Sıkıldım...

Sanırım şehir değiştirebilirsiniz.
Öyle bir imkanınız var .
Benim şimdilik buna maddi manevi gücüm yok .
Asla bir memur olarak hayal etmedim kendimi ama memur olsaydım belki daha kolay değişebilirdi bilmiyorum

Anlamam ki o işlerden.
Bi tane küpe çiçeği bakmıştım geçen sene kurudu gitti .

Çok hızlı mı yaşıyorsun hayatı bana mı öyle geliyor .Şu kocandan bir boşan. Sonra biraz dinlen hayatıma birini sokma insanlar olmuş çıkarcı. Her sabah mis gibi havayı içine çek ve şükür et sağlıklı olduğuna. Ben de senin gibi her şeye takar üzülür sıkılırdım . Hayat insanı öyle bir noktaya getiriyorki ne saçma seylere sıkılıp üzülmüşüm diyorsun

Hayatı hızlı mı yaşıyorum :)
Hep aynı yerde durmaktan şikayetçiyim halbuki ...

Annenin kadar Einstein'ın da lafı Witch :) Bilirsin bi geyiği vardır ya "Zeka mı, çalışmak mı?" diye sormuşlar, "Çalışmak" cevabını vermiş Einstein. İşlemediğin bir zeka, hiçbir işine yaramaz çünkü. Zekisin ve bunu nereden anladığımı soracak olursan "Sorgulama yetin hala devam ediyor, öldürmemişsin zekanı"
Kullan diyorum, çünkü bir başlasan, devamı gelecek. O başlangıcı atlamak mesele. Resimlerimin başına oturana kadar mesele, oturduğum an hadi sıkıysa kaldırın beni oradan, çat çat 3 günde 3 tablo bitirdim şaka gibi gelebilir sana ama ciddiyim.

Sevdiğin şeyleri tespit ettikten sonra, geriye bir tutam cesaret, bir tutam azim kalıyor. O ikisinden geçince de zaten başlangıcı da geçmiş oluyorsun. Çok düşündüm vaktinde, her gün, her dakika... Ailemi ayrı suçladım, kendimi ayrı suçladım ve kendime dibine kadar acıdım da. Ne bktan bir his bilirsindir. Ama ortada bir suç yok. Belki paylaşılmış bir hata, o kadar.

Belki daha vaktin var, başlamak için... İmrenmeyi bırakıp harekete geçmek için... Her zaman bir vakit var; bu yüzden geç kalmak yok "Vaktinde yaşamak" var. Beni kknın feylosofu etme gadın; kekini yap güzelce, dostunu dinle ve ona "Nasıl başlamalıyım, bu bıkkınlıktan nasıl aşılır?" diye sor. Belki kendi başlangıcını anlatınca dank eder.

Annemle annen benziyormuş; hep şunu duydum "Kendini mahvetti, evlere kapattı, kimseyi beğenmiyor, bıkıyor, sıkılıyor, girdiği işte kafa tutuyor, ya gidiver adamların huyuna suyuna bi sen misin alemin doğrusu-haklısı, işler bazen öyle yürür görmeyiver-duymayıver-bilmeyiver" ama olmadı... Biraz törpülendim ama tamamen olmadı çünkü tamamen bu şekle girsem, ben ben olmazdım. "Ben" kalan halimle, "Benim,bizim" olma yoluna girdim. Sen de girersin.
O cigaralı efkarlı smililer filan aaa, o kadar efkar cilde zarar. Şunları kullan bak arkadaşın geliyor, kek yapıyorsun.

Şimdi bu gadın da, anasının siparişi üzerine şelaleli manzara resmi çizmeye gidiyor. O şelaleyi çükületa şelalesi yapayım da dumur olsun bi. Benden manzara ne istiyon gadın, benim tarzım mı o? Rahmetli Bob amcam kıvamına getirecek beni, iki dakika bıraksam

Hadi bugün milat olsun, şu ölü toprağını atıver üstünden.

Bana da hayal ettiğim resmi çizer misin .
Hanı bu ege kasabasında
Ufak bir lokantası olan
Kapısının önünde oturup elinde sarabiyla
Akşam üstü etrafi izleyen
Naif kadın...
Saçları beline yakın
Üzerinde diz altı bi elbisesi
Hafif düşünceli
Geride biraktiklarindan memnun
Gelecege ümitli ...

Söz çizeceğim, unutursam hatırlat.
Ama tek şartla; o kadın için çalışmalara, hayata asılmaya, keyif almaya başlayacaksın ve seni o ümitle ışıl ışıl göreceğim yazılarından, neşenden. Tamam mı?

şimdi ben öyle uzun uzun yazılar yazamam,edebi cümleler kuramam,felsefe yapmam ama diyeceğim şu ki sizin ihtiyacınız olan tek şey aşık olmak,sevmek,sevilmek

şimdi ben öyle uzun uzun yazılar yazamam,edebi cümleler kuramam,felsefe yapmam ama diyeceğim şu ki sizin ihtiyacınız olan tek şey aşık olmak,sevmek,sevilmek

Kıyamam...
Destek olman bile yeterli
Kimbilir belki öyledir bilemiyorum .
Ama daha çok sıkıntım kendimle gibi sanki

‘’Durumunuzdan ne anne babanız,ne hocalarınız,ne Tanrılarınız, ne soyunuz,ne çevreniz,ne aldığınız eğitim mesuldur,sadece ve sadece siz ve yaptığınız seçimler sorumludur.’’J.P.Sartre

Ben de böyle düşünüyorum. Sıkıntın kendinle gibi witch. Çözmenin yollarını düşünmek gerek

Sizin için üzüldüm fakat anlatım diliniz o kadar tatlı ki çok hoşuma gitti :) bende bir öneride bulunmak istedim, mesela şuan hemen internete girip ilk tatil gününüze bir uçak bileti baksanız, o hayalini kurduğunuz ege kasabalarından birinde 1-2 günlük ufak bir tatil yapsanız, bir arkadaşınızla yada yalnız belki bu size iyi gelir ve hayatın yaşamanın güzel birşey olduğunu anımsatır :) lütfen deneyin ve biryerlerden başlayın

Kimseyle sıkıntım yok zaten
Kendi hayatımın içine kendim ettim ben .
Kimse sorumlu değil

Mısır da diyorum bi dedem olsaydı
Bi dedem vardı nüfus müdürü
Yemiş içmiş gezmiş hicbir şey biriktirmemis
Hatta kendisine ev bile almamış
5 çocuk büyütmüş hepsini okutmuş
Bir kere bile bağırmadan dövmeden hepsini subay etmiş çıkarmış ama
Yine de bi misirdaki dede profiline uymuyor
Şans diyorum doğuştan mi ?
Mucizeler var mı?
Ya sihirli değnek
Sindirella falan
Kilodan 40 numara olmuş ayaklarıma giydirmek istediği bir ayakkabı bir prensin
Yok dimi

Ya ama dediğim seyahat çok pahalı lüx değilki uygun fiyata bir bilet denk getirebilirsiniz şuan otellerde gayet uygun fiyattadır çok mu sarsar yani sizi bu seyahat maksat hava değişikliği, siz hiç birşey yapmadan gelip bir sihirli değnek size değsin ve herşey düzelsin mi istiyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…