• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım senden..

Bazen planladığımız şeyler gerçekleşmez, surat yapıp anlamasını beklemek en kötü yöntemdir. Ben olsaydım bir süre onlarla oturur sohbet eder sonrasında da " ... abicim eşimi alıp kaçıyorum ben müsaden olursa, hava çok gÜzel azıcık tadını çıkaralım" falan fistan der tatlılıkla gülerek ordan kocişi kaçırırdım. Kocişe de canım balım bir parmak bal sürer unuttururdum. İnsan insana uymuyor ki, o sizin gibi düşünmeyebilir, tatlılıkla çözmek en güzeli. Ha bu sefer de böğründen iterse kafasını kalbini kır o ayrı mevzu.

Ayyyy bu KK kadınları bazen çok gıcık gerçekten... Haksızsın Haksızsın... Niye haksızmış ?? Çok ta haklı , hal hatır sorar, selam verir ayak üstü iki gırgır sonra planın neyse ona göre hareket edersin... Ayrıca da hemen öyle bıkılıyorsa ohhooooo... Aramıyorsa siz de aramayın, olurda ararsa bıktığın bir insanı niye arıyorsun ki konuşmayalım bi süre deyin... Hıhh

Merhabalar,
Şimdi dün akşam bişey oldu ve haklı mıyım haksız mıyım ona göre davranacağım. Dün eşime hadi dışarı çıkalım hava alalım dedim başbaşa bişeyler içelim muhabbet edelim dedim. Bir hevesle çıktık gittiğimiz yerde amcasının oğlu vardı tek başınaydı(yaşça bizden baya büyük ve ben eşimle başbaşa oturmak istiyordum) eşim selam verdi bende selam verdim sonra adam isterseniz başbaşa oturun gibi bişeyler söyledi gibi oldu eşim onun yanına oturdu bende mecburen.
Sonra başladılar ikisi muhabbet etmeye o kadar çok sıkıldım ki belli etmeye çalıştım ama olmadı ikisi muhabbet ediyor ve ben oturuyorum ayrıca konu benim pek anlamadığım konular.
Bende bi bahane bulup telefonla kardeşimle konuşup geliyorum falan dedim eşimle öyle ben telde konuşunca kalktık ama sonra kızdım ben baya bi başbaşa oturamadık falan diye kızdım eşim bana çok bozuldu ve sıkıldım senden ya dedi hiç konuşmadık aramadı sormadı bana sıkıldım senden yaa dediği için bende aramadım (henüz aynı evde değiliz , düğünü bekliyoruz)
ben bu durumda haksız mıyım
haksızsın canım çünkü akrabası varken mecbur oraya oturacak ve ister istemez onunla konuşacak. baş başa kalmak istiyorsan bugün git sürpriz yap, birlikte vakit geçirin, özür dile, tatlı dille kandır onu, kendine iyice bağlamadan bu tarz tripler ters tepiyor.

Back
X