merhabalar hanimlar
su gunlerde kendimi cok mutsuz hissediyorum
sebebine gelince tek bir sey degil gecim sikintisi cocuklar ilgisiz bi koca
yoruluyorum bunaniyorum hic bir istedigim sey olmuyor
hayatimin her noktasinda hao bir aksilik hep miknatis gibi her derdi ustume cekiyorum resmen
artik herseyden bunaldim son zamanlarda cok mutsuzum
acik kendimi iyi hissetmemi saglayin bea
neyapsam da olmuyo
bu arada pskolog demeyin ona verecek ne param nede zamanim var
simdiden okuyup yorum yapan herkese tesekkurler
ama bence doktora git içinden çıkamıyorsan ilaç kullan bana iyi geldi çünkü ama kestim artık iyi geldi oyalacak şeyler bul bence yardımı olurmu ama bilmiyorum. bende etkili oldu
ilacın adı neydi arkadaşım. ne gibi etkileri oldu. ben 1 hafta kullansam yeter
tam benim duydularımı anlatan bi başlık demiştim ki içerik farklıymış. bi tatile gitseniz be ablammm
merhaba arkadaşım aynı olmasada benzeri bir dert var benimde nefesim kalmadı artık bende bunalımdayım ama psikoloğa gitmene gerek yok kendi içimizde çözmemiz lazımmış gittim te oradan biliyorum.
ama bence doktora git içinden çıkamıyorsan ilaç kullan bana iyi geldi çünkü ama kestim artık iyi geldi oyalacak şeyler bul bence yardımı olurmu ama bilmiyorum. bende etkili oldu
ilacın adı neydi arkadaşım. ne gibi etkileri oldu. ben 1 hafta kullansam yeter
insan kendini mutlu etmek için bişeyler yapmıyosa oyalanıcak aktivitelerde bulunmuyosa hayatdan zevk almıyosa istediği kadar ilaç kullansın doktara gitsin etkili olmaz seni eleştirmek için söylemiyorum canım aynı sorunlar bendede var çocuklar maddi sıkıntılar ilgisiz bir eş bunlar var diye hayatımız boyunca mutsuz mu olucaz tabiki hayır ilk önce kendimizi sevicez bizi mutlu eden şeyler yapıcaz karşı taraftan beklersek bunları karşılık göremezsin mesela eşim ilgisiz diyosun onlarda yazık akşama kadar çalışıp insan kahrı çekiyolar yorgunluktan ilgisiz kalıyolar mesala işten gelince onu dışarıya çıkmaya ikna edebilirsin sana lüx yerlere git demiyorum bir dondurma almaya yolda yürümeye 10 liraya aldığın bir gecelik o gecenin güzel geçmesini sağlayabilir ona duymadığın sözler söyleyip onu şaşırtabilirsin kendine özen gösterip giyinip süslenebilirsin tv seyrederken eşine sarılabilirsin beklemediği bir anda onu öpebilirsin o görmeden cebine yazıp koyabileceğin bir not yazıp onu mutlu edebilirsin kendin için dışarıya çık kendine küçük te olsa bişey al çocuğun varsa onu parka götür onunla beraber sende salıncağa tahtaravalliye bin öyle karşıdan seyredersen ne kendini nede çocuğunu mutlu edersin
çok haklısın sanırım canım güzel cevabın için teşekkür ederimTatlım biz buna kabz halı dıyoruz ... bosluktasın suan .Biliyorsun kaınatta bosluklara yer yoktur ,sen manevı olarak kendını doyurmassan ruhunda sıkılır ve bu hale dusersın ... bol bol namaz kıl dua et teheccute kalk gece ...kuran oku ...elindekileri dusun mutlu olmaya calıs olurmu cnm bizde sana dua edelım ozalden bana ısmını yaz dua edeyım sana ..ıns ıcıne ınsırah dolar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?