şikayetler okunmuyor neye göre karar verilip engelleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay

hayır köylüysen köyüne dön o zaman sözü ne ara gocunur oldu
eee hani köylüydün yaa neden insanların zoruna gidiyor ki

gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay

Yerde yemek yenilmesi hakkındaki bir fikir değil bu yalnız, hakaret:
zoruna gitmicek o zaman masada insan gibi yemek yemeyi ögreniceksin yada yazmıcaksın

"İnsan gibi yemek yemeyi öğren" ne demek?

(nadiren de olsa) bazen ben de banlanacagimi bile bile o şeyi yazıyorum:) KK böyle. İçinde tutamiyorsan yaz gitsin,birkaç gün sonra kaldırılır banin. Bu kadar takılacak bir şey yok, alt tarafı sosyal platform.
Ban konusunda da eğer biri KiB yaptıysa bakılıyor, banlanacak bir yaziysa banlaniyor. Ama kişi terbiye sınırını aşmadan, hakarete varmadan,asagilamadan bir şeyler yazdıysa niye banlansın ki?
Demek ki senin sakınca görmediğin yazın muhatapi kişiyi rencide etmiş,kiblenmissin, yönetim de hak vermis.
Hem bir konuyu çok uzatmak, başka yerlere çekmek de ban sebebi diye biliyorum ben . Belki de ondan almissindir

Yerde yemek yenilmesi hakkındaki bir fikir değil bu yalnız, hakaret:

"İnsan gibi yemek yemeyi öğren" ne demek?
valla cok net bi fikir cünkü önce o sahıs ben yerde yerim dedi aynı cümleyi baskası tekrarlayınca neden engel oluyo bana göre irite bir sey bende fikrimi söyledim

Ben gördüm yorumlarınızı. Üslubunuz çok kötüydü kusura bakmayın.

Fikirlerimizi dile getirmek için buradayız zaten ama, her şeyin bir üslubu var. O zaman benim tarzım bu kimseye hakaret etmedim diyip kafamıza göre dan dun konuşalım hepimiz. Mantıklı mı Allah aşkına. Genel görgü kurallarına uymak zorundasınız. Hiç kusura bakmayın.

Neler yazdığınızı , arkadaşlarla paylaşmayı unutmuşsunuz.

Bakalım köylü hitabını nasıl kullanmışsınız. Bahsettiğiniz konudaki son 4 mesajınız :

bide anlamadıgım kıza neden yukleniyorsunuz ki köylü yada kırsal kesim hayırdır

madem gurur duyuyorusnuz kendi kendiniz duyun acizlik hissediyorsanız bu sizin tercihinizz

hersey ruhta baslar kisi okumus olabilir ama ruhu köylü cahilllse yapıcak birsey y0k

madem köyü cokkk seviyorusnuz o zaman bırakın güzel bagdat caddesni sarıyeri adaları izmiri istanbulu gidin köyünüze aaaaaaaaaaaaaa

zoruna gitmicek o zaman masada insan gibi yemek yemeyi ögreniceksin yada yazmıcaksın

köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma

sende öylee köylülüge cok özendiysen dön cobanlık yap o zaman burda boş yapma

hersey ruhta baslar kisi okumus olabilir ama ruhu köylü cahilllse yapıcak birsey y0k
“Ruhu köylü cahil” ne ayrıca? Köy ortamını sevmem, köyüm bile yok ama bu kini de anlamadım. Köylü insanları aşağılamışsınız her fırsatta. Hala idrak edemediniz mi ne sebepten ban yediğinizi?

valla cok net bi fikir cünkü önce o sahıs ben yerde yerim dedi aynı cümleyi baskası tekrarlayınca neden engel oluyo bana göre irite bir sey bende fikrimi söyledim
Ben şimdi sana yazdıklarından bir şey anlaşılmıyor, git Türkçe öğren desem olur mu? Olmaz. Seni aşağılamış olurum. O yüzden demiyorum bak. 😂😂😂

Hayır, masada yemek yemenin daha estetik göründüğü ve dahil pek çok şey yazılabilir. Yerde yemek yeme üzerine de nasıl göründüğü ve dahi geleneksel tarzdan hoşlanmadığınızı da yazarsınız. Bunların hepsi zevk, fikir. Ama "İnsan gibi yemek yemeyi öğren" dediğinde o baya baya hakaret. Şimdi ben size, fikrini insan gibi ifade etmeyi öğren de ondan sonra konuş desem mesela bu bir çeşit hakaret olur ama sizin ettiğiniz kadar ağır olmaz. Ben sizin şahsınıza demiş olurum, siz ise koca bir kültüre, bu kültürle yetişmiş herkese ve dahi kendi soyunuzdakilere de hakaret etmiş olursunuz.

Zannetmiyorum sizin annenizin filan da masada yemek yiyerek büyüdüğünü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X