SIKILDIM bunaldim mutlu degilim bana moral verirmisiniz

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
merhabalar hanimlar

su gunlerde kendimi cok mutsuz hissediyorum

sebebine gelince tek bir sey degil gecim derdi ws

Son düzenleme:
tam benim duydularımı anlatan bi başlık demiştim ki içerik farklıymış. bi tatile gitseniz be ablammm

merhaba arkadaşım aynı olmasada benzeri bir dert var benimde nefesim kalmadı artık bende bunalımdayım ama psikoloğa gitmene gerek yok kendi içimizde çözmemiz lazımmış gittim te oradan biliyorum.

ama bence doktora git içinden çıkamıyorsan ilaç kullan bana iyi geldi çünkü ama kestim artık iyi geldi oyalacak şeyler bul bence yardımı olurmu ama bilmiyorum. bende etkili oldu

ama bence doktora git içinden çıkamıyorsan ilaç kullan bana iyi geldi çünkü ama kestim artık iyi geldi oyalacak şeyler bul bence yardımı olurmu ama bilmiyorum. bende etkili oldu

ilacın adı neydi arkadaşım. ne gibi etkileri oldu. ben 1 hafta kullansam yeter

ilacın adı neydi arkadaşım. ne gibi etkileri oldu. ben 1 hafta kullansam yeter

bitkisel ama büyük ihtimalle biliyorsundur akşam yatarken pasiflora bir rahatlık veriyor insana ama psikolojin ne durumda bilemiyorum bence devlet hastanesine git bir doktora danış hiç olmadı sağlık ocaklarında aile doktarları yazıyor bence git canım. birde gündüzleri rezene iç çok etkisi oluyor

insan kendini mutlu etmek için bişeyler yapmıyosa oyalanıcak aktivitelerde bulunmuyosa hayatdan zevk almıyosa istediği kadar ilaç kullansın doktara gitsin etkili olmaz seni eleştirmek için söylemiyorum canım aynı sorunlar bendede var çocuklar maddi sıkıntılar ilgisiz bir eş bunlar var diye hayatımız boyunca mutsuz mu olucaz tabiki hayır ilk önce kendimizi sevicez bizi mutlu eden şeyler yapıcaz karşı taraftan beklersek bunları karşılık göremezsin mesela eşim ilgisiz diyosun onlarda yazık akşama kadar çalışıp insan kahrı çekiyolar yorgunluktan ilgisiz kalıyolar mesala işten gelince onu dışarıya çıkmaya ikna edebilirsin sana lüx yerlere git demiyorum bir dondurma almaya yolda yürümeye 10 liraya aldığın bir gecelik o gecenin güzel geçmesini sağlayabilir ona duymadığın sözler söyleyip onu şaşırtabilirsin kendine özen gösterip giyinip süslenebilirsin tv seyrederken eşine sarılabilirsin beklemediği bir anda onu öpebilirsin o görmeden cebine yazıp koyabileceğin bir not yazıp onu mutlu edebilirsin kendin için dışarıya çık kendine küçük te olsa bişey al çocuğun varsa onu parka götür onunla beraber sende salıncağa tahtaravalliye bin öyle karşıdan seyredersen ne kendini nede çocuğunu mutlu edersin

Tatlım biz buna kabz halı dıyoruz ... bosluktasın suan .Biliyorsun kaınatta bosluklara yer yoktur ,sen manevı olarak kendını doyurmassan ruhunda sıkılır ve bu hale dusersın ... bol bol namaz kıl dua et teheccute kalk gece ...kuran oku ...elindekileri dusun mutlu olmaya calıs olurmu cnm bizde sana dua edelım ozalden bana ısmını yaz dua edeyım sana ..ıns ıcıne ınsırah dolar ...

tam benim duydularımı anlatan bi başlık demiştim ki içerik farklıymış. bi tatile gitseniz be ablammm

ne tatili ablacım be nerdeeeeeee

tatil bize çok uzak

eşime şimdi bunu söylesem nasıl bi tepki verir tahmin bile edemiyorum

güler herhalde,hmmm tamam oldu canım der

başka derdin var mı der

canım cevabın için teşekkür ederim

bende ilaç kullaıyorum zaten bu iyi halim
birkaç ay önce dahada kötüydüm
oyalacak şey demişsin canım inan çok afedersin tuvalete bile gidemiyorum o kadar vaktim yok yani

2 küçük cocuğum var,onlar bana yetiyo

bu söylediklerini yapıyorum canım,o an iyi geliyo ama sonra yine aynı
kendimi çok yorgun ve yaşlı hissediyorum
kendime bakarım bu arada
ama ne bileyim bi eksiklik mi var ne

çok haklısın sanırım canım güzel cevabın için teşekkür ederim

kabullenmek ınsanı ıyılestırır gerçeklerle yuzlestırır.hayatınızın böyle olduğunu kabullenırsenız bı sıkıntıyada dusmezsınız rabbime bol dua edın derdı veren dermanınıda eyler..hayat sıkıntı dünyası kımı esınden cekıo kımı evlattan maalesef..sıze dusen sabır ve dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…