- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi witch hunt
-
Psikologlara değil, psikiyatriste gidin. Mevsim geçişlerinde tavan yapan depresif duygular için size hafif dozda antidepresan yazsın. Bir iki haftalık yan etkileri atlattıktan sonra çiçek gibi olursunuz.
İstek olmayınca enerji olmaz, enerji olmayınca bırakın gezip tozmayı tatile gitmeyi, harekete geçip günlük işleri yapacak takat bile olmaz. Biriken işler iyice kafanızda yük olur. Moral motivasyon otomatikman çökmeye devam eder. Bildiğiniz kısır döngü yani.
Harekete geçmek ve ihtiyacınız olan temel isteği, motivasyonu hissetmek için serotonin hormonu salgılamanız gerek. Yani anlaşılan o ki vücudunuz serotonin salgılamayı bırakmış.
O yüzden antidepresan kullanmaktan çekinmeyin. Hem destek ilaç kullanmak için travma geçirmeye gerek yok. Belli ki kronik depresyonunuz var. 6 aylık bi takviye bile sizi yeniden kendinize getirir. Kendimden biliyorum.
in Lustral we trust
Not: Kedinin mamasını, suyunu ve tuvaletini ihmal etmeyin lütfen olur mu? :)
Mevsimsel olabilir mi acaba? Nihayetinde kış a giriyoruz hava da kasvetli.Çıkamıyorum ki
Ya ben mutlu olmayı beceremiyor muyum
Mutlu olmak nedir bilmiyor muyum ?
Insanları sürekli izliyorum.
Ben kafede kahve içerken bile buhran geçiriyorum mesela etrafima bakıyorum herkes pozitif herkes mutlu
Şimdi hedef koydum öyle yalandan kendime
20 kilo vericem
Biliyorum versem de pfffffff bu muydu olucam.
Tek istediğim dağ başına taşınmak
Biraz da su olsun izleyecek ..
Oraya gitsem soğuk diye dovunur muyum orası da belli değil
aa benEvet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Bende tam senin istediğin gibi bir yerde yaşıyorum.evimin balkonundan gözünün alabildiği kadar deniz her yer.zaten şehir sahil boyu.pazarım deniz kenarında.hastanem deniz manzaralı.tum kamu kuruluşları deniz manzaralı.yazin insanlar nerelerden geliyorlar deniz için.harika koylar var.sakin olay sıfir.işten çık al balığını al mangalini.bir taraf deniz bir taraf orman.ama gel gör ki ben de burda yapamıyorum.mutsuzum.kim evime gelse bu manzarada insan yaşlanmaz diyor ama ben zorunlu olduğum için yaşıyorum.Kendimi ege de hayal ediyorum.
Çok sofistike gelebilir .
8 10 ahşap masalı bir yer .
Benim yaptığım yemekler yeniyor .
Benim sectigim şaraplarla beraber .
Benim caldigim plaklarla.
Kafamda bir fular
Üstümde bir elbise .
Herkes dağılıyor yavaş yavaş
Ben çıkıyorum dükkanın önündeki tahta masaya
Içeriden bir hafif müzik sesi .
Gelen geçenle konuşuyorum.
Hafif bir esinti .
Tatlı bir yorgunluk
Kıymetli bir huzur ...
Köpegim var bi tane ayağımın önüne kıvrılan
Ama öyle cins mins değil baya sokaktan sahiplenmişim
En çok beni seviyor
Gözümün içine bakıyor .
Beraber eve gidiyoruz
Kapımı kapatip huzurla uyuyorum ...
Ben bu sene tayin isticem de orası neresi sakin yerleri severim. Siz de belki sıcaktan bunalmışsınızdır. Sürekli terlemek de boğucu. Sakin yer değil de hareketli yeri daha çok seversiniz belki. Eskişehir gibiBende tam senin istediğin gibi bir yerde yaşıyorum.evimin balkonundan gözünün alabildiği kadar deniz her yer.zaten şehir sahil boyu.pazarım deniz kenarında.hastanem deniz manzaralı.tum kamu kuruluşları deniz manzaralı.yazin insanlar nerelerden geliyorlar deniz için.harika koylar var.sakin olay sıfir.işten çık al balığını al mangalini.bir taraf deniz bir taraf orman.ama gel gör ki ben de burda yapamıyorum.mutsuzum.kim evime gelse bu manzarada insan yaşlanmaz diyor ama ben zorunlu olduğum için yaşıyorum.
Gec kalmışım, 29 sayfa konusmusunuz nickini ve profil resmini uzaktan uzaktan begendigim üye.
Ayni ben de boyleyim.
Mevsimden degil, hep boyleyim. Cocukluktan beri. Hep mutsuz.
Tedavileri bitirip iyilestikten birkac yil sonra, ennn sevdiklerimin dusuncesizce davranislari sonucu yine dibe vurmus, çökmüş vaziyetteyim. Baska enn sevdiklerimin destekleri de fayda etmiyor maalesef. Sizin gibi yillar evvelki arkadasim Lustrall'i denedim fayda etmedi. Baska bi sey verdi doktor, ilk zaman sinir olduklarima bile siritirken şimdi bulanti ve uyku yapiyor, sürekli esniyorum ve hala asiri sinirliyim, evde bazen teror estiriyorum.
Kendi kendime kararlar aldim iyi olmak icin, planlar yaptim. 2 gün iyiysem 3. gün yine başa sariyom... Cocugumla parka, yürüyüşe, bisiklet sürmeye vs. ciksak bile bir gülüyorsam icimden ne düşünceler ne üzüntüler geciyor... Disari ciktigim da bi seye benzemiyor.
Evi iyice battiktan sonra istemeyerek temizliyor, banyoya cook kirlendikten sonra zar zor giriyorum. Keske yemek yapmak diye bir sey olmasa diyorum bazen.
Böyle yasanmaz. Sonu yok.
Bu sefer,
Artik depresyonu yenecegim diye düşünüp mücadele etmeye cabaliyorum daha umutla.
Biraz da cocugum icin zorluyorum kendimi; beni böyle gormemesi-hatirlamamasi icin.
Benimki yalnizliktan artiyor bir de. Çünkü biriyle 2 cümle derdimi konussam bile iyi geliyor. Ortam lazim bana.
Bir arkadasin yazdigi gibi gezip fotograf cekmek en sevdigim sey. Ama onu zaten yapamiyorum..
Psikiyatriste filan gitmek uzun olacak maddi-manevi zorlayacak. Bu kez kendi cabamla basaracam witch... Sen de iyi ol, dik dur, dik kal.
Evet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
vajinusmusu yendiniz mi
Evet:)
Bir idealiniz yok mu sizi bağlayan ya da kısa Süreli sizi mutlu eden Şeyler yapsanız.
Aynen. Öküzün gittiğine değil de bir sonraki ay bir test yapana kadar kafam çok rahatlamıcak benim de.
Ayrıca içimde bir ses çığlık atmak istiyor sürekli.
Gidene üzüldüğümden ziyade kendime üzüldüğümden artık insanlara sinir olduğumdan.
Artık her yaklaşana şüpheyle bakışımdan.
Herkesin beni inciteceği fikrinin kalbime öküz gibi oturuşundan.
Bazen yaşama isteği bulamayışımdan ama devam edişimden.
İntihar falan etmeyeceğim öyle taraklarda bezim yok ama yaşama hissi yok sanki şuramda.
Garip.
O Yüzden böyle sıkılıyorsunuz işte. Hedef oldupu zaman insanı hayata bağlıyor.Su an hedefim kilo vermek ona bile 4 elle sarılamıyorum ..
Başka uzun vadede bir hedefim yok açıkçası.
cocukluktan deyince balık burcu musunuzGec kalmışım, 29 sayfa konusmusunuz nickini ve profil resmini uzaktan uzaktan begendigim üye.
Ayni ben de boyleyim.
Mevsimden degil, hep boyleyim. Cocukluktan beri. Hep mutsuz.
Tedavileri bitirip iyilestikten birkac yil sonra, ennn sevdiklerimin dusuncesizce davranislari sonucu yine dibe vurmus, çökmüş vaziyetteyim. Baska enn sevdiklerimin destekleri de fayda etmiyor maalesef. Sizin gibi yillar evvelki arkadasim Lustrall'i denedim fayda etmedi. Baska bi sey verdi doktor, ilk zaman sinir olduklarima bile siritirken şimdi bulanti ve uyku yapiyor, sürekli esniyorum ve hala asiri sinirliyim, evde bazen teror estiriyorum.
Kendi kendime kararlar aldim iyi olmak icin, planlar yaptim. 2 gün iyiysem 3. gün yine başa sariyom... Cocugumla parka, yürüyüşe, bisiklet sürmeye vs. ciksak bile bir gülüyorsam icimden ne düşünceler ne üzüntüler geciyor... Disari ciktigim da bi seye benzemiyor.
Evi iyice battiktan sonra istemeyerek temizliyor, banyoya cook kirlendikten sonra zar zor giriyorum. Keske yemek yapmak diye bir sey olmasa diyorum bazen.
Böyle yasanmaz. Sonu yok.
Bu sefer,
Artik depresyonu yenecegim diye düşünüp mücadele etmeye cabaliyorum daha umutla.
Biraz da cocugum icin zorluyorum kendimi; beni böyle gormemesi-hatirlamamasi icin.
Benimki yalnizliktan artiyor bir de. Çünkü biriyle 2 cümle derdimi konussam bile iyi geliyor. Ortam lazim bana.
Bir arkadasin yazdigi gibi gezip fotograf cekmek en sevdigim sey. Ama onu zaten yapamiyorum..
Psikiyatriste filan gitmek uzun olacak maddi-manevi zorlayacak. Bu kez kendi cabamla basaracam witch... Sen de iyi ol, dik dur, dik kal.
Oğlak:)cocukluktan deyince balık burcu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?