şikayetler okunmuyor neye göre karar verilip engelleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır köylüysen köyüne dön o zaman
Bacım kast sistemi mi var ?
Yıllarca ailecek emek vermişler demek ki köyde.
Sonrasında da büyük şehire göç etmişler.
Birazda siz gidin madem köye..
Milleti göndermeye calismak yerine 🤗
Ayrıca hangi şirket hesabi bu 🤔

gecen gun kü konuda aileler arası kültür farkından bahsedil d bende fikrimi söyledim orda kendisini ben köylüyüm diyenlera birsey denmiyorda neye göre fikrinii yazan insanlar engelleniyor o 2 sahıs sikayetiyle insanlar engellenicekse 10 tane ayrı sirket hesabından birini sikayet etmek yetiyor mu yani öyleyse cok kolay

hayır köylüysen köyüne dön o zaman sözü ne ara gocunur oldu
eee hani köylüydün yaa neden insanların zoruna gidiyor ki
Burdaki kullancılar ve yorumlar hakkında konu açtığınız için tekrar banlanacaksınız bence
Ayrıca her istediğini söyleyen istemediğini işitir, kuraldır. Değişmez.
Sizin içinde geçerli.
Konuyu bilmiyordum şimdi gördüm, ama insanlara insan gibi masada yemek yemeği öğren demek fikir belirtmek olmuyor.
Tıpkı Türkçen yetmiyorsa konu açma demek gibi birşey aslında…

He bu arada bu konuyu açtığınız için yine banlanacaksınız. Limoncunun kısır döngüsü çok yakında sinemalarda.

21D58889-0EDE-4EC8-ADBB-A6F6A3E49F6C.jpeg

Limoncu' yu bı ben mi anlamiyorum, ayrıca gene polemikler, polemikler, ben gene yetisememisim o konuya

İlgili konu 28 martta açılmış , konu sahibi de en son 1 nisanda forumda görülmüş , sonra da üyelik iptali yapmıştı yanılmıyorsam.

Üye , üyelik iptalinden vazgeçmiş sanırım. Konuya sonradan yapılan yorumlarla 2,5 ay sonra konu yeniden gündeme gelmiş ; limoncu28 de güzel hislerini üyelerle paylaşmış.

Neler yazdığınızı , arkadaşlarla paylaşmayı unutmuşsunuz.

Bakalım köylü hitabını nasıl kullanmışsınız. Bahsettiğiniz konudaki son 4 mesajınız :
21 senedir bende köylüyüm tarla baý bahce işiyle ugrasiyoruz çok şükür hicte gocunmadim,çünkü ürettigimiz ürünleri köylü deyip kücumseyen insanlar yiyor ne yazikki😘

küfür yok haharet yok digeri köylüm dedigin de ooo ben dedigimde engel neye göre kime göre calısıyor sistem

Başlığa “şikayetler okunmuyor neye göre karar verilip engelleniyor” yazan ama banlandığı konudaki yorumlarının farkında olmayan birine açıklama yapmak ne derece doğru olur bilmiyorum.

Şu kısıma cevap vereyim şikayetler okunuyor:)) da siz de site kurallarına uysanız diyorum, misal aldığınız cezalarla ilgili konu açmak yerine yöneticilere özel mesaj atmalısınız, ben illa konu açıp sorarım diyorsanız da yeri bdv değil.

köylü milletin efendisi değil miydi? ne ara beğenmez olduk köylüyü, bu arada bende köyde yaşıyorum. Sokaklarımız tezek kokar hiçte rahatsız değilim, yerde yemek yemeğe de bayılırım....

Son düzenleme:
köylü milletin efendisi değil miydi? ne ara beğenmez olduk köylüyü, bu arada bende köyde yaşıyorum. Sokaklarımız tezek kokar hiçte rahatsız değilim, yerde yemek yemeğe de bayılırım....
Yanlış hatırlamıyorsam hanımefendide aslını inkar sendromu var, baba tarafı köyden, babaannesi vs köydeydi, köyden bir şey gönderdiklerinde üyemiz tezek kokuyor, köylü işi diye tiksiniyeh ama mesela tümüyle sallama örnek veriyorum Fransa’dan rokfor gönderilince seviyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X