- Konu Sahibi turuncukelebek
-
her şeyden sıkıldım..bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum yaşım 21 çok sıkıldım her birinin yüzüne bakıp ne kadar değişmiş olduğumuzu düşündüm ve büyürken ne kadar yalnızlaştığımızı bazen elime telefonumu alıp rehbere bakıyorum çok bunaldığımd aaradığımd ayanıma gelicek kaç kişi var die bakıyorum ya va rya yok bazen o kadar yalnız olduğumu düşünüyorumki..sonra belanımı arıyorsun kızım annen sağ baban sağ evin okulun her şeyin var diyorumklava: ,ne kadar doyumsuzum ama bazen her şeyi terketmek geçiyor içimden :çok üzgünüm:
bu konuda yalniz degilsin cnm.. bir cogunun yazdigi gibi.. zaman zaman oluyor maalesef böyle durumlara.s
Bende arada bu gibi sIkIntILarI yasiyorum.. eskiden bir cok güzel anInInI payla$tigin arkadaslarin, simdi ne konu$sam birlikte ne yapsak dedigin insanlar oluyor.. uzakla$iyorsunuz yabancila$iyorsunuz.. cünkü herkesin hayalleri fikirleri cok farkli.. bu da hayatin bir gercegi kabullenmesi zor geliyor insana.:1no2:
ama zaman geliyor etrafinda bir cok insan oluyor ve sen yine SIKILiyorsun bu durumdan.. samimi olmayan gülümsemeler yapmacik tavirlar.. her$eyden uzak kalsam daha iyi olur diyorsun..:1closedeyes:
öylede olumuyor böylede olmuyor iste boshayallersmile
Insan oglu doyumsuz seninde dedigin gibi.. yapacak birsey yok kifisfisfis:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?