sıkıldım artık

melisaaa902

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
77
-10
6
22
5 ay önce tanıştığım bir çocuk vardı sonra beni terk etti aniden arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştık flörtte kaldı devam etmedi bana karşı hiçbir şey hissetmediğini söyleyip bıraktı ama cok ümit verdi aniden böyle deyince ben de çok üzüldüm unutmak için başka birisiyle beraber oldum 3 ay olacak şuanki sevgilimle de geçen gün bizi tanıştıran ortak arkadaşımıza melisayı özledim özlediğimi ona da söyle demiş ama benim sevgilim var bunu biliyor kendi yazmıyor arkadaşımıza bunu dedirtiyor ne yapmaya çalışıyor nedne tekrar böyle konuşuyor tam unutmuşken tekrar üzülüyorum amacı nedir bu çocugun

Çünkü elinde tutmak için saçmalıyor . Sizde akıllı olunda kanmayın ve sevgiliniz var ona da yazık değil mi ?

Sizden ayrıldıktan sonra sevgili yapmışsa ayrılmıştır, boşlukta kalınca şansını sizde deniyordur.

yav bu flört denen şey bence gavatlığın tanımı zaten. aynı anda on kişiyle birden görüşüyor millet. hemen birine karşı ümit beslemek niye? love bombing midir nedir onu yapıyorlar. şimdiki gençleri anlamak da zor. ben boşansam kesin evlenemem ha.
ümit besletecek şekilde konuştu biz artık beraberiz başkasıyla konuşmam etmem tarzında yoksa hemen ümitlenecek biri değilim

ümit besletecek şekilde konuştu biz artık beraberiz başkasıyla konuşmam etmem tarzında yoksa hemen ümitlenecek biri değilim

kardeş o zaman yat kalk dua et ki 5 ayda gerçek yüzünü göstermiş. olanı kabul et ve piçin tekinden kurtulduğun için şanslı olduğunu düşün. kurtulmuşsun bebeğim üzülme.

size karşı hislerinin olmadığını söylemiş, keşke sevgilinizle onu unutmak için çıkmasaydınız onun yerine biraz zaman verip eski flörtünüzü unutsaydınız. eski flörtünüz ümit verip gene sana karşı bir şeyler hissetmiyorum diyip kaçabilir. sizi yedekte tutmaya çalışabilir. bence sevgilinizle olan birlikteliğinizle devam edin. sizi zamanında gerçekten sevseydi öyle demezdi.

size karşı hislerinin olmadığını söylemiş, keşke sevgilinizle onu unutmak için çıkmasaydınız onun yerine biraz zaman verip eski flörtünüzü unutsaydınız. eski flörtünüz ümit verip gene sana karşı bir şeyler hissetmiyorum diyip kaçabilir. sizi yedekte tutmaya çalışabilir. bence sevgilinizle olan birlikteliğinizle devam edin. sizi zamanında gerçekten sevseydi öyle demezdi.
aslında sevgilimle de aramız pek iyi değil bunu arkadaşıma da anlatıyorum sanırım onun yüzünden duygusal olarak boşlğa düştüm o da bir özledim diyince hemen kafam karıştı

aslında sevgilimle de aramız pek iyi değil bunu arkadaşıma da anlatıyorum sanırım onun yüzünden duygusal olarak boşlğa düştüm o da bir özledim diyince hemen kafam karıştı
bence eski flörtünüz sizin sevgili yaptığınız için bunu söylemiş, kıymete binmişsiniz başkasıyla olunca.

yav bu flört denen şey bence gavatlığın tanımı zaten. aynı anda on kişiyle birden görüşüyor millet. hemen birine karşı ümit beslemek niye? love bombing midir nedir onu yapıyorlar. şimdiki gençleri anlamak da zor. ben boşansam kesin evlenemem ha.
Şimdikilerde olay böyle mi gelişiyomuş yaw? ilk defa duydum 🥺 yani flört etmek sevgili olmak anlamına geliyor sanıyorum ben 🤦
17 yaşımda tanıştığım ilk sevgilimle evlendim ünv. bitince cahilliğimi mazur görün.

Şimdikilerde olay böyle mi gelişiyomuş yaw? ilk defa duydum 🥺 yani flört etmek sevgili olmak anlamına geliyor sanıyorum ben 🤦
17 yaşımda tanıştığım ilk sevgilimle evlendim ünv. bitince cahilliğimi mazur görün.

ya bilmiyor musunuz aynen böyle ya. herkes yedekte en az beş altı kişi tutuyor. flört bu olmuş artık. hangisi tutarsa.
lan nasıl bir devire denk geldik. ben tam mağarada yaşamışım yani. aha şimdi boşansam poku yedim demektir :confused:

ya bilmiyor musunuz aynen böyle ya. herkes yedekte en az beş altı kişi tutuyor. flört bu olmuş artık. hangisi tutarsa.
lan nasıl bir devire denk geldik. ben tam mağarada yaşamışım yani. aha şimdi boşansam poku yedim demektir :confused:
Bir yaşıma daha girdim 😱 Flört haa 🥴
Vallaha dediğiniz gibi bende ilk çağdan kalmayım 😂 Allah çocuklarımızla kocalarımızla önce sağlık sonra huzur mutluluk versin ne diyeyim 😊

ben tek bir kişiyle konuşuyorum genelde karşı taraf öyle çıkıyor herkes diyerek genelleme yapmayalım

bence eski flörtünüz sizin sevgili yaptığınız için bunu söylemiş, kıymete binmişsiniz başkasıyla olunca.
onu tamamen unutuyorum ve aniden kendini hatırlatıyor sıkıldığım olay da bu beni sevmiyor ona karşı bir şeyler hissetiğimi bile bile böyle diyor benim kafamın karışıklığından ve üzüntümden zevkl alıyor gibi

Back
X