Sıkıldım...

Psikologlara değil, psikiyatriste gidin. Mevsim geçişlerinde tavan yapan depresif duygular için size hafif dozda antidepresan yazsın. Bir iki haftalık yan etkileri atlattıktan sonra çiçek gibi olursunuz.

İstek olmayınca enerji olmaz, enerji olmayınca bırakın gezip tozmayı tatile gitmeyi, harekete geçip günlük işleri yapacak takat bile olmaz. Biriken işler iyice kafanızda yük olur. Moral motivasyon otomatikman çökmeye devam eder. Bildiğiniz kısır döngü yani.
Harekete geçmek ve ihtiyacınız olan temel isteği, motivasyonu hissetmek için serotonin hormonu salgılamanız gerek. Yani anlaşılan o ki vücudunuz serotonin salgılamayı bırakmış.
O yüzden antidepresan kullanmaktan çekinmeyin. Hem destek ilaç kullanmak için travma geçirmeye gerek yok. Belli ki kronik depresyonunuz var. 6 aylık bi takviye bile sizi yeniden kendinize getirir. Kendimden biliyorum.
in Lustral we trust

Not: Kedinin mamasını, suyunu ve tuvaletini ihmal etmeyin lütfen olur mu? :)

Son düzenleme:

O benin canım nasıl ihmal ederim
Kedim en sevdiğim arkadaşım..
Lustral dimi bir zamanlar arkadaştık
Sonra ayirdik yolları

Mevsimsel olabilir mi acaba? Nihayetinde kış a giriyoruz hava da kasvetli.
Bir de sizi rahatsız eden , inciten , kıran insanları hayatınızdan çıkarın.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Bir tek gezerken fotoğraf çekerken mutluyum. Bir de camima güvercinler konduğunda. Hergün gezsem keske. Benim de bebek olayini düşünmemem lazim. Ne zaman böyle desem kafam hemen son regl dönemini hesapliyor falan.

aa ben

Bende tam senin istediğin gibi bir yerde yaşıyorum.evimin balkonundan gözünün alabildiği kadar deniz her yer.zaten şehir sahil boyu.pazarım deniz kenarında.hastanem deniz manzaralı.tum kamu kuruluşları deniz manzaralı.yazin insanlar nerelerden geliyorlar deniz için.harika koylar var.sakin olay sıfir.işten çık al balığını al mangalini.bir taraf deniz bir taraf orman.ama gel gör ki ben de burda yapamıyorum.mutsuzum.kim evime gelse bu manzarada insan yaşlanmaz diyor ama ben zorunlu olduğum için yaşıyorum.

Ben bu sene tayin isticem de orası neresi sakin yerleri severim. Siz de belki sıcaktan bunalmışsınızdır. Sürekli terlemek de boğucu. Sakin yer değil de hareketli yeri daha çok seversiniz belki. Eskişehir gibi

Gec kalmışım, 29 sayfa konusmusunuz nickini ve profil resmini uzaktan uzaktan begendigim üye.
Ayni ben de boyleyim.
Mevsimden degil, hep boyleyim. Cocukluktan beri. Hep mutsuz.
Tedavileri bitirip iyilestikten birkac yil sonra, ennn sevdiklerimin dusuncesizce davranislari sonucu yine dibe vurmus, çökmüş vaziyetteyim. Baska enn sevdiklerimin destekleri de fayda etmiyor maalesef. Sizin gibi yillar evvelki arkadasim Lustrall'i denedim fayda etmedi. Baska bi sey verdi doktor, ilk zaman sinir olduklarima bile siritirken şimdi bulanti ve uyku yapiyor, sürekli esniyorum ve hala asiri sinirliyim, evde bazen teror estiriyorum.
Kendi kendime kararlar aldim iyi olmak icin, planlar yaptim. 2 gün iyiysem 3. gün yine başa sariyom... Cocugumla parka, yürüyüşe, bisiklet sürmeye vs. ciksak bile bir gülüyorsam icimden ne düşünceler ne üzüntüler geciyor... Disari ciktigim da bi seye benzemiyor.
Evi iyice battiktan sonra istemeyerek temizliyor, banyoya cook kirlendikten sonra zar zor giriyorum. Keske yemek yapmak diye bir sey olmasa diyorum bazen.
Böyle yasanmaz. Sonu yok.
Bu sefer,
Artik depresyonu yenecegim diye düşünüp mücadele etmeye cabaliyorum daha umutla.
Biraz da cocugum icin zorluyorum kendimi; beni böyle gormemesi-hatirlamamasi icin.
Benimki yalnizliktan artiyor bir de. Çünkü biriyle 2 cümle derdimi konussam bile iyi geliyor. Ortam lazim bana.
Bir arkadasin yazdigi gibi gezip fotograf cekmek en sevdigim sey. Ama onu zaten yapamiyorum..
Psikiyatriste filan gitmek uzun olacak maddi-manevi zorlayacak. Bu kez kendi cabamla basaracam witch... Sen de iyi ol, dik dur, dik kal.

Beni depresif bilmiyorlar çoğu zaman aslında sıkıntı orda
Çok dışa dönük duruyorum .
Mesela dün spor salonunda eski bir arkadaşımla karşılaştım.
Aldatildi yeni boşandı.
Bana dedi ki senin gibi olmak isterdim
Ne güzel özgürsün,umursamazsın,başına buyruksun,mutlusun,hep gülüyorsun?!?!?!?
Hicbir şey demedim :)
Böyle görünüyorum dışardan
Mutlu neşeli güler yüzlü bol bol çeneli..
Kendi içimde mutsuzum eksigim ben
Umarım sen başarırsın...
Gerçekten isterim bunu

vajinusmusu yendiniz mi

Aynen. Öküzün gittiğine değil de bir sonraki ay bir test yapana kadar kafam çok rahatlamıcak benim de.
Ayrıca içimde bir ses çığlık atmak istiyor sürekli.
Gidene üzüldüğümden ziyade kendime üzüldüğümden artık insanlara sinir olduğumdan.
Artık her yaklaşana şüpheyle bakışımdan.
Herkesin beni inciteceği fikrinin kalbime öküz gibi oturuşundan.
Bazen yaşama isteği bulamayışımdan ama devam edişimden.
İntihar falan etmeyeceğim öyle taraklarda bezim yok ama yaşama hissi yok sanki şuramda.
Garip.

Bende etmem intihar falan öyle saplantılarım yok ..
Yine de büyük konuşmamak lazım :)
Düzene uyum sorunu yaşıyor gibiyiz..
Her şey benden bağımsız ilerliyor .
Sadece nefes alıyorum..
Hanı aklim,fikrim,hissettiklerim,heveslerim,hayallerim...
Yok ...

Ben issiz bir ev hanımıyım isimin olmamasi ilk baslarda cok kafama taktim. Sonra baska şeyler seyler.. Sonra Kizim dogru duzgun konuşamıyor bunu da asiri kafama takıyorum... Hep bi korku hep bir suphe..
İcim cok sıkılıyor ama hayat da devam ediyor işte

cocukluktan deyince balık burcu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…