- 17 Temmuz 2022
- 77
- -10
- 6
- 22
- Konu Sahibi melisaaa902
-
sevgilisi olmamış yine flört görüştüğü kızlar olmuş o kadarSizden ayrıldıktan sonra sevgili yapmışsa ayrılmıştır, boşlukta kalınca şansını sizde deniyordur.
ümit besletecek şekilde konuştu biz artık beraberiz başkasıyla konuşmam etmem tarzında yoksa hemen ümitlenecek biri değilimyav bu flört denen şey bence gavatlığın tanımı zaten. aynı anda on kişiyle birden görüşüyor millet. hemen birine karşı ümit beslemek niye? love bombing midir nedir onu yapıyorlar. şimdiki gençleri anlamak da zor. ben boşansam kesin evlenemem ha.
ümit besletecek şekilde konuştu biz artık beraberiz başkasıyla konuşmam etmem tarzında yoksa hemen ümitlenecek biri değilim
aslında sevgilimle de aramız pek iyi değil bunu arkadaşıma da anlatıyorum sanırım onun yüzünden duygusal olarak boşlğa düştüm o da bir özledim diyince hemen kafam karıştısize karşı hislerinin olmadığını söylemiş, keşke sevgilinizle onu unutmak için çıkmasaydınız onun yerine biraz zaman verip eski flörtünüzü unutsaydınız. eski flörtünüz ümit verip gene sana karşı bir şeyler hissetmiyorum diyip kaçabilir. sizi yedekte tutmaya çalışabilir. bence sevgilinizle olan birlikteliğinizle devam edin. sizi zamanında gerçekten sevseydi öyle demezdi.
bence eski flörtünüz sizin sevgili yaptığınız için bunu söylemiş, kıymete binmişsiniz başkasıyla olunca.aslında sevgilimle de aramız pek iyi değil bunu arkadaşıma da anlatıyorum sanırım onun yüzünden duygusal olarak boşlğa düştüm o da bir özledim diyince hemen kafam karıştı
Şimdikilerde olay böyle mi gelişiyomuş yaw? ilk defa duydumyav bu flört denen şey bence gavatlığın tanımı zaten. aynı anda on kişiyle birden görüşüyor millet. hemen birine karşı ümit beslemek niye? love bombing midir nedir onu yapıyorlar. şimdiki gençleri anlamak da zor. ben boşansam kesin evlenemem ha.
Şimdikilerde olay böyle mi gelişiyomuş yaw? ilk defa duydumyani flört etmek sevgili olmak anlamına geliyor sanıyorum ben
17 yaşımda tanıştığım ilk sevgilimle evlendim ünv. bitince cahilliğimi mazur görün.
Bir yaşıma daha girdimya bilmiyor musunuz aynen böyle ya. herkes yedekte en az beş altı kişi tutuyor. flört bu olmuş artık. hangisi tutarsa.
lan nasıl bir devire denk geldik. ben tam mağarada yaşamışım yani. aha şimdi boşansam poku yedim demektir
ben tek bir kişiyle konuşuyorum genelde karşı taraf öyle çıkıyor herkes diyerek genelleme yapmayalımya bilmiyor musunuz aynen böyle ya. herkes yedekte en az beş altı kişi tutuyor. flört bu olmuş artık. hangisi tutarsa.
lan nasıl bir devire denk geldik. ben tam mağarada yaşamışım yani. aha şimdi boşansam poku yedim demektir
onu tamamen unutuyorum ve aniden kendini hatırlatıyor sıkıldığım olay da bu beni sevmiyor ona karşı bir şeyler hissetiğimi bile bile böyle diyor benim kafamın karışıklığından ve üzüntümden zevkl alıyor gibibence eski flörtünüz sizin sevgili yaptığınız için bunu söylemiş, kıymete binmişsiniz başkasıyla olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?