sıkıldım artık bu patrondan

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
merhabalar

az önce bi personelle ilgili sıkıntı oldu. mayıs ayı maaşı eksik yatmış. bu arada o zaman ben daha işleri bilmediğimden müdür yatırıyordu maaşları. müdürü arayıp duruyormuş bu personel.
müdür de bana söyledi. baktım ettim. evet eksik yatmış. patrona git söyle dedi. söyledim. patron aksi zaten bana niye söylüyosun git müdürüne söyle diye azarladı. zaten müdür size iletmemi söyledi dedim. çağır müdürü dedi. yanlış söylemişim falan filan. zaten patron beni dinlemedi bile. konuşturmadı zaten.bende napcağımı bilemedim.( insanlar sinirliyken konuşamam ben bi de dinlemiyor. zaten sinirli insanları uzak tutmuşumdur hayatımdan hep bana da hep böyle bir patron denk geldi işte). müdür geldi bana benim için; bu kızı kovdurtucak mısın bana demiş. bana geldi bunu söyledi. çok kötü oldum motivasyonum düştü. napmışımda kovucakmış. kovarsa kovsun zaten para sıkıntım olmasa yemin billah gitmiştim eve. bi de ben para ödemem demiş personele insanlara hakkını da vermiyor yani.
müdür de alışırsın onu bi ben anlarım. çabuk parlar. dinlemiyo ki konuşturmadı bile beni diyorum. o öyle diyo anlatsaydın düzgünce dedi. yani sinirli insana ne anlatıcam düzgünce dinleseydi zaten anlatırdım. alışamam ben. hayatım boyunca alışamadım sinirli insanlara.:KK43:

Kim kime ne demiş anlamadım pek ama, milletin size taşıdığı lafa bakıp kendinizi doldurmayın. İşyerinde biri bu senin arkandan böyle böyle demiş diye laf taşıyorsa çok ufak bir ihtimal iyiliğinizi düşünüyordur. İşinize bakın kimseyi sevmek de zorunda değilsiniz kendinizi sevdirmek de. Ekonomi kötü zaten işten ayrılacağım diye düşünmeyin lütfen.

Kim kime ne demiş anlamadım pek ama, milletin size taşıdığı lafa bakıp kendinizi doldurmayın. İşyerinde biri bu senin arkandan böyle böyle demiş diye laf taşıyorsa çok ufak bir ihtimal iyiliğinizi düşünüyordur. İşinize bakın kimseyi sevmek de zorunda değilsiniz kendinizi sevdirmek de. Ekonomi kötü zaten işten ayrılacağım diye düşünmeyin lütfen.
Sevmesin zaten ama dinlemiyor işte patron sorun burda.bir şey söylüyorum hemen parlıyor. Bağırıp çağırıyor. Sinirli insana bir şey anlatılmıyor maalesef. Kendimi ifade edemiyorum o durumda zaten patronun odasına hem tedirgin giidyorum. Bunaldım artık ya. Hem dinlemiyor hem de bana bu kızı kovdurtcak mısın diyor müdüre. Yani napmışım kovulcak. Hazmedemedim o lafı.

Valla ne desem bilemedim, çaktırmadan iş arayın kendinize. İnsan herkese karşı car car cevap verebiliyor ama patron olunca el kol bağlı oluyor çoğu zaman. Proleter devrim oluncaya kadar çekecez artık :(

Bu gibi konuları yüzyüze konuşmaktansa mail yoluyla aktarmak daha iyi olur. Hem resmi olur, hem de hesaplar vs rahatça incelenebilir.

Valla ne desem bilemedim, çaktırmadan iş arayın kendinize. İnsan herkese karşı car car cevap verebiliyor ama patron olunca el kol bağlı oluyor çoğu zaman. Proleter devrim oluncaya kadar çekecez artık :KK43:
Arıyorum zaten aramaz olur muyum. Ama yok küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden zor oluyor. Şehre gideyim diyorum orada da ev kirası filan tek yaşayabilirş miyim bilmiyorum. Dediğiniz gibi başkası olsa cevap veririm ama patron olunca kalıyorum öyle. İhtiyacım var işe.
Ama patrona bile cevap verip kendini ezdirmeyenlerde vardır illa varsa söylesin nasıl yapıyorlar

sende 1, bende 2 tane var ondan.
başta zorlanacaksın,bazen içinden ettiğin küfürleri yanlışlıkla ağzından kaçacak bunları bende yaşadım
ama bir zamandan sonra anlıyorsun dilinden ve de o da bunun farkediyor. Artık nasıl bişeyse.

işin ucunda para vermek oldugundan çoğu patronlar böyle çamura yatıp , çirkefleşiyorlar maalesef

Var böyle bizim şube müdürumuzde öyle
Ama bizler takmıyoruz
He deyip geçiyoruz

Umursamayan diyecem de zor biliyorum
Allah kolaylık versin

sende 1, bende 2 tane var ondan.
başta zorlanacaksın,bazen içinden ettiğin küfürleri yanlışlıkla ağzından kaçacak bunları bende yaşadım
ama bir zamandan sonra anlıyorsun dilinden ve de o da bunun farkediyor. Artık nasıl bişeyse.
Ya yavaştan alıştım artık 9ay oldu başlayalı ama haksızlığa uğradım ve bu yüzden kovdurma düşüncesi oluşmasını hazmedemiyorum. Dinlemedi beni. Bağırmaya başladı. Müdürde niye gelip söylediyse bana bunu motivasyonumu düşürdü iyice

işin ucunda para vermek oldugundan çoğu patronlar böyle çamura yatıp , çirkefleşiyorlar maalesef

Var böyle bizim şube müdürumuzde öyle
Ama bizler takmıyoruz
He deyip geçiyoruz

Umursamayan diyecem de zor biliyorum
Allah kolaylık versin
Evet zor ağzıma geleni söylemek istiyorum ama patron olunca çıkmıyor o sözcükler kendimi yiyorum bazen ama ihtiyacım var işe.

Bu gibi konuları yüzyüze konuşmaktansa mail yoluyla aktarmak daha iyi olur. Hem resmi olur, hem de hesaplar vs rahatça incelenebilir.
O dediğiniz daha kurumsal yerlerde olur gibi burda yapsam patron bi bahane bulur bu ne der daha sinir olur. Bizde ast üst ilişkisi de yok. Ben müdürle çalıpyorum onun personeliyim niye patronla bire bir muhattap oluyorum direk orasını da anlamadım yanlış mı acaba

Ya yavaştan alıştım artık 9ay oldu başlayalı ama haksızlığa uğradım ve bu yüzden kovdurma düşüncesi oluşmasını hazmedemiyorum. Dinlemedi beni. Bağırmaya başladı. Müdürde niye gelip söylediyse bana bunu motivasyonumu düşürdü iyice

Evet zor ağzıma geleni söylemek istiyorum ama patron olunca çıkmıyor o sözcükler kendimi yiyorum bazen ama ihtiyacım var işe.

Bence Umursama inan umusamayinca beklediği tepkiyi vermeyince daha iyi oluyor
O kudursum bosver

Sinirsiz patron varmi ki ya, genelde patronlarin önünde el pençe olmak durumunda kaliyoruz haksiz bile olsak, cunku işsizlik had safhada, dilimize gelenleri içimize atip gecim sıkıntısından kurtuluyoruz cok sukur....
Sen motivasyonunu dusurme kesinlikle normal calis , mudur de sana demis zaten ben gelirim onun hakkindan diye, o da bilmese sana bunu demezdi

Bence Umursama inan umusamayinca beklediği tepkiyi vermeyince daha iyi oluyor
O kudursum bosver

İşte olmuyor ya ezik hissediyorum kendimi söylemek istiyorum içimden geçenleri

Sinirsiz patron varmi ki ya, genelde patronlarin önünde el pençe olmak durumunda kaliyoruz haksiz bile olsak, cunku işsizlik had safhada, dilimize gelenleri içimize atip gecim sıkıntısından kurtuluyoruz cok sukur....
Sen motivasyonunu dusurme kesinlikle normal calis , mudur de sana demis zaten ben gelirim onun hakkindan diye, o da bilmese sana bunu demezdi
ya saçma sapan mevzudan kovdurtcak mısın bana bu kızı demesine çok kötü oldum. hemen kovmakla tehdit ediyorlar. sanki kölesiyim. alıştım zaten sinirine patronun ama bunu demesi çok kötü hissettirdi.

Canim inan ki patronlarin cogu boyle...bi de isin ucunda para odemek var ya ondan sinirlenmis...ya sabir cek ihtiyacim var diyorsun cunku

Müdürün seni harcamış.Kendisi gidip durumu anlatsa zilgiti yiyeceğini anlamış...sizi öne atıp sonrasında ortam yumuşatan adam rolünü üstlenmiş.

Back
X