- Konu Sahibi witch hunt
-
:) geçmiş olsun. Aralık oğlaklar ne kadar defresifse ocak oğlaklar da bi o kadar şanslı ve dışa dönük
Ay geçiş evresindeydi herhalde gezegenler arası. Bizi boşluğa atmış . Çık çıkabilirsen :))
Size de üzüldüm.
Evlilik mi kötü?
Benim ki de bitmek üzere sözde onu da kafaya takmıyorum ama giden 12.5 senem geri gelmeyecek ya
Içim ona uzuluyor .
çalışıyor musunuz ne kadar dir böylesiniz ben 8 yıldır banyo yapacak hala bulamıyorum
Reklam icin demiyorum ama herballife kilo verdiriyo. Korumaktir mesele sonrasinda? Kac kilo vermen gerekiyor? Ben kullanmadimEvet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
Witch kalk azıcık ya
Bu ne ölü toprağı mı attılar üstüne?
Bak doğurmak üzereyimsabahtan senin gibi depresiftim. Zaten tipim de iğrenç
Aynalara bakamaz oldum, dozer gibiyim. Yüzüm gözüm şişmiş uykusuzluktan. Ama naptım sonra hadi kızım kalk dedim. Bi giriştim eve şu saate kadar. En son karbonatla çelikleri parlatacak kadar kendimden geçmişim-hayatımda ilk kez böyle bişey yaptım -
Ama ruh halime iyi geldi.
Kedimle oynuycam şimdi de. Kalk sen de bişeyler yap böyle oturmakla olmuyo bişey
Aa benden bi tane daha varmışşş yalnız değilmişim. Son 6 yıldır yatsakta ölsek diyorum kurtulsak şu hayattan. Olmuyo hala yaşıyorum. Param varken alicak bi eksigim olmaz bisey begenemem param yokkende tonlarca şey begenirim eksigim bitmez. Çalişiyim desem sıkılırım çalişmayim desem sıkılırım. Spora gitmek için can atarim gidince yorulurum bidaha gitmicem derimEvet kendimden sıkıldım.
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Hevesim kalmıyor.
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
işe gitcenKapuskayi ocağa koydum kanka
Çelikleri de parlattim diyelim yarın napcam
Witch ben seni çinde yaşıyosun zannediyordum ya da çince mi biliyordun yoksa başkası mıydı. Yurtdışında yaşamayı düşün bişekilde bence. Ülkede nereye gidersen git heryer aynı. Aha istanbul dibindeyim sözde herkesin durumu iyi. Komşular bi komşuda birleşmiş onlarca çocuk garip gün mü ne yapıyorlar. Aktivite bu kadar
Bunlara sebep olan bir derdiniz mi var acaba temelde yani ?
Evet kendimden sıkıldım.
Mutsuzum sanırım.
Hevesim kalmıyor.
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba
ne yapiyorsan dibine kadar yap cunku en dibe gittiginde yukari cikmaktan baska sansin kalmiyor.
Koç da nasıl oluyor ablacim Nisan koclarina bakıyorum ne mikemmel ler diyorum:) geçmiş olsun. Aralık oğlaklar ne kadar defresifse ocak oğlaklar da bi o kadar şanslı ve dışa dönük
Ay geçiş evresindeydi herhalde gezegenler arası. Bizi boşluğa atmış . Çık çıkabilirsen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?