- Konu Sahibi laleli4550
-
Görümcelerin böyle bir durumu var sanırım genel olarak. Bizimde bir şekilde kendini götürtmek çabası var biryere. Bir keresinde demişti ki senin arabanın arka koltuğu tam yatıp yatak oluyor mu? Neden sordun dedim. Bir festivale gidecekmiş orda yatılı kalmak için. He dedim ben arabayı kesin verecem yatağı eksik kaldı yani :) severim keratayı gerçi ama var böyle bir huyuYok kalması olsa yine iyi ya her gideceği yere şoför gibi biz götürüyoruz onuda geçtim eşimle bana sormadan karar almaya çalışmalar filan sıktı daha neler neler
Herkesinmi böyle bi tek benimki sanıyordumGörümcelerin böyle bir durumu var sanırım genel olarak. Bizimde bir şekilde kendini götürtmek çabası var biryere. Bir keresinde demişti ki senin arabanın arka koltuğu tam yatıp yatak oluyor mu? Neden sordun dedim. Bir festivale gidecekmiş orda yatılı kalmak için. He dedim ben arabayı kesin verecem yatağı eksik kaldı yani :) severim keratayı gerçi ama var böyle bir huyu
Nişanlıyım.Sevgiliyken aramız iyiydi.Ama mesafeliydik.Uzak mesafe ilişkisi bizim onunla buluştuk da.Lakin nisan zamanı bana baya baya soğuk davrandı.Nisanlima yansıttım.En son kavga için beni aradı aramayan görümce şimdi hepten bana soğuklar.Nisanlim da bana kızıyor soguksun diye yahu ben gorumcemden 8 yaş büyüğüm.Görümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Valla şöyle söyliyim ben nişanımda olsun düğünümde olsun pek göremedim evine düşünün evlenince gittim oda kendi kendimi davet ettirdim gibi bişey oldu hiç bir yararınıda görmedimNişanlıyım.Sevgiliyken aramız iyiydi.Ama mesafeliydik.Uzak mesafe ilişkisi bizim onunla buluştuk da.Lakin nisan zamanı bana baya baya soğuk davrandı.Nisanlima yansıttım.En son kavga için beni aradı aramayan görümce şimdi hepten bana soğuklar.Nisanlim da bana kızıyor soguksun diye yahu ben gorumcemden 8 yaş büyüğüm.
Sizin kardeşiniz olsa konuşur yapmamasını söylerdiniz veya eşinize danışmadan sormadan hareket etmezdiniz değil mi? Eşiniz sizi saymıyor fikrinizi bile sormuyor. Hiç görümceye suç atmayın. Eşinize zorla yaptırmıyor değil mi, hele ikisi size danışmadan kararlar alıyorsa eşinizin hatası değil mi bu?Yok kalması olsa yine iyi ya her gideceği yere şoför gibi biz götürüyoruz onuda geçtim eşimle bana sormadan karar almaya çalışmalar filan sıktı daha neler neler
Hiç gelemez . Evlendihimiz gün görüşmeyi kestik :))) cok rahat bir şey tavsiye ederim:))Görümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
İnşallah erkek kardeşimin eşi de sizin gibi olur bizimle görüştürmez kardeşimi çok rahat ederiz valla hayali bile güzel :)Hiç gelemez . Evlendihimiz gün görüşmeyi kestik :))) cok rahat bir şey tavsiye ederim:))
Yani benimde erkek kardeşim var ama hani ama öncelik eşime sorarım herşeyi istiyomusun yada gitmek istermisin edermisin diye hani önce onun gönlü kimsenin kardeşiyle kötü olsun istemem sadece yani ben eşiminde kullanıldığını düşünüyorum çünkü hiç bir şeyimizde evlenmeden önce olsun sonra olsun bulunmadı hep bi kendi istekleri ama biz isteyince bahaneler anlaşılıyor yani naptığı karşıdakini çok fedakar olsun istiyor ama ona gelince yokSizin kardeşiniz olsa konuşur yapmamasını söylerdiniz veya eşinize danışmadan sormadan hareket etmezdiniz değil mi? Eşiniz sizi saymıyor fikrinizi bile sormuyor. Hiç görümceye suç atmayın. Eşinize zorla yaptırmıyor değil mi, hele ikisi size danışmadan kararlar alıyorsa eşinizin hatası değil mi bu?
Benim görümcem gelmez, daha cok ben cagırırım, yas farkımız cok olmadıgından iyi anlasırızGörümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Gelmez. Yani kalmaya gelmezGörümceniz ne sıklıkla gelir kalmaya
Bunun için karısından soğuyacak adam evlenmesin zatenYa şöyle söyliyim bi yandan hani korkuyorumda benden soğursa diye yani böyle bişey söylesem soğurmu cidden rahatsızım ama
Yok kalması olsa yine iyi ya her gideceği yere şoför gibi biz götürüyoruz onuda geçtim eşimle bana sormadan karar almaya çalışmalar filan sıktı daha neler neler
Sizin probleminiz eşiniz değil yalnız , ailesine sınır çizmekten aciz kocanızYa evlendiğimden beri zaten sanki eşim çocuklarının babalarıymış gibi imaj yaratmaya çalışıyor
Ooo onlara kalsa hep kalmaya gelelim 3 çocuğuda aynı ama çok yakınız mesafe olarak ben isterimki benim içinde gelsin gündüz oturalım çay kahve muhabbet ama otobüse binmek zor oluyor galiba 15 dakika içinBen de görümceyim, yengemle iyi anlaşmama rağmen 8 yılda 3 gece anca kalmışımdır. O da ısrarla. Nasıl rahat ediyorlar başkasının evinde anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?