Önce telefonunun ekranına yada kolay görünecek bir yere acilen 79 kg halini koymalısın gördükçe gaza gelmelisin. Sonra zaten ne yapmanı anlatmama gerek yok başarmışsın yine yaparsın. Daha önce 64 kg a inmiş biri olarak diyorum ki hatamız diyet yaptık ve bitti kafası. Hayır diyet değil yeme şeklini değiştirmek olarak bakmalıyız. Ben şuan onu uyguluyorum. Önceden diyet bozuldu amaaaan diyodum. Şimdi ay bunun kalorisi çokmuş akşamı sadece ayranla geçireceğim diyorum denge kuruyorum bu sebeple hiçbir hafta artı çıkmadım şükür. Ve alışılıyo kesinlikle.
Koalina
bunu sana da diyorum Bak bugün tam 1 ay oldu yeme şeklimi değiştirmeye başlayalı ve bir aydır oğlum anne oğul pizza günü yapalım dedi. Dedim tamam tam 5 dilim yedim ama 12:30 da ve o saatten sonra asla kalori almadım su ve yeşil çay ile gidiyorum. Bugün gitti kafasına gitmiyorum. Tüm gün almam gereken kaloriyi öğlen aldım ve hakkım bitti akşam ya yoğurt ya çay dedim kendime ve çay yetti gala tok hissediyorum. Hem açlık hissini sev mutlu ol sağlık kazanıyorum de buna inan gerçekten insanın kafa yapısı çok değişiyor.