- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Aslında iyi oldu insanları tanımak için banaogretmen kendi cocuk gibiymis cocukları nasıl egitecek
ya yok ne onem gostermesi umursamiyor bile.. etkinlik dosyasi gondermis velilere kspida cocugu beklerken velilerin elinde gordum..Sonradan gelen öğrenciye daha fazla şey yapılır çünkü bi çok şeyi kaçırmış oluyor. Kıyamam ya
Ben de sonradan cvp vermediği için pişman oldum yarın yüzyüze bakcaz kesin trip atacak umrumda bile değil bakalım beni kaale almayan ve benden yaşça baya büyük yol göstermesi gerekirken ezmeye çalışan bi insan gibi algıladım. Umarım hayırlısı olurKeşke özür dilemeseydiniz. Cünkü onlar hepinizin. Ve tekrar düzenleyebilir. 3 yasındaki yavrucakların mutlu olusumu önemli onun düzenlemesimi. Hata yapmışsınız ben olsam hic bir sey söylemezdim. Sizi uyarmasına rağmen bunu yapsaydınız bu tavırda haklı olabilirdi. Ama ! Sizi uyarmamıs nerden bilecekmişsiniz onun düzenlediğini???
basit bir yap boz icin bile sikayet eden ogretmenler var canim neymis parcalari eksik cikiyormus ogrenciler kaybetmesin mis ayni sinifi paylasmak zor grcekten cocuk gibi oyuncaklari ayirani da gordu bu gozler.3 yaş öğretmeniyim canım.kimse bişey kırmadı oyun malzemeleri karıştı diye şikayet edildim
Allah Allah peki o evrakları neye göre doldurcakmış her öğrencinin portfolyosu olması lazımya yok ne onem gostermesi umursamiyor bile.. etkinlik dosyasi gondermis velilere kspida cocugu beklerken velilerin elinde gordum..
dedim ki hocam bundan bana vermediniz..
banada verir misiniz dedim..
bana diyor ki siz yapabilir misiniz? diyor ..
ben gerizekali miyim da niye yapmayalim herkes yapiyorda cocuguyla..
bunlari tek tek anlattim rehber ogretmenine..
dislaniyor sanki benim cocuk dedim..
daha onceden dis formu gonderdi..
onuda vermedi..
Allahtan rehber ogretmrni iyi bir adama benziyorda yardimci olacak..
Ayy bi an şükrettim canım Allahtan aynı sınıfı paylaşmıyorumbasit bir yap boz icin bile sikayet eden ogretmenler var canim neymis parcalari eksik cikiyormus ogrenciler kaybetmesin mis ayni sinifi paylasmak zor grcekten cocuk gibi oyuncaklari ayirani da gordu bu gozler.
ben boyle ogretmenlere hakkimi helal etmiyorum..ya yok ne onem gostermesi umursamiyor bile.. etkinlik dosyasi gondermis velilere kspida cocugu beklerken velilerin elinde gordum..
dedim ki hocam bundan bana vermediniz..
banada verir misiniz dedim..
bana diyor ki siz yapabilir misiniz? diyor ..
ben gerizekali miyim da niye yapmayalim herkes yapiyorda cocuguyla..
bunlari tek tek anlattim rehber ogretmenine..
dislaniyor sanki benim cocuk dedim..
daha onceden dis formu gonderdi..
onuda vermedi..
Allahtan rehber ogretmrni iyi bir adama benziyorda yardimci olacak..
valla bilmiyorum sonra geldi der cikar isin icinden..Allah Allah peki o evrakları neye göre doldurcakmış her öğrencinin portfolyosu olması lazım
Öğretmenlik cidden vicdan işi valla gece sırf öğrencimin biri alışamadı diye uyuyamadığım oluyodu. İstese bi öğretmen işini yapıyo gibi velilere şirin görünüp halleder yatar yatar gider gelir ama vicdan sahibiysen o vicdan diken gibi batar, Allah bütün öğretmenlere önce vicdan versinben boyle ogretmenlere hakkimi helal etmiyorum..
Allah bildigi yapsin ayrimcilik yapiyorsa eger..
Allaha havale ediyorum ben..
Ayy canım çok üzüldüm peşinde koşması gereken öğretmen.Ben var ya veliyi çıkışta yakalıycam diye nasıl koşuyorum. Kafasına göre dolduramaz ki hatta sonradan geldi diye veli ziyareti yapması falan gerekir. Ama takmayın kafanıza Allah görüyorvalla bilmiyorum sonra geldi der cikar isin icinden..
ya da kafasina gore doldurur..
rehbee ogretmenine soyledim zaten..
dedim ki ben dedim form pesinde kosacam dedim..
benim mi gorevim dedim..
ogretmen veriyorsa herkese verecek dedim..
bigun rehber ogretmeni konustu galiba ..
yavastan zit gitmeye baaladi ogretmen..
bana benim cocugu sikayet ediyor bugun..
mesaj atti..
aksam..
neymis arkadaslarini rahatsiz ediyormis faln filan..
kesinn rehber ogretmeni konustu onla..
eminim ..
Bu arada kaç yaşında çocuğunuzben boyle ogretmenlere hakkimi helal etmiyorum..
Allah bildigi yapsin ayrimcilik yapiyorsa eger..
Allaha havale ediyorum ben..
amiin canim..Öğretmenlik cidden vicdan işi valla gece sırf öğrencimin biri alışamadı diye uyuyamadığım oluyodu. İstese bi öğretmen işini yapıyo gibi velilere şirin görünüp halleder yatar yatar gider gelir ama vicdan sahibiysen o vicdan diken gibi batar, Allah bütün öğretmenlere önce vicdan versin
aynen ya uzuldum iste..Ayy canım çok üzüldüm peşinde koşması gereken öğretmen.Ben var ya veliyi çıkışta yakalıycam diye nasıl koşuyorum. Kafasına göre dolduramaz ki hatta sonradan geldi diye veli ziyareti yapması falan gerekir. Ama takmayın kafanıza Allah görüyor
benim cocuk 2011 li..Bu arada kaç yaşında çocuğunuz
Allahım ya şimdi daha da önemli parçalanmış ailesiniz ya çok sinir oldum şuan ben de boşanmış bi bayanım sizi çok iyamiin canim..
vicdan cok onemli..
genelde boyle arkasi olmayan cocuklari pek onemsemiyorlar..
zengin cocuklari onemli..
benim bosandigimi biliyorya arkamda kimse olmadigini bu yizden rahat davrandi onemsemedi..
Ya nedemek zıt gitmek o parayı çatır çatır alıyoruz ve o çocukların kul hakkı var bizde lütfen zıtlaşırsa idareciyle görüşün şikayetten hoşlanmıyorum ama durumunuz özel sonuçtaaynen ya uzuldum iste..
ins bu hoca bana zot gitmez cocugada ..
ondan kotkuyorum zaten benim cocuk yarim gun gidiyor devletin ana sinifi ozel degil..
Ne güzel. Canım sen kafana takma çocuğuna da yansıtma eğer bi sıkıntın olursa da özelden yaz bana olur mubenim cocuk 2011 li..
rehber ogretmeninin yaninda az daha aglayacaktim ya gozlerim doldu sesim gitti..
zaten benim cocugun bi yani eksik..
babasi yonunden.. brde ogretmen boyle davraninca iyice uzuldum ya..
Allahtan rehber ogretmeni var..
o dediki bana sabret cozecez sorunlari dedi..
geen konfrans verdi velilere adam super konustu ..
acik sozlu yardimsever adam..
sagolsun ya..
Allahtan zümrem değilayyy aynı böyle bi öğretmen bizim okulda hem de benim zümrem .. off bebe gibi idareye sikayet etmek nedir ya ara söyle . Bana böyle bıse yapamadı yapsa agzının payını alacagını bılıyor siz de keske özür dilemek yerine bida sorun olunca idare yerine size ulasmasını soyleyın.. Kendi bebelere kendini fazla kaptrms:) sallama bile
tamm canim sagolsain yazarimm....Ne güzel. Canım sen kafana takma çocuğuna da yansıtma eğer bi sıkıntın olursa da özelden yaz bana olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?