Sıkıldım...

Witch kalk azıcık ya
Bu ne ölü toprağı mı attılar üstüne?
Bak doğurmak üzereyim sabahtan senin gibi depresiftim. Zaten tipim de iğrenç
Aynalara bakamaz oldum, dozer gibiyim. Yüzüm gözüm şişmiş uykusuzluktan. Ama naptım sonra hadi kızım kalk dedim. Bi giriştim eve şu saate kadar. En son karbonatla çelikleri parlatacak kadar kendimden geçmişim -hayatımda ilk kez böyle bişey yaptım -
Ama ruh halime iyi geldi.
Kedimle oynuycam şimdi de. Kalk sen de bişeyler yap böyle oturmakla olmuyo bişey

Bu çok kritik bilgi yalnız
Aralık sonu yada ocak başı olacak doğumum, az daha dişimi sıkayım madem :))

Size de üzüldüm.
Evlilik mi kötü?
Benim ki de bitmek üzere sözde onu da kafaya takmıyorum ama giden 12.5 senem geri gelmeyecek ya
Içim ona uzuluyor .

Evliliğim yolunda ama kocam iş nedeniyle yurtdışında neredeyse 2 aydır bu cuma dönüyor inşallah. 10 gün yanındaydım dönünce b.k gibi hissettim O yokken bi halt edesim gelmiyor.

Ben de aynı ruh hali içerisindeyim Köpüş bile sıkıntıdan horul horul uyuma moduna geçti .Kalk silkelen saçınla başınla uğraş iyi hisset ,dışarı çık yemek yemek bile büyük işken Tembellik mi duygusal yorgunluk mu bilmiyorum .İnsan herşeyi öteliyor Sanırım maddi manevi belirsizliklerden hep .

Witch ben seni çinde yaşıyosun zannediyordum ya da çince mi biliyordun yoksa başkası mıydı. Yurtdışında yaşamayı düşün bişekilde bence. Ülkede nereye gidersen git heryer aynı. Aha istanbul dibindeyim sözde herkesin durumu iyi. Komşular bi komşuda birleşmiş onlarca çocuk garip gün mü ne yapıyorlar. Aktivite bu kadar

Bazen hatta çoğu zaman önemli olan tek bir şey vardır: ‘yapmak, harekete geçmek’ Sonucunu düşünmeden, içinizden gelmesini beklemeden sadece yapın. Sahi bu içimizden gelmesi dediğimiz bu iç kısım neresi hiç düşündünüz mü? Öyle bir yer gerçekten var ve sürekli konuşur. Çünkü onun görevi odur, sürekli düşünceler üretir, seçenekler sunar ama asla hareketlerimize engel olma gücü yoktur. Gerçekten yoktur. Şuan kalkıp sadece etrafı biraz toplayıp, bi duş alıp, bi kahve yaptığınızda bile bariz bir değişim olur. Çünkü o iç dediğiniz yer bu kez de ona göre konuşur. Yani hiçbir şey hareket etmenize engel olamaz. Kalkın ve sadece yapın..

Reklam icin demiyorum ama herballife kilo verdiriyo. Korumaktir mesele sonrasinda? Kac kilo vermen gerekiyor? Ben kullanmadim
Ama sahit oldum kullanan birine. Koruyamadi ve kiloyu misliyle aldi.. daha yazicam buraya, simdi az yemek yapip bulasik makinasi bosaltip banyo yapip cocugun sutu vermem lazim: (

Meslek degistirmeyi dusunmez misin?
Gecen bir arkadasim cince bilen birini ariyordu, kac yuz cv inceledim can cin con diyebilene denk gelmedim diyordu:) cok gecerli bir dilin var meslek degisimi dusunursen.

Onun disinda bir seyleri gercek bir sebep olmadan erteleyen insan mutsuzdur ve bunu anlayip acilen bir seyler yapmasi gerekir. Yoksa evrene bu kadar negatif enerji gonderiyonuz bize de bulastiriyonuz. karma marma biseyler okuyun adam olun

Kapuskayi ocağa koydum kanka
Çelikleri de parlattim diyelim yarın napcam

Aa benden bi tane daha varmışşş yalnız değilmişim. Son 6 yıldır yatsakta ölsek diyorum kurtulsak şu hayattan. Olmuyo hala yaşıyorum. Param varken alicak bi eksigim olmaz bisey begenemem param yokkende tonlarca şey begenirim eksigim bitmez. Çalişiyim desem sıkılırım çalişmayim desem sıkılırım. Spora gitmek için can atarim gidince yorulurum bidaha gitmicem derim

Kapuskayi ocağa koydum kanka
Çelikleri de parlattim diyelim yarın napcam
işe gitcen
sen işsiz kalınca aşırı bunalmamış mıydın?
genel olarak hayatında bi tatminsizlik var onun farkındayım da, önce o dengesiz manyağı hayatından şutlamakla başla bak gerisi gelir

Çinde yaşadım 2 sene kadar
Sonra döndüm.
Yurtdışına cikayim çıkmasına da para lazım
Sayısal mayisal Allah ne verdiyse yardırıyorum.
Şansıma tüküreyim 2 tutuyo

Korunma kısmını anlayamadım... Hayat böyle. Herkesin hayatı böyle maalesef

ne yapiyorsan dibine kadar yap cunku en dibe gittiginde yukari cikmaktan baska sansin kalmiyor.

Yıllardır dibine kadar sıkılıyorum her şeyden,kendimden ,hayatımdan,etrafimdakilerden,isimden,
Daha ne kadar dibine inicem anlamıyorum ki
Bazılarına şukursuzluk gibi gelebilir ama anlatmak istediğim o değil
Huzur istiyorum kendi kafamda .
Yaşımda artık 20 lerde değil
Mutsuz ölmek istemiyorum

Koç da nasıl oluyor ablacim Nisan koclarina bakıyorum ne mikemmel ler diyorum
Ana benim gibi Mart koclari sizofrenden hallice
Zira benim haller witch hunt dan beter öpüp başına koyar kendini beni görse kk daş
Ve en zoruma giden vallahi ben böyle diildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…