Şikayetçi öğretmen

Şikayeti yapan öğretmen kaç senelik öğretmen?
Düzenlediği oyuncaklar dağılmışsa dağılmış, gidip evini mi dağıtmışsın bu kadar dert etmiş kendine? Ya da evinden mi getirmiş o oyuncakları da bu denli himayesine almış?

Oradaki herşey çocukların oynaması için dağılacak tabiki ama düzenli bırakılmazsa sorun orada başlar,böyle bir durumda da öğretmen arkadaşa rica edilir düzenli bırakalım diye..
Ne öyle küçük çocuk gibi şikayet ediyor,hiç ciddiye alınacak biri değil,kendi haline bırak oynasın oyuncaklarıyla..

Aynen canım öyle yapıcam

Beş yaşında mı o Öğretmen? Çok mu zor hocam bunları düzenlemiştim karışmış lütfen tekrar düzeltir misiniz demek? İdareye şikayet etmek ne demek oluyor? yerinde olsam özür dilemezdim.
Bide tuhaf olan telefona cevap vermemesi

Olgun bi insan değilmiş. Böyle insanlara da olgunluk gösterip özür dilemek hata olur.
Haklısınız yarın düzenleyip bir daha asla muhattap olmamayı düşünüyorum. Bundan sonra da haketmediğim muamele gösterenlerle iletişim kurmayacağım. Herkese yorumları için teşekkür ediyorum

Ortak alandaki ortak bir şey , muhatap alıp gelip uyarmamış mesaj yazmamış veya uyarı asmamış yerinde olsam özür de dilemezdim sadece yeniden düzenlenmesi neyse onu yapardım

Haklısınız yarın düzenleyip bir daha asla muhattap olmamayı düşünüyorum. Bundan sonra da haketmediğim muamele gösterenlerle iletişim kurmayacağım. Herkese yorumları için teşekkür ediyorum
Keşke özür falan dilemeseydiniz. Bu işgüzarlar böyle oluyor yüzüne güler bir sey yokmuş gibi ama en ufak açığında hemen idareye şikayet ederler. Aksiyon ve dedikodu arayan tipler işte okul binası kadar küçük dünyaları var.
Ben de yaşadım benzeri bir durumu, beni mutlu görmek rahatsız ediyordu birilerini saçmasapan bir konuyla idareye gitmişler. Müdürüm de öğretmenim zaten hamile bu saçmalıklarla üzemem kendisini demiş sağolsun ben sonradan duydum olayı.

İşte toplu alanda yaşamayı, anlayışlı olmayı bilmeyen insanlarla da bazen yüz göz olmak zorunda kalıyoruz ki bu konu en güzel örnek. Arkadaş öğretmen olmuş ama, anlayış ve arkadaşlık kelimesinden bir haber. Bir de kalkmış 3 yaş grubuna öğretmenlik yapan konu sahibini şikyet etmiş.
Kırılıp dökülse bile çocuklar 3 yaşında. Bir tane iki tanesine müdahale edilebilir ama hepsi birden saldırsa alana öğretmen olsanız bile o an müdahale edemeyebilirsiniz. Okumuş öğretmen olmuş, ama gelip size ya ben bunları düzenledim öğrencilerin bozmuş yardım etsen toplasak diyemiyor boşversenize. Bir de şikayet etmek, oraya girmeyeceğim bile. Ben olsam bende telefonu açamazdım, ne cevap vereceğim ki.

Konuyu kafaya takmanız sizin çok iyi kalpli olmanızı gösterir. Ama sizde demişsiniz, Allah görüyor. Hakkınız kalmaz içiniz rahat olsun :) Haksızlığa susmak, açıklama yapacak alan bulamamak çok can sıkıcı bilirim, ama Allah tez zamanda önünüze koyar inşallah her şeyi. Hiç takılmayın, kendisini de pek kaale almayın derim, gereksiz tavırları var belli ki, 3 yaşında çocukların oynadığı kartların düzeni yüzünden idareye şikayete gidiyorsa. Merak ettim eğitimciliğini...

Üzmeyin canınızı

Ellememeleri gereken bi durum olduğunu bilseydim asla dokunmazdık ki onla oynamak bizimde hakkımız evet düzenleyip bi daha da dokundurtmam
Pardon neden ellemeyecekler ben anlamadım?. Eşleştirme kartları tam da 3 yaşa göre değil mi? Neden sizin grubunuz bu kartları kullanamiyor? Tam da o yaş grubu için süper bir etkinlik. Ben bu kısma takildim.

Canım çok sağol inan okuyunca çok mutlu oldum. Bundan sonra iyi niyetimi idareli kullanıcam

Pardon neden ellemeyecekler ben anlamadım?. Eşleştirme kartları tam da 3 yaşa göre değil mi? Neden sizin grubunuz bu kartları kullanamiyor? Tam da o yaş grubu için süper bir etkinlik. Ben bu kısma takildim.
Aynen onu da söyledim çok eğlendiler zaten ve dediğiniz gibi çok eğitici ama işte hanımefendi düzenlemiş işte!

Aynen onu da söyledim çok eğlendiler zaten ve dediğiniz gibi çok eğitici ama işte hanımefendi düzenlemiş işte!
Kendine mi zimmetlemiş? Okulun ortak malı değil mi bunlar? Ne insanlar var yahu? Sizi sindirmeye çalışıyor çok açık bu.

haksizlik yapmis sana..
ya her insan ogretmenligi yapamiyor ya bu kesin..
bazi ogretmenldr cocuk gibi hersryi sikayet ediyor..
daha yenilerde benim cocugu ana sinifina yolladim..
ogretmeni herkese uyum formu gondermis vrlilere ..
bana yok ..
watsabdan yazdim niye bana gondermediniz diye ..
neymis biz yeniymusiz de sonra gonderecekmis..
boyle ogretmenlerden nefret ediyorum ya ayrimcilik yapan....
bende gittim rehber ogretmenine anlattum konusurum ben dedi..
yani sinir oldum ya..
bu bir degil kacinci ..
diger velilere gonderiyor formu benim cocuhu onemsemiyor..
boyke ogretmenleri gorevden atmak laxim ki..
kimsenin hakkina giremesinler

Sonradan gelen öğrenciye daha fazla şey yapılır çünkü bi çok şeyi kaçırmış oluyor. Kıyamam ya

Bu arada canım ben de okula bu yıl geldim inan o yenilik duygusunu dibine kadar yaşattılar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…