sıkıldım senden..

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım

Bence haksızsınız çok abartmışsınız. Eşinizin yaptığı kasti birşey yok. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir bunun faturasını neden eşinize kesiyorsunuz!! Adamın suçu ne? Trip atana kadar neşeli şen bi tavrınız olsun. O konuyu anlamıyorsanız sohbetin seyrini değiştirseydiniz

evet cok sinir bozucu bir durum bende olsam bozulur sinir olurdm ama belli etmezdm.. sonucta planda olmayan birisi..
cıkmş karsınıza aniden.. eşiniz ayarlamamıs.. siz birlikte cıkmssnz eşinizn elinden gelen birşey yok oturmasaydı ayıpta olrdu
daha bas basa cok cıkarsınız dert etmeyn huzurunuzu kacırmayın böyle şeyler için..

Sizin akrabanız olsaydı? Geçip başka masada oturabilir miydiniz? Ben de sizi haksız buldum açıkçası.
Tabi amcasının oğluyla yakınlığına göre de değişir çok yakın değillerse oturmayabilirdi masaya..

Haksızsın ne var ki bunda. Amcasının oğlu birlikte oturdugunuz kişi eşinizin arkadaşı degil. Arkadaşı olsa daha farklı yaklaşırdım olaya.

Ayip olmasin diye oturmustur baska gun basbasa kalirsiniz bilerek yapilmamis sonucta.
Ustelik muhabbete sizde katilabilirdiniz konuyu bilmeseniz dahi ilgilenip birkac soru sorabilir konuyu degistirebilirdiniz.

Daha yeni evlisiniz canım, bişey Yok bunda, boşuna kırmayın birbirinizi, o da akrabası kendiliğinden gelişmiş , eşinin de sucu yok

Bende cok sinir olurdum laf da edebilirdim. Ama dogruya dogru. Birakip gitse ayip olir. Ayni eve gecince istediginiz kadar vakit gevirirsiniz zaten.

Bence haklısın. Sen ısrar etmişsin çıkmak için, seni bir kenarda bırakıp amca oğluyla koyu sohbete girmiş. Bence bu anlayışsızlık göstergesi. Amca oğluyla bir merhabalaşıp sonra izin isteyebilirdi. Önceliklerini bilmesi lazım. Size sıkıldım demesi de doğru değil. Medeni bir insan kadına böyle davranmaz.

Tripleri çaktırmadan atın ya valla bak. "Aşkım ben seni özlemiştim ama, hiç de konuşamadık" ki diye üzgün köpek suratı filan yapın. Böyle birden "o kadar da konuştuk, bi başbaşa kalamadık, niye oturdun ki oraya, hadi oturdun niye anlamadığım şeylerden konuştun" gibi gibi söylenince karşıdaki insan direkt daralıyor. Ben olsam ben de daralırım. Bana sorarsan hesapta olmayan bir şey olduğu için o kadar abartmaya gerek yok. Bir süre sonra kalkıp başka yere geçebilirdiniz ama başından itibaren surat yapmışsın sen. Düzelir bunda bir şey yok, ufak bir şey.

Bende cok sinir olurdum laf da edebilirdim. Ama dogruya dogru. Birakip gitse ayip olir. Ayni eve gecince istediginiz kadar vakit gevirirsiniz zaten.
Kibarca izin isteyip, baş başa takılabilirlerdi, bu neden ayıp olsun. Kadına yaptığı daha ayıp! Bir erkek sınırlarını iyi ayarlayabilmeli. Bu benim karım, başbaşa benimle vakit geçirmek istiyor. Planımızı yaptık çıktık..bitti. bunun adı saygı. bu kadarcık basit bir davranışın bile sonunu getirememiş! Ben önemserdim. Amcaoğlu kaçmıyor ya!

Ben kalabalık ve insan severim o yüzden bozulmazdım, tek başbaşa kalınca atom parçalamayan çift biziz herhal
Planlı olmayan bir şeyde surat yapmışsın gereksiz.

karsisindaki insan esi. İnsan kuzeniyle ne kadar fazla gorusebilir ki en fazla? Gormus konusmus. Bunu habire "ay ben karisiyim. Ay ben cok degerliyim. Bu kadarda mi onemsemedin" falan diye trajedi haline getirmeye gerek yok. Kimse niye yanimda oturmadi demez ama oturursa iyi olur karsilasmisken. Bu kadar kati kurallarla kimse mutlu olamaz.

Pos pos oturacağına kalk gidelim deseydin yalandan hastalansaydın işini bilememişsin

Yani orda amcasının oglu tek basınayken "aaa olmaz kuzen, benim esim bas basa oturmak istiyor seninle oturamam" diyemezdi ki. Esinizle her istediginizde bas basa kalabilirsiniz sonucta. Anlayıssızca davranmıssınız bence.

Haksızsın planda o adam yokmuş akraba sonuçta adam ne yapsın sen orda otur biz burda diyemez ki böyle gerçekten Eşinizi sogutursunuz keşke sizde muhabette biyerinden dahil olsaydınız gülerek ordan ayrilsaydınız emin ol bugün seni arar dünü telafi edelim başbaşa kalmadık derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…