• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayetçi olmalı mıyım ?

Oglunuza o evini koruyor bizi tanimadigi icin havladi ama tanisa cok severdi kopekler evlerini korur gibi bir aciklama yapabilirsiniz. Bazi kopekler yabancilara ozellikle cocuklara tepkilidir asla sevdirmez dikkati dagilmadan yada siz uzaklasmadan havlamayi kesmez. Zamanla unutur cocuklarla arasi iyi kopekler denk gelirse atar korkmayin

Oglunuza o evini koruyor bizi tanimadigi icin havladi ama tanisa cok severdi kopekler evlerini korur gibi bir aciklama yapabilirsiniz. Bazi kopekler yabancilara ozellikle cocuklara tepkilidir asla sevdirmez dikkati dagilmadan yada siz uzaklasmadan havlamayi kesmez. Zamanla unutur cocuklarla arasi iyi kopekler denk gelirse atar korkmayin
Teşekkürler,bu şekilde aciklayim. Artık o sokaktan geçmiyor karsilasirim diye .

Teşekkürler,bu şekilde aciklayim. Artık o sokaktan geçmiyor karsilasirim diye .

Yok yok korkmayin. Hatta baska yaramaz cocuklar biraz uzmus sana onu anlatti fln diyebilirsiniz cunku gercekten boyle cocuklardan zarar goren huzursuz olan ozellikle bebeklik doneminde bsyler yasayan kopekler asla unutmazmis egitimle bile atamazlarmis.

Bu anlık bi olay. Cocuk korktuysa tabi müdahale etmeliydi. Ama güzelce sevdirip aradaki sorunu çöźmedi mi diyeceksiniz şikayet ederken?
Haklısınız,Hayvan sahiplenen bir insanın hassas olmasını beklerdim . O yüzden de adama karşı acayip ofkelendim davranışından ötürü

Yok yok korkmayin. Hatta baska yaramaz cocuklar biraz uzmus sana onu anlatti fln diyebilirsiniz cunku gercekten boyle cocuklardan zarar goren huzursuz olan ozellikle bebeklik doneminde bsyler yasayan kopekler asla unutmazmis egitimle bile atamazlarmis.
Olabilir , direk oğluma odaklandı çünkü . Diğeri de 2 yaşında o ağlamaya başladı,arkasında köpek olup abisi koşmaya başlayınca ,abisine bebek arabasını gösterip abi otur diye bağırdı . Yani ikisi içinde çok tramvatik oldu

Olabilir , direk oğluma odaklandı çünkü . Diğeri de 2 yaşında o ağlamaya başladı,arkasında köpek olup abisi koşmaya başlayınca ,abisine bebek arabasını gösterip abi otur diye bağırdı . Yani ikisi içinde çok tramvatik oldu

Yok yok siz ona aslinda ona tepki vermedigini evini korudugunu fln biraz hikayelestirerek biraz duygusal bir sekilde anlatin sasiracaktir duygulari degisecektir unuturlar korkmayin onemli olan kopeklerin dunyasini dogru anlatmak

Bir anne olarak ‘o an’ olaya müdahale edip, oyun oynadığını belirtmeniz, ardından sizin köpekle iletişim kurmanız gerekirdi ki korku oluşmasın.
Adamın köpeği havladı diye niye şikayete edeceksiniz, olması gerekeni yerinde yapmayan sizsiniz.
Benim elimde bebek arabasi vardı. Kopege döndüm konuşmaya çalıştım ancak bize karşı direk havlamaya başladı. Akabinde de oğlumu kovalamaya , oğluma.birsey yapmazmis dedim ama ama kovalıyor anne beni diye kacmaya devam etti . Yani benim daha fazla yapabileceğim birşey yoktu

Benim kopegim cocuklardan nefret ediyor, bulsa kovalar ama bir sey yapar mi? Hayir. Arkadasimin kopegi de cocuklari cok seviyor, deliriyor. O da kovalar ama bir sey yapar mi? Hayir, sadece zorla kendini sevdirir en fazla 😂 yani her kovalayan kopek bir sey yapmak icin kovalmiyor ama sahibinin mudahale etmesi sartti. Benim kopek cocuklarin odunu patlatiyor her seferinde, ben kopege kiziyorum 😞 siz de bu asamadan sonra sikayet etmeyi dusunmek yerine cocuklarin korkularini yenmeye calisin, ben korkan cocuklari cagirip, kopegi de oturtup sevdirtiyorum ☺️ Boyle anlatinca da tamamen ruh hastasiymisim gibi oldu ama 🙈😂

Benim kopegim cocuklardan nefret ediyor, bulsa kovalar ama bir sey yapar mi? Hayir. Arkadasimin kopegi de cocuklari cok seviyor, deliriyor. O da kovalar ama bir sey yapar mi? Hayir, sadece zorla kendini sevdirir en fazla 😂 yani her kovalayan kopek bir sey yapmak icin kovalmiyor ama sahibinin mudahale etmesi sartti. Benim kopek cocuklarin odunu patlatiyor her seferinde, ben kopege kiziyorum 😞 siz de bu asamadan sonra sikayet etmeyi dusunmek yerine cocuklarin korkularini yenmeye calisin, ben korkan cocuklari cagirip, kopegi de oturtup sevdirtiyorum ☺️ Boyle anlatinca da tamamen ruh hastasiymisim gibi oldu ama 🙈😂
Sizin davranisiniz en doğrusu. O an sahibi sakinlestirip sevdirseydi eminim hem köpek hem de çocuğum için doğru olan olacaktı. Çocukları sevmeyebilir. Ama sahibi binanın kapısından ayrılıp da gelmedi bile , köpek de çok tatlıydı . Sakin bir ortam olsa severdik kesin 😊

Benimde boyle ozellikle 4 yas alti off
Ama ben yaklastirmiyorum yaklastiramiyorum sitedeki cocuklara anlatiyorum ztn hepsi alisti bebekler bile beni gorunce howhowhow diyor 😂
Yegenimle sevdirme deneyimi yasadik malesef iyi sonuclanmadi o riski alamam.
Ztn asiri uzgun guvensiz bir hayvandi zor toparladik patisine dokundurmazdi bile simdi 2 3 kisiye dislerini bile fircalatiyor daha fazla zorlayamam

B
Yasaklı cins ve sokak köpeği değilse hiçbir şey yapılamaz. Sokak köpeği olsa belki belediye alırdı ama işte sahibinin vurdumduymazlığı
Bizim burda sokak köpekleri havlamaz bile. Semt olarak iyi bakilirlar. Belediyenin koyduğu Kuru mamaların yüzüne bile bakmıyorlar her sokakta bunlara konulan ev yemeği olduğu için.

Sizin davranisiniz en doğrusu. O an sahibi sakinlestirip sevdirseydi eminim hem köpek hem de çocuğum için doğru olan olacaktı. Çocukları sevmeyebilir. Ama sahibi binanın kapısından ayrılıp da gelmedi bile , köpek de çok tatlıydı . Sakin bir ortam olsa severdik kesin 😊

Ya benimkini gorseniz bayilirsiniz ama inanin 3 mt yakinina yaklastirmaz mumkun degil :( sevdirmek bu durumda ihtimal dahilinde degil gibi geliyor en fazla dikkatini dagitabilirdi

Bana göre köpeğin sahibi hatalı, siz haklısınız ama ülkemizde bu duruma bir yaptırım bulunmuyor.
a101 de geziyorlar hergün korkuyorum yazdım buraya.cevap:e hayvanlar üşümüştür :KK45: dev gibi sokak köpekleri kulübeleri de var ama a101 de ısınmalılarmış yaz aylarında hem de.

Benimde boyle ozellikle 4 yas alti off
Ama ben yaklastirmiyorum yaklastiramiyorum sitedeki cocuklara anlatiyorum ztn hepsi alisti bebekler bile beni gorunce howhowhow diyor 😂
Yegenimle sevdirme deneyimi yasadik malesef iyi sonuclanmadi o riski alamam.
Ztn asiri uzgun guvensiz bir hayvandi zor toparladik patisine dokundurmazdi bile simdi 2 3 kisiye dislerini bile fircalatiyor daha fazla zorlayamam
Benimki kendi cocuklarimizi seviyor, neticede eline dogdular 😂 ama disarda ozelleikle 5-6 yas ve uzerinden ciddi nefret ediyor. Aslinda bence o da soyle gelisti, bir gun binadan cocuklarla birlikte cikiyorduk, cocuklar da bahcede oyun oynuyorlardi, hep birlikte bizim tarafa dogru bagirarak kosturunca benimki cocuklarina bi sey olacak diye aklini kacirdi. Sandi ki bizim bebelere bir sey yapacaklar, iste o zamandan beri cocuk dusmani 🙈

a101 de geziyorlar hergün korkuyorum yazdım buraya.cevap:e hayvanlar üşümüştür :KK45: dev gibi sokak köpekleri kulübeleri de var ama a101 de ısınmalılarmış yaz aylarında hem de.
Bizim burdakiler de marketin kapısının önünde beklerler. Ama tavuk falan alıp veriyordu biri sanırım o yüzden onun peşine toplasip geliyorlardı. Adam bir gün kalmamış kuru mama yiyeceksiniz diye topladı götürdü bunları market çıkışı , benim oğlan anne bunlar Türkçe biliyor mu dedi 😅
Büyük ihtimal tavuk yemeğe gelmişlerdir markete daha önce alan olduysa

Benimki kendi cocuklarimizi seviyor, neticede eline dogdular 😂 ama disarda ozelleikle 5-6 yas ve uzerinden ciddi nefret ediyor. Aslinda bence o da soyle gelisti, bir gun binadan cocuklarla birlikte cikiyorduk, cocuklar da bahcede oyun oynuyorlardi, hep birlikte bizim tarafa dogru bagirarak kosturunca benimki cocuklarina bi sey olacak diye aklini kacirdi. Sandi ki bizim bebelere bir sey yapacaklar, iste o zamandan beri cocuk dusmani 🙈

Yok benim cidden kotu olaylar var once defalarca tas bulduk uyurken sopayla durttuler bir tanesi boncuk tabancasiyla nisan almisti uyurken basinda bagirip havlamak aksam karanliginda abartisiz saatlerce balkondan havlayip sinir bozmakta aklimda kalanlar arasinda ama bu gruba yapacagim birsey yok tek sorunlari bu degil deli deliyi gorunce sopasini saklarmis artik bulasmiyorlar. Ilk basta bonibon aldim pamuk size aldi ama siz ona boyle.. yapinca cok uzuluyor dedim yaaa yapmayiz dediler 3 gun surmedi. Bende anladiklari dile basvuruyorum.

Bizim burdakiler de marketin kapısının önünde beklerler. Ama tavuk falan alıp veriyordu biri sanırım o yüzden onun peşine toplasip geliyorlardı. Adam bir gün kalmamış kuru mama yiyeceksiniz diye topladı götürdü bunları market çıkışı , benim oğlan anne bunlar Türkçe biliyor mu dedi 😅
Büyük ihtimal tavuk yemeğe gelmişlerdir markete daha önce alan olduysa
size yemin ederim bir keresinde müşterinin satın aldığı soslu tavuğu kasadan çalıp yiyen köpeği gördüm bir keresinde de ağzında 3 ü bir arada kahve vardı.o kadar sahiplenmişler yani marketleri

Back
X