Çorbalar Sıkıcık Çorbası (Duru Bulgur İle)

Elinize sağlık..
Kütahya'ya özgü diye biliyorum bunu. Güzeldir gali.

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım, dediğim gibi biz de topalak deriz ve tarhana koymayız ama faklı bir tad katmış olabilir :)))

Evet bulgur ve tarhananın uyumu gerçekten muhteşem

Teşekkürler canım

ellerine sağlık cnm cok hoş gozukuyo sunumda harika olmus...en kısa zamanda denıycem bende.. bol şanss

Denemeni tavsiye ederim canım,çok teşekkür ederim Esmacım

Bir kütahyalı olarak şiddetle tavsiye ederim bayanlar parmaklarınızı yersiniz çok lezzetli oluyor eşim çok sevdiği için sürekli yapıyorum bende...

Ellerinize saglık Yarışmada başarılar dilerim

Teşekkür ederim

sunumun cok güzel ellerine saglik

Çok teşekkür ederim

Elinize sağlık..
Kütahya'ya özgü diye biliyorum bunu. Güzeldir gali.

Teşekkür ederim,evet Kütahya'nın meşhur sıkıcık çorbası

eslem sa anladığım kadarı ile yemek yapmayı sevenlerdensin e bana bi akıl ver bari.. yarin çaya müsafirim gelecek ben ne yapayım :))

eslem sa anladığım kadarı ile yemek yapmayı sevenlerdensin e bana bi akıl ver bari.. yarin çaya müsafirim gelecek ben ne yapayım :))

Evet canım bayılıyorum mutfağa,aşk benim için resmen

Menü hazırlayıp birazdan göndericem canım,hepsi denediğim garanti tariflerdir

eslemcim ben şimdi çıkıyorum gönderimini burdan yapcaksan sabah bakarım ben sana güveniyorum bak:) hadi hayırlı geceler h.e geldi:)))

En sevdiğim yemeklerden biridir bu. Ben yemek olarak yerim yani doyurucu oluyor,bazı yörelerde çorba olarak bilinir. Canım çekti ellerinize sağlık

mmmmm gerçekten enfesss görünüyor sunumda ayrı bi güzel.. bravo ellerine sağlık cnm

En sevdiğim yemeklerden biridir bu. Ben yemek olarak yerim yani doyurucu oluyor,bazı yörelerde çorba olarak bilinir. Canım çekti ellerinize sağlık

Bizde çok severiz canım.Haklısın ana yemek doyuruculuğunda bir çorba gerçekten,teşekkür ederim

mmmmm gerçekten enfesss görünüyor sunumda ayrı bi güzel.. bravo ellerine sağlık cnm

Teşekkür ederim canımm

Eslemciğim ellerine sağlık harika güzüküyor çorban
Becerikli hatun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…