmasını istemiyor, ona göre bir yere koysaydı.
Çocuk gibi bunun için şikayet etmesi de şaka gibi.
Bence bu kadar kibar olma, alındığını ve şikayet etmesi için geçerli bir sebep göremediğini söyle. Bu şekilde iletişim kuramayız de.
Diğer yandan ben anasınıfı öğretmeni olsam, sınıf ortak kullanılsın veya kullanılmasın oyuncakları vs her şeyi düzenli sıralı bırakmaya dikkat ederim. Oyun kartı ne oluyor bilmiyorum ama bunları düzenli sıralı bırakabilirsiniz oyun bitince. Benim özen gösterdiğim bir şeyi başkası bozup bıraksa yani bulduğu gibi bırakmasa rahatsız olurum. Ama bunun yolu gidip idareye şikayet etmek değil. Gidersin diğer öğretmene, biz böyle düzen kurmuştuk siz ne düşünüyorsunuz, neler önerirsiniz, nelere dikkat edelim vs konuşulabilir.

Aynen valla acayip canım sıkıldı bugün.Ay çok komik boy sırasına mı diziyormuş tövbe yarabbim :)
Daha neler neler o çocuklar onları nasıl yapıyordu aklım almadi .bebekler herşey bir sıraya gore.buyuk bloklar renklere göre falan.laf etmesin diye herşeyi ben yapmaya çalıştım ben bile beceremedim

Bilseydin o kartlarla çocukların oynamasına izin vermeyecek miydin? O kartlar oyuncak değil mi? Niye 1 hafta uğraşıp oyuncakları düzenliyor bu öğretmen onu anlamadım. Çok mu vakti varmış? Bence sizhaksoz değilsiniz.

Burada bir veli öğretmen ile konuşmadan gidip idareye şikayet edince kıyameti kopariyoruz. Öğretmen sizinle konuşmadan sizi nasıl şikayet edebilir.

Ellememeleri gereken bi durum olduğunu bilseydim asla dokunmazdık ki onla oynamak bizimde hakkımız evet düzenleyip bi daha da dokundurtmam

Allah allah nasıl yani kartlar eğer onlara aitse alsınlar akşam evlerine götürsünler oynayacakları zaman getirsinler. Devletin malı oradaki tum çocukların hakkı. Zarar vermemissiniz sıraya koymamissiniz sadece. Ne kendinizi ne de kendi çocuklarınızı ezdirmeyin derim ben. Onların öğretmeni olmanız onların şanssızlığı olmasın lütfen onlar için bir fırsat olsun.

O kadar kıymetliyse kartları ortak oyun alanında bırakmasaydi dolabına kaldırsaydı
Bide idare seni uyarıyor ortada uyaracak bişey varmış gibi anaokulu orası öğretmenin yaptığı işgüzarlik senin bu suçun yok
Yıllardır anaokullarina koordinatörlüğü gidiyorum böyle bişeyi sorun eden duymadım

Nevar yani bunda karışıklık olamaz mı ?
Ayrıca müdürden öncesi görmesi gereken kişi sizdiniz !
Neden özür diliyorsunuz ki hazırladığı kişi çocuklarsa sizinkilerde çocuk
İnsanlar artık herşeye bir laf söyleyip huzur kaçırmaya çalışıyor ne biçim insanlar var yahu!

Bugün düzenledim konuştuk ve resmen yeni gelen dışlanan öğretmen muamelesi gördüm başka bi hoca da neymiş bu okulda kurallar varmış ben de tamam mesaj alındı merak etmeyin dedim. Öyle bir soğudum ki seneye görevlendirme istemeyi düşünüyorum zaten kendi memleketimdeyim insanı nasıl soğutuyorlar artık hocalarla herhangi bi etkinliğe katılmayı düşünmüyorum.

Bu arada bi hafta da hazırladım dediği şeyi yemin ediyorum on beş dk da yaptım

Bilseydim eğer o şekilde düzenlerdim söyledim kendisine ve saolsun idarecide yeni gelen öğretmen muamelesi yaptı bugün

Canım bir de yeni gelen dışlanan öğretmen muamelesi yaptılar bundan sonra sınıfımdan öğrencilerimden başka bişey düşünmiycem sınıfımı ve velilerimi çok seviyorum çok şükür ama okuldan soğuttular bugün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…