- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Yok öyle değildi. Yani bir öğün ama güzel besleniyordumBeslenme yetersizse evet yapar. Örneğin yağın tamamen çıkarıldığı bir diyet hiç sağlıklı değil.
Gittim ama adet gör öyle gel dediler. Hormon değerlerim de normalmisBunun cevabını alabileceğiniz yer tam teşekküllü bir hastane.
Randevu aldım gideceğim insallahBaşka bir doktora görünün gerekirse doktor tavsiyesi ile doğum kontrol hapı tedavisine başlarsınız
Aaa bunu bilmiyordum. Evet aralıklı oruç yapıyordum ben de. Deneyecem dediğinizi teşekkür ederimAralikli oruc yapiyorsunuz sanirim.
Bu sekilde olan cok var.
Kadinlarda düzenli aralikli oruc onerilmiyor. Adet dongusune gore ayarlamak gerekiyor.
Cok genel yazayim, isterseniz ingilizce videonun linkini atarim.
30 gunluk adet dongusu dersek
Ilk 15 gun istedigin uzunlukta yap
Ovulasyon doneminde 2 3 gun 16 saati gecme
Sonraki hafta 18 saate kadar yap.
Regline yakin ve regl doneminde hic yapma, veya 13 saati gecme.
Ben 1 yildir bu sekilde yapiyorum, hormonal bir sorun yasamadim.
Köyde soğuk da almış olabilirim. Bir odada soba oluyor malum. Ben de hep çorapsız dolandım. İnsalalh böyle bir seydirSağlıksız beslenme hormonları etkilediği için erken adet geç adet olarak vücut tepki veriyor.
Jinekologum stresinde büyük etkisi olduğunu söylemişti .
Mevsim değişiklikleride büyük etken .
Gittiğimde adetime 1 hafta vardı. O yüzden olunca tekrar gel dediRegl ol gel dedi getirici ilac vermedi mi ?
Kafaniza gore civanpercemi de almayin.
Ay ne kadar güzel. Allah hayırlı evlat etsin insallah. İnanın 1 haftadır bu durumdayım. Ağrım da var. Olmayınca iyice kötü oldumAyrica ileride bebek sahibi olurmuyumu da cok kafaya takmayin.Ben seneler boyu adet duzensizligiyle ugrastim.Tum bekarligim boyunca hamile kalmam uzun ugraslar sonucu olur ya da olmaz derken evlendikten 7 ay sonra ikizlerime hamile kaldim.Kafanizda silin o dusunceyi.
40 50 60 gün bekledigimi biliyorum ama ben pkoyum iste.Alisigim bu duruma.Ay ne kadar güzel. Allah hayırlı evlat etsin insallah. İnanın 1 haftadır bu durumdayım. Ağrım da var. Olmayınca iyice kötü oldum
Soğuk alma vajinal enfeksiyon yapar .Köyde soğuk da almış olabilirim. Bir odada soba oluyor malum. Ben de hep çorapsız dolandım. İnsalalh böyle bir seydir
Ben aralıklı oruçla 11 kilo verdim ama sporda yaptım. Özellikle pelvik hareketleri de ekledim. Regli düzensizliği yaşamadım. Ama siz günde tek öğün yaptığınızı söylemişsiniz. Oruç diyeti 2 öğün. Ve protein ağırlıklı beslenmeyi atlamamanız gerekir. Sadece sebzeyle olmaz. Meyve, çiğ kuruyemiş falan tüketmelisiniz. Sabah kahvaltısında yumurta şart mesela. Bence beslenme rutininizde problem olabilir. Ve pelvik hareketleri yapın. Ve tam teşekküllü hastaneye gidinizAaa bunu bilmiyordum. Evet aralıklı oruç yapıyordum ben de. Deneyecem dediğinizi teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?