• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım artık eleştirisinden

-Sabrinaa-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
167
78
48
30
Arkadaşlar ben çene estetiği olmak istiyorum çünkü genetik olarak ailemde çenemiz küçük ve gıdı yağlanmaya başlıyor görüntüde hoş olmuyor bende görüntü olarak bakımlı olmayı çok seven bir kişiyim buradaki bütün arkadaşlarımız gibi ama abim ne zaman estetik bir mudahale yaptırsam psikolojimi bozuyor ve inanın 1 yıl 2 yıl etkisi bende kalıyor ikimiz arkadaş gibiyiz ama bu tür olumsuz eleştirileri sürekli beni çok etkiliyor artık hiç söylemeyip otelde kalmayı bile düşünüyorum yanı sonuçta bu benim hayatım ameliyata karar vermek zaten yeterince zor bişi :/

Kendini iyi hissedeceksen kadar verdiysen yaptirip kimsenin dedigini takmicaksin yada aman kimsenin lafini sozunu cekemem diyosan yaptirmicaksin baska yolu yok iki secenegin var abin konusmasa baskasi konusur insanlar hep kendinde yorum yapma hakkini girecek o kesin bunu goze alda ol
Bende babam cok bid bid etsede burnumu yaptirdim iyikide oldum keske diyorum bunca yil beklemeseumisim kendini nasil ihi hissetceksen oyle yap ve korkma kimse surekli konusmuyo baslarsa bi sure bidirdanirlar duymayacaksin onuda
Ama doktoru iyi ayarla cene biraz zor oluyor ve tecrubeli iyi bi doktor arastir

Çok mu estetik yaptırdın? Abim her müdahale sonrası konuşuyor dediğine göre. Yani konussun konussun dursun niye takıyorsun ki.

Kendi hayatın kulak ardı et dese de demesede yaptıracaksın sonuçta ve bunu da söyle ona

Da hakikaten çok mu estetik yaptırıyorsun ki

Benimde cenem kucuk hatta cenemle boynum bitisik gibi :D ben bunun estetikle duzeltildigini de bilmiyordum :D
Bence imkaniniz varsa ve yaptiracaksaniz etraftan gelen olumsuz yorumlari takmayin. Olumlu yorumlara odaklanin.

İyi de bu neden senin psikolojini bozuyor

Abine göre gereksiz muhtemelen bana birisi gelip bunu dese ona ben de gereksiz derim sonradan kaza vs olmadı ise

Ama bu sadece benim görşün beni bağlar sen de emin değilsin demek ki abinin lafı psikolojini bozuyor

Lakin yaşına bakmadım da küçük müsün

Takma onu bunu lakin ameliyatı sonucunu vs iyi araştır

Birinin lafını bile takan sen sonuç beklediğinden kötü olursa yıkılabilirsin

Malum boynuz umarken kulaktan da olmak var bu hayatta

Abine göre gereksiz muhtemelen bana birisi gelip bunu dese ona ben de gereksiz derim sonradan kaza vs olmadı ise

Ama bu sadece benim görşün beni bağlar sen de emin değilsin demek ki abinin lafı psikolojini bozuyor

Çok haklısınız aslında sadece insan o hastaneye girince biraz destek bekliyor ama sanırım birazda hasasım bunu hayatımın her aşamasında aşmam gerek aslında teşekkürler :)

Çok haklısınız aslında sadece insan o hastaneye girince biraz destek bekliyor ama sanırım birazda hasasım bunu hayatımın her aşamasında aşmam gerek aslında teşekkürler :)

Benimde kardeşim bir iki ya sen zaten guzelsin yeter yaptirip durma demisti onuda goturup burnunu yaptirdim.erkek arkadasim deli gibi ugrasma kendinle dedi onuda goturdum lipo yaptirttim simdide epilasyona baslattim.: ))
Bak ne guzelmis araniz takiliyordur kendin icin yaptirdigin estetigine konusuyorlar diye niye canini sıkıyorsun ki?
Bosver nasil mutlu oluyorsan yaptir

Back
X