- 25 Mart 2017
- 22
- 10
- 18
- 39
- Konu Sahibi Medcezir06
Merhaba arkadaşlar epeydir burda yazamıyordum. Ciddi ilişkim başlayalı 2 yıl oldu ikimiz de ailelerle tanıştık fakat aileler henüz biraraya gelemedi hep telefonla irtibat kurarlar. Annem kv adayına artık bir ara yüzyüze görüşelim biz adanadan siz izmirden gelin hem çocukları görürüz hem de tanışırız demiş ama kv hemen konuyu değiştirip hiç bitmeyen ekonomik sorunlarını anlatmış (ailenin tüm yükünü anlaştığım insan gögüslüyor). Ben de bu durumu anlaştığım kişiyle paylaştım ve kendisi ben altın yumurtlayan tavuğun onlar için benim evlenmemi istemezler dedi, eeee o zaman 2 yıl oldu hala bir netice yok neden birbirimizi oyalayım bari arkadaş kalalım nasılsa uçlarda bir ilişkimiz yok dedim saçmalama diyor. Annesine gün parası gelecek 8bin TL kadar bizimki biraz destek ol da aracı sanayiden çıkarayım demiş (bizimki ailesinin evini hacizden kurtarmak için babasının kazalı aldığı aracı yaptırıp satmış kendi de sürekli kredi çekip borca girmiş, benim de altımda araba olunca huzursuz oluyor kendisinin aracı sanayiden çıkmıyor diye çünkü 6500TL maaş alıyor 5500TL ailesinin borcuna 1000 TL kiraya gidiyor sürekli eksi hesaptan geçiniyor.) Neyse kv gün parası benim göndermem demiş :))) benle araları iyidir beni severler ama bana hep siz bekleyeceksiniz diyor, dedim bak teyze ben 35'e oğlun da 40'a merdiven dayadık neyi bekleyelim bu gidişle anne-baba olamayacağız, seviyorsan beklicen durumumuzu biliyon diyor. Kv gün arkadaslariyla sürekli il dışı turlara gider sözde yol parası vermez ama oğlu harçlık verir 150-200 TL., babası arar (emekli kendisi) dolap boş diye 100 ona, 100abisine (işten çıkarıldı kafam bozuk diyor 1 yıldır calışmıyor) hep eksi hesaptan gönderiyor.Nişanlıma dedim artık annen gezmelere harcayacağına biraz evine harcasın otursun evinde yok kadın 50sine kadar hep evi beklemiş kıyamıyormuş o zaman biz daha çok bekleriz dedim öyle tamam artık konuşma beni boğuyorsun diyor ve 2 gündür de aramadı hiç. Sizce ne yapayım ben de aramayım mı? Biraz gizemli mi olayım? Uzak durup o da yaklaşmazsa basıp gideyim mi artık ne yapayım ? ilerde çocuklarım olursa hep mahrum yaşayacak gibi geliyor. Ilk evliliğim de böyle bitti ana babasına göndermekten yolunu şaştı sonra bastı gitti.