Bence haksızsınız çok abartmışsınız. Eşinizin yaptığı kasti birşey yok. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir bunun faturasını neden eşinize kesiyorsunuz!! Adamın suçu ne? Trip atana kadar neşeli şen bi tavrınız olsun. O konuyu anlamıyorsanız sohbetin seyrini değiştirseydinizMerhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
Daha yeni evlisiniz canım, bişey Yok bunda, boşuna kırmayın birbirinizi, o da akrabası kendiliğinden gelişmiş , eşinin de sucu yokMerhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
Bence haklısın. Sen ısrar etmişsin çıkmak için, seni bir kenarda bırakıp amca oğluyla koyu sohbete girmiş. Bence bu anlayışsızlık göstergesi. Amca oğluyla bir merhabalaşıp sonra izin isteyebilirdi. Önceliklerini bilmesi lazım. Size sıkıldım demesi de doğru değil. Medeni bir insan kadına böyle davranmaz.Merhabalar,
Kibarca izin isteyip, baş başa takılabilirlerdi, bu neden ayıp olsun. Kadına yaptığı daha ayıp! Bir erkek sınırlarını iyi ayarlayabilmeli. Bu benim karım, başbaşa benimle vakit geçirmek istiyor. Planımızı yaptık çıktık..bitti. bunun adı saygı. bu kadarcık basit bir davranışın bile sonunu getirememiş! Ben önemserdim. Amcaoğlu kaçmıyor ya!Bende cok sinir olurdum laf da edebilirdim. Ama dogruya dogru. Birakip gitse ayip olir. Ayni eve gecince istediginiz kadar vakit gevirirsiniz zaten.
karsisindaki insan esi. İnsan kuzeniyle ne kadar fazla gorusebilir ki en fazla? Gormus konusmus. Bunu habire "ay ben karisiyim. Ay ben cok degerliyim. Bu kadarda mi onemsemedin" falan diye trajedi haline getirmeye gerek yok. Kimse niye yanimda oturmadi demez ama oturursa iyi olur karsilasmisken. Bu kadar kati kurallarla kimse mutlu olamaz.Kibarca izin isteyip, baş başa takılabilirlerdi, bu neden ayıp olsun. Kadına yaptığı daha ayıp! Bir erkek sınırlarını iyi ayarlayabilmeli. Bu benim karım, başbaşa benimle vakit geçirmek istiyor. Planımızı yaptık çıktık..bitti. bunun adı saygı. bu kadarcık basit bir davranışın bile sonunu getirememiş! Ben önemserdim. Amcaoğlu kaçmıyor ya!
Yani orda amcasının oglu tek basınayken "aaa olmaz kuzen, benim esim bas basa oturmak istiyor seninle oturamam" diyemezdi ki. Esinizle her istediginizde bas basa kalabilirsiniz sonucta. Anlayıssızca davranmıssınız bence.Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?