Şikayetim üZerine ifadeye çağırıyorlar.

nilistan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
357
571
18
37
merhaba arkadaslar hukuk konularında bilgili olan arkadaslara birley danısmak ıstıyorum. Ocak ayında telefonuma , hediye telefonunuz var almazsanız iptal olacak gibi sacma dolandırıcılık mesajı geldi. Bende sıkıldım bu tür mesajlardan ve ınternetten arastırıp bimere sikayet ettim mail yoluyla. Daha sonra dava açılmıs sanırım. Bugunde elime şikayetci ifadesi için çağrı kagıdı geldi . 10gün içinde adliyeye gidip ifade vermem gerekiyormuş.gitmezsem zorla getirilecegim yazıyor.ben hamileyim ve anadolu yakasında kı adlıyeye cagırıyolar ve daha once hıc boyle ıfayede gıtmedm.gitmesem olur mu nasıl iletisim kurabılırım adlıyeyle.gidersem nasıl davranacagımıda bılmıyorum. Lütfen yardımcı olun kızlar

Engel dgil ama toplu tasımaya bınmek cok zor gelıyor artk.7aylık hamıleyım.malum benım oraya tek gıtmem cok zor.

Başka bir şekilde ulaşım imkanınız yokmu özel araçla vs? Gitmeniz gerek ciddi mesele çünkü dolandırıcılık.

Başka bir şekilde ulaşım imkanınız yokmu özel araçla vs? Gitmeniz gerek ciddi mesele çünkü dolandırıcılık.
Aslında hepımızın telefonuna gelen klasık ödül mesajlarından biri geldı aslnda. Dırekt olrak bır dolandırılma olmadı.bende mesajı gorunce dedım bi arastırsınlar bunları dıye bımere yazdım. Haftaıcı esım calısıyor. Benım merterden kartala gıtmem cok zor olmazmı tek basıma:(

Aslında hepımızın telefonuna gelen klasık ödül mesajlarından biri geldı aslnda. Dırekt olrak bır dolandırılma olmadı.bende mesajı gorunce dedım bi arastırsınlar bunları dıye bımere yazdım. Haftaıcı esım calısıyor. Benım merterden kartala gıtmem cok zor olmazmı tek basıma:KK43:
Mahkeme ne zaman peki tarih olarak? O tarihten önce dilekçe yazabilirsiniz şikayetinizi geri çekmek adına ama her halükarda gitmeniz gerekiyor maalesef. Ama uzamasını istemiyorsanız şikayetinzden vazgeçmenizi öneririm. :KK16:

Niye çağlayan adliyesi değilde kartal anlamadım çok uzak.eşiniz izin alsa tek başına zor olur gitmeniz

Mahkeme ne zaman peki tarih olarak? O tarihten önce dilekçe yazabilirsiniz şikayetinizi geri çekmek adına ama her halükarda gitmeniz gerekiyor maalesef. Ama uzamasını istemiyorsanız şikayetinzden vazgeçmenizi öneririm. :KK16:
Sanırım mahkeme yok sadece benım ıfademı almak ıstıyolar şikayetımden dolayı.salı yada carsamba gunu savcı odasında ifade verebılırmısım.

Sanırım mahkeme yok sadece benım ıfademı almak ıstıyolar şikayetımden dolayı.salı yada carsamba gunu savcı odasında ifade verebılırmısım.
Anladım irtibata geçmen daha sağlıklı cevaplar sunar canım yada nerde avukatlarımız:KK58:

Bende bunu anlamıyorum.

Kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin o zaman arkadaşım.

Bende Bimer, cimer. Alo bilmemkaç ve envai çeşit şikayetlerin geldiği bi kurumda çalışıyorum. Bazı insanlara yazmak çok kolay geliyo ama ucu kendisine dokununca azıcık, ay aman vazgeçtim.

Sizin o sonunu düşünmeden yazdığınız şikayetleriniz için kaç kişi uğraşıyor sırayla biliyomusunuz?

Ki sizin olayda iş savcıya ulaşıp, tebligat çekmeye kadar gelmiş yani.

Bende bunu anlamıyorum.

Kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin o zaman arkadaşım.

Bende Bimer, cimer. Alo bilmemkaç ve envai çeşit şikayetlerin geldiği bi kurumda çalışıyorum. Bazı insanlara yazmak çok kolay geliyo ama ucu kendisine dokununca azıcık, ay aman vazgeçtim.

Sizin o sonunu düşünmeden yazdığınız şikayetleriniz için kaç kişi uğraşıyor sırayla biliyomusunuz?

Ki sizin olayda iş savcıya ulaşıp, tebligat çekmeye kadar gelmiş yani.
Arkadasım once konusma tavrını duzelt.ikincisi ben ınanmadım ama boyle seylere ınsanlar ınanıp dolandırılmasın dıye bu mesaj atanların arastırılması ıcın maıl attım.vazgectıgımden degıl ne yapabılırım gitmeden bu sartlar altında dıye fıkır almaya calısıyorum. Ne cok yara almıssın

merhaba arkadaslar hukuk konularında bilgili olan arkadaslara birley danısmak ıstıyorum. Ocak ayında telefonuma , hediye telefonunuz var almazsanız iptal olacak gibi sacma dolandırıcılık mesajı geldi. Bende sıkıldım bu tür mesajlardan ve ınternetten arastırıp bimere sikayet ettim mail yoluyla. Daha sonra dava açılmıs sanırım. Bugunde elime şikayetci ifadesi için çağrı kagıdı geldi . 10gün içinde adliyeye gidip ifade vermem gerekiyormuş.gitmezsem zorla getirilecegim yazıyor.ben hamileyim ve anadolu yakasında kı adlıyeye cagırıyolar ve daha once hıc boyle ıfayede gıtmedm.gitmesem olur mu nasıl iletisim kurabılırım adlıyeyle.gidersem nasıl davranacagımıda bılmıyorum. Lütfen yardımcı olun kızlar
Hamile olmanız engel degil ki 37. Haftasına kadar calısan kadınlar var metrobüse binip 1,5 saat ayakta seyahat ediyorum siz de yapabilirsiniz kapınıza polis gelmesinden iyidir

Zorla goturulme olayi hos degil. Kendin bir an evvel git bence. Gitmeyip buyutme olayi.

Durumu acikla, zaten sikayetci olacagin bir konu yok anladigim kadariyla.

Metrobus ile kolayca gidersin cok imkansiz degil gidisin, yanina birini al yeter.

Zorla goturulme olayi hos degil. Kendin bir an evvel git bence. Gitmeyip buyutme olayi.

Durumu acikla, zaten sikayetci olacagin bir konu yok anladigim kadariyla.

Metrobus ile kolayca gidersin cok imkansiz degil gidisin, yanina birini al yeter.
Yanı aslında bakırkoy adlıyesıne gitmem olayı çözermi diye düsünüyorum.

Back
X