Sıkıldım...

He yaa aynı be yaa

Daha ölmedin çok şükür insanlar neler atlatıyor evde oturup kendini bunaltma ,düşün şu .......derdin olsaydı yada bu .....derdin olsaynı ne yapardın (noktaları sen doldur) acaba.
Mesela ben hep mutsuz huysuzdum herşey üstüme gelir sanırdım ama bi amcamın kızı vardı gözleri sadece bitanesi %20 görüyor du ve o şekil gidip bi şehirde iki sene okudu ve şuan evli iki oğlu var istanbul taraflarında oturuyor,
ben mi hala nerdeyse aynı mahallede ve aynı hayatı yaşayan bi kadınım bence herşey bizim elimizde

Canim o herbalife hicbir ise yaramiyor ben de kullandim hem cayini hem shake denen içeceğini. 3 5 kilo verdim bırakınca geri geldi. Spora gitnek stresi azaltir. Saunasi buhar odasi hamami falan da varsa degme keyfine. Yat buhar odasinda saunaya gir sonra hamamda bi gevse ohhh miss. Iyi gelir.

Var saunası falan gayet nezih bi yer ama ben oraya bile oflaya puflaya gidiyorum.
Bu kullandigim şeyi de sırf sikildigim için yeni bir şey denemek icin kullanıyorum bi kaç zaman sonra içmem herhalde

Öyle tabi orası su yaşadığım aynı seylerden sıkıldım sanırım .

Sana bir adet anneanne, bir adet babaanne sözü gönderiyorum,
‘Sıkı can iyidir çabuk çıkmaz’
‘Evlenmek mi istiyorsun, çok ayıp, kız sıkılmaz’
:)
Burada hayatın anlamı yok. Bildiklerin farklı bir şey duymayacaksın.
Hepsi için eeee sonra? Demeyi bırak yeter. Hayat böyle bir şey, yaptıkça zaman geçiyor, zaman geçtikçe de hayat. Mutlu olup olmadığını düşünene kadar mutlu olmak için çabalamaya devam et, olmadı mı, yine dene.
Yapacak daha iyi bir şeyin yok zaten.
Manevi boşluksa hissettiğin, biraz öyle şeylere yönel. Tasavvuf oku. Meditasyon yap.
Ve bence biraz kabullen. Şartların değişmedikçe aynı şeyleri istemek bir şey sağlamıyor.
Önce şartlarını değiştir.

Konuyu açtıktan sonra bile pişman olmustum.
Bunu hissettiğini ve beni nasıl tanıdığına hayran kaldım su an .
Evet hayatın anlamı burda yok
Eee sonra da dedim evet .
Ama belki benim gibiler vardır ve bi şekilde çıkmışlardır bu cetrefilden diye umdum .
Şartlarımı nasıl değiştireceğimi bilmiyorum .
Sorunum orda.
Deniyorum biseyler sende biliyorsun
Ama olmuyor olmuyor olmuyor.
Tasavvuf bana göre değil denedim daha üzgün oluyorum.
Zikir bile çektim zamaninda psikopata bağlıyorum :)
Meditasyon su günlerde düşünüyorum nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok .
Aman böyle işte

Mutluluk icin herseyin tikirinda olmasini veya buyuk bir sebeb olmasini bekleyen varsa o iş yaş. Ben cabuk ofkelenip parlarim anlik ama 1 saate bisey olmamis gibi olurum genelde. Depresiflik en fazla 3-4 gun surer. Depresiflikten canim sıkılıyor cunku, devamli ben ölem, cok sikici, hayat ne kotu diye yasayamam. Herseyim cok mu mukemmel hayir ama mutluluga sebeblerim var kendimce. :)
En berbat zamanlarimda bile alttan alttan hep umutlu bakardim. Devamli bir mutsuzlugu surdurmek, mutlu olmaktan daha zor bence. Mutluluk cok kolay aslinda, bir de az düşünün bazen.

Aldiginiz zayıflama çayı dışında sanki komple beni anlatmış gibi oldunuz

Sonra yorumlara baktım Allahım dedim bi ben değilmişim demek

Not:Şuan saçımdaki düğünleri nasıl açıcam diye düşünüyorum

Selam Witch.
Öncelikle şu konuda bir anlaşalım, mutluluğun parayla ilgisi yok.
Hayatta durduğun yer, yanında olan insanlarla ilgisi var.
Ama en çok senin hayata bakışınla ilgili bence.

Allah'a şükür ekmek paramın olmadığı, deterjan alamadığım için temizlik yapamadığım gün olmadı daha.
Hani deterjan alınca ocağı silcem duygusundan bahsediyorum.
Nasıl zor inanabiliyor musun?
Bu şekilde yaşayıp benden daha mutlu olan insan tanıyorum.
Vallahi mutlu.
Öyle süper kocası da yok.
Ama iyi ki onunla evlenmişim diyor.
Evlatları sadece derdine dert katan tipten, hani görünce ben onun yerine pişman oluyorum doğurdu da ne oldu diye ama
yine de mutlu valla bak.

Mutlu olmayı bilmiyoruz.net.

Çok faydalı oldum biliyorum :)

Aa bak yemek yerken acayip mutluyum
Ya da profiterol yerken falan ..
Sonra kedimi severken öyle ruhuma iyi geliyo sanki
Sürekli ben ölem modunda değilim
Ama sıkılıyorum yani .
Mesela dediğim gibi başka bir yerde yaşamak istiyorum ama garanticiyim de aynı zamanda .
Giderken beni en az 1 sene idare edecek para olmalı.
Isim olmalı.
Eskiden daha maceraperesttim yas 32 olunca .
Dur bakalım diyorum

Baskalarini izliyorum mutlu ben neden boyleyin demissiniz ya cunku buyuk ihtimal o kisiler istedigi bir seyi yapiyor veya oyle bir hayat yasiyor.

Mesela sevdigi bir meslegi yapiyor veya
Sevdigi bir sevgilisi esi var veya
Sevdigi ailesi cocuklari var veya
Manevi yonu guclu ve inanca siginiyor ibadet vb etmeyi seviyor.

Kimisi isten kimisi evden cikmiyor ama mutlu cunku onun kisiligi o yonde mutlu oluyor.

Siz sevmediginiz is es vb. tahammul etmissiniz ondan mutsuzsunuz gibi geldi.

Zaten bir seylere surekli tahammul edenler de mutsuzluk oluyor.

Aksi halde olanlar depresif ruh halindedir ya dertten mutsuzdur bir insan ya da pesimistik ruh halindendir diye dusunuyorum.

Kendimi idare edecek param var ya su an
Fazlası olsun da o zaman harekete geceyim diyorum.
Dayanak olsun bana
Yoksa o kadınlardan ben bile tanıyorum nefesi bana değse kusarım ama kadın seviyor kocasını yani.
50 lira pazar parası verse seviniyor falan ..
Bilemiyorum hayatta en istediğim şey gerçekten akşama ne pisirsem diye dolanan kadınlardan olmaktı.
Pırıl pırıl kafalar .
Akşama ne pisirsem?!?!?!?,
Sıfır beklenti
Sonsuz mutluluk ....
Bilinç insanı mutsuz ediyor .
Kocam gelicek diye apar topar 1 kap yemek yapıp
Çocuklara harale gürele doyurup yatırıp akşam dizi izlemek istiyorum .
Dizideki karakterlere falan üzüleyim..
Ama yok ben dizi bile izleyemem
Sıkılırım

Sorsan ben de farkli biyerde yasamak isterdim, suan bulundugum yerden cok sikayetci olmasam da ama ben de risk sevmiyorum o yuzden yerimde duruyorum, kafaya takmiyorum.
Fark ettim ki o hayalini kurdugun ne varsa, gerceklestiginde "hayallerindeki kadar" mutlu etmeyebiliyor.
Etse dahi bir sure sonra geciyor alisiyorsun baska isteklerin pesine dusuyorsun. Eskiden ben de derdim "şu olsun dunyanin en mutlusu olurum baska da birsey istemem" o dedigim oldu ama baska seyler de istemeye devam ettim. :))) Bunun sonu yok.

Mutluluk dedigin icinde, şu olsa bu olsa mutlu olurum diye baglanan seyler herzaman mutlu etmiyor witch...

Az düşünen insan daha mutlu orası öyle.

Aaaa ben hiç derdim yok gibi kendi derdimi unutup dizi karakteri ile empati kurabiliyorum hala bak.
Onun için ağlıyorum falan.
Çok şükür. Sanırım bu şekilde hala yaşıyorum :)
İzleyemem deme bu arada dene bence :)
Acayip sarıyor bazısı.

Arkadaşım dediğim tipler bu kadar mutsuz olduğumu bilmiyorlar .
Eğleniyorlar hatta yanımda
Eglendiriyorum da aynı zamanda.
Espri yeteneğim yüksek mesela .
Kısa yoldan çözerim
Cabuk düşünürüm falan
Hakettigim yerde olmamak canımı sıkıyor.
Hakettigim degeri görmemek
Akşama kadar (okulla alakası yok ) cahillerle oturup kalkmak.
Kadın sevgisi bilmez,hayvan sevgisi bilmez,insan olmayı bilmez ,adam olmayı bilmez bu tiplerle beraberim .
Işimde kadın yok .
Esneklerin her türlü halini biliyorum.
Sahil kasabasında zeytinyaglilar yapan bir kafe isletmek istiyorum.
Steril bir hayat istiyorum.
Az eşya istiyorum.
Mavi görmek istiyorum .
Akşamları iki kadeh içebileceğim ama sapıtmayacak kalitede insanlar istiyorum.
Sabah sahil kenarında yürümek istiyorum.
Falan filan

Sizde kendimi gordum cunku kendinizden farkli insanlarla karsi karsiysaniz ki bu farklilik aslinda zihinsel ve duygusal anlamda olunca anlasilmiyorsunuz.

Yazdiklarimdakiler dogru o zaman kendiniz oldugunuz bir alanda yasamiyorsunuz tahammul ediyorsunuz ki bunu ancak yasayan anlar.

O mutlu olan insanlar kendi gibilerle yasadiklarindan mutlular esi cevresi oyle cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…