- 2 Temmuz 2023
- 11.088
- 32.560
- 518
Ben seni yıkarım kurularım kocacım sen zahmet etme deseydinizO uyuyor ben ağlayarak yaziyorum onun icin hiçbir problem yok bir haftadır aklına gelmiyor ben diyince de kim duşa girecek diyor sıkıldım
Bıktım.. Eşim cok üşengeç daha yeni evliyiz duşa girmeye erindigi icin birlikte olmak istemiyor isi yorucu bir is degil günlük hayatta mükemmel bir es ama aşırı duygusal hiçbir seyden memnun değil sukretmesini de bilmiyor daha 24 yaşındayım duygusal olarak mukemmeliz ama cinsellik ve bu sürekli her olayda negatif tavri yüzünden çileden çıkıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Not : eşim pis birisi değil hergun isten gelince meslegi geregi toz toprak oldugu icin duş aliyor sorun tekrar dus alamam diyop erinmesi ve cinsel birliktelik istememesi
Ferhan gelir birazdan en sevdiği konularHic anlamam bu islerden ama bu sene bi retro mu ne bisey var kesin pipilileri etkileyen, 5 konudan ikisi pipi problemi. Astrolojiden anlayan beri gelsin, su erkolara bi el atin.
Isin esprisi, erkeklerin cinsellikten uzaklasmalarinin altinda genelde asamadiklari bir sorun yatiyor; yani iş, guc, ekonomik, yeni evlilik, sorumluluklar vs. esiniz biseyleri kafada cozemedigi icin sizden uzaklasiyor olabilir. Dilerim duzelir.
Siz de girin duşa bahaneler tükenmezHergun isten gelince dus aliyor anlatamadim bi an can sıkıntısı ile iaten Beste geliyor kepce oparetoru oldugu icin toz icinde kalinca gelir gelmez dus aliyor problem cinsellikle erinmesinde
Yeni evli olacağım bir de benimle ilgilenmeyecek boşarım o adamıBir şeyleri benim zorumla götürmek ten sıkıldım yoruldum daha çok yeni evliyim bu durum canımı sıkıyor 60 yasinda emekli insanlar değiliz ya
Adam cinsellikten kaçıyormuş çocugu nasıl yapsın:)Sizin tavşan gibi olmanız lazım, acaba cinsel bir problemi olmasın eşinizin? Bu arada hemen çocuk yapmayın, yaşınız daha çok genç.
Sıkıştıtıyorlar bir araya, genelde kaza ile oluyorAdam cinsellikten kaçıyormuş çocugu nasıl yapsın:)
Yani demek ki adam çok yoruluyor. Belki iş değişikliği düşünebilir..Cok severek evlendik tam bir kadinin isteyeceği huyda biri cinsellik yasarken bi problemimiz yok konu istememesi ya ereksiyon oluyor sirf dusa girmemek icin bastiriyor kendini zaten nisanliyken tek seferde iki kez yaptığımız cinsellik artik bir defa oda benim zorumla oluyor ve hic olmuyor artık kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?