- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi witch hunt
-
Sizde kendimi gordum cunku kendinizden farkli insanlarla karsi karsiysaniz ki bu farklilik aslinda zihinsel ve duygusal anlamda olunca anlasilmiyorsunuz.
Yazdiklarimdakiler dogru o zaman kendiniz oldugunuz bir alanda yasamiyorsunuz tahammul ediyorsunuz ki bunu ancak yasayan anlar.
O mutlu olan insanlar kendi gibilerle yasadiklarindan mutlular esi cevresi oyle cunku.
Ayy bu yazinda kendimi gordum bi an:))) ne pisirsem :))) aguhaha cocuklarla harale gurele yemek bulasik:))Kendimi idare edecek param var ya su an
Fazlası olsun da o zaman harekete geceyim diyorum.
Dayanak olsun bana
Yoksa o kadınlardan ben bile tanıyorum nefesi bana değse kusarım ama kadın seviyor kocasını yani.
50 lira pazar parası verse seviniyor falan ..
Bilemiyorum hayatta en istediğim şey gerçekten akşama ne pisirsem diye dolanan kadınlardan olmaktı.
Pırıl pırıl kafalar .
Akşama ne pisirsem?!?!?!?,
Sıfır beklenti
Sonsuz mutluluk ....
Bilinç insanı mutsuz ediyor .
Kocam gelicek diye apar topar 1 kap yemek yapıp
Çocuklara harale gürele doyurup yatırıp akşam dizi izlemek istiyorum .
Dizideki karakterlere falan üzüleyim..
Ama yok ben dizi bile izleyemem
Sıkılırım
Selam Witch.
Öncelikle şu konuda bir anlaşalım, mutluluğun parayla ilgisi yok.
Hayatta durduğun yer, yanında olan insanlarla ilgisi var.
Ama en çok senin hayata bakışınla ilgili bence.
Buraya+1 koyuyorum.
Beni ne para mutlu etti, ne lüks şeyler, evlendim eh eşim sağ olsun arada mutluyum ama tam kaynağı o değil, evlat var ok; tamam dünyanın en hoş duygusu ama tatmin etmiyor; çünkü annelik dışında, kadınlık dışında bir insanım.
Beni şu ömürde, en çok mutlu eden şey "Çocukluk hayalime" birkaç küçük adım kalmış olması ve yanımda olsanız "İyi misin Gangsta ne heyecanı bu manyadın mı?" dersiniz... Çünkü bir hayali yaşamakta hiç bu kadar kararlı olmamıştım ve o karar ile adım adım mutlu hissediyorum.
Witch, hayallerini yaz bir kağıda; tek tek sırala. Çocukluktan bu zamana kadar ne olmak istedin de olduramadın; en çok hangisi koydu bi süz kendini. Bir şeyler çıkar oralardan gibime geliyor. Angela diye bi film var, onu da mutlaka izle. "Başkasının hayatına bakmak, senin hayatının iyi ya da kötü olduğunu belirlemediği gibi, değiştirmiyor da." Değişim sende başlıyor. İstersen eski konularımdan birine bak; "Ben durduğum yerde değişiyormuşum, oysa yerimi değiştirmem gerekiyormuş" filan demiştim. O değişim yer-hayal ile başlayacak, sonra sen değişirsin yaşadıkça.
Kendimi ege de hayal ediyorum.
Çok sofistike gelebilir .
8 10 ahşap masalı bir yer .
Benim yaptığım yemekler yeniyor .
Benim sectigim şaraplarla beraber .
Benim caldigim plaklarla.
Kafamda bir fular
Üstümde bir elbise .
Herkes dağılıyor yavaş yavaş
Ben çıkıyorum dükkanın önündeki tahta masaya
Içeriden bir hafif müzik sesi .
Gelen geçenle konuşuyorum.
Hafif bir esinti .
Tatlı bir yorgunluk
Kıymetli bir huzur ...
Köpegim var bi tane ayağımın önüne kıvrılan
Ama öyle cins mins değil baya sokaktan sahiplenmişim
En çok beni seviyor
Gözümün içine bakıyor .
Beraber eve gidiyoruz
Kapımı kapatip huzurla uyuyorum ...
Bu asla olmayacak bir şey değil Witch. Kararlıysan, oldurursun, tam bu şekil bile olmasa saydığın 10 şeyin 8i bile eline geçtiği an huzuru hissedersin; adım adım bu işler.
Bak ben de sana hayalimi anlatayım:
Akriliği yalamış yutmuşum, konuşturuyorum artık renkleri,
İlk sergimi yerel olarak bir kültür merkezinde açmışım ve çok beğenilmiş.
Yetinmemişim; "Yağlı boyanın anasını ağlatacağım" demişim; şahane tablolar çıkarmışım, daha bir eşi yokmuş. Sanki Türkiye'nin Van Gogh'uyum; Frida'sıyım, Picasso'suyum...
Takdirler yağıyor, teşekkürle cevaplıyorum. Eleştiriler geliyor sivri dilli sanat eleştirmenlerinden "Sıkı durun kapak geliyor hepinize" diyorum.
40 yaşıma kadar öyle bir resim çıkarmış oluyorum ki, Ünüm Türkiye'yi aşıyor.
Nasıl? Fena değil ha; uçtuk mu yüksekten uçacağız ki yere çakılırsam "E çok yüksekti, kırılır o kadar kemik; hayatta kaldığıma şükür" filan diyebileyim :)) 2. sıradaki yaşanmak üzere bu arada (Yine bi aksilik çıkmazsa). Kaç kere ucundan döndüm, yılmadım. Yılmak zamanı değil Witch; bir kere yaşıyoruz şu hayatı, keyfine vara vara, olacak üleyyn diye diye yaşamak lazım. Ha hiç mi olmuyor? Ölmedik ya; daha ne çok kapı var, biri kapanırsa bir başka kapıdaki giriş hayırlıdır demek der, yolumuza aynen devam ederiz.
Sıkma içini. Bugün ben de sıkkındım, gittim Mumya Gadın çizdim boyamaya başladım hemen keyfim yerine geldi.
Bi de çay demledim ohh... Çay içen mi? Çay var
Umarım hayallerin gerçek olur gangsta ..
Bi çay da ne iyi giderdi şimdi kafası basan bi dostla
Sahil kasabasında zeytinyaglilar yapan bir kafe isletmek istiyorum.
Steril bir hayat istiyorum.
Az eşya istiyorum.
Mavi görmek istiyorum .
Akşamları iki kadeh içebileceğim ama sapıtmayacak kalitede insanlar istiyorum.
Sabah sahil kenarında yürümek istiyorum
Buda dertmi şimdi insanlar ne hastalıklarla,açlıkla,sefaletle mücadale ediyor senin dert sandığın can sıkıntısının hayalini kuranlar var oturup sıkılmaya bile vakti olmayanlar.sen bu insanları düşün bence sıkıntın geçer.seninki dert değil kusura bakmada şımarıklık
Şeker gibi ertesi gün hapı içtim kısmına takıldım kaldım. O ilaç hormon dengelerini bozan bir ilaç değil mi?
Yanlış da biliyor olabilirim.
Lanet olası 3 aylık korunma iğnesi yaptırmıştım sadece 1 defaya mahsus.
1 sene kendime gelemedim. Psikolojimi perişan etti. Bütün vücut dengemi bozdu.
Bir de evin dağınık ve kirli olması da negatif enerji yayar.
Bunun titiz olmakla hiç bağlantısı yok.
Gereksiz eşyalar,fazla dolaplar da sıkıntı yaratır.
Bence biraz evi temizle,yeniliğe mekandan başla.
Sonra bıyıklarını beraber alırız.
Hayallerinizden uzak olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Umudunuzu tamamen tükettiniz mi? Neden bu karamsarlık?
(Bu da ) dert evet .Buda dertmi şimdi insanlar ne hastalıklarla,açlıkla,sefaletle mücadale ediyor senin dert sandığın can sıkıntısının hayalini kuranlar var oturup sıkılmaya bile vakti olmayanlar.sen bu insanları düşün bence sıkıntın geçer.seninki dert değil kusura bakmada şımarıklık
Mesela hayal kelimesi bana artık çok uzak, geçenlerde şunu fark ettim artık hayallerim yok , hayal kurmuyorum dedim kendi kendime. Gercekten de öyle eskiden pembiş , tatlı hayallerim vardı onları düşünür mutlu olurdum ama artık onlar da yok. Ben de kendimi çözemiyorum. Konunuzu takipteyim belki kendime bir şeyler bulurum ben de.Hayallerimden uzak olduğumu düşünüyorum çünkü bunları gerçekleştirerek maddi imkanım su an için yok.
Kendi kendimi dönduruyorum diyebiliriz .
Karamsarlık ta yaşamak istemediğim bi yerde
Daha ne kadar yaşayacağım kimbilir endişesi
Tabiki hayatta tek dert bunlar değil.ama bıyığım çıktı almaya halim yok,ertesi gün hapı aldım bişey olmasa bari vs. Gibi şeylerde dert değilde daha çok bizimle dalga geçiyo gibiBelki konu sahibi bunlari da yasamis veya yasiyordur buraya bir kismini yazmistir bilemeyiz.
Hayatta tek dert aclik hastalik degildir aklimiza gelmiyecek ama buyuk dertleri olanlar da vardir.
Kesinlikle bi onkoloji bölümünü dolaşmalısın bence(Bu da ) dert evet .
Benim derdim maalesef ki ..
Sizinki şeye benzemiş
Git bir onkoloji bölümünü dolas anlarsın.
Olmuyor işte anlatabiliyor muyum hayata sizin gibi bakamıyorum ben .
Sefalet cekenlerle ben bir degilim .
Iliklerine kadar mutsuz bi insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?