Sıkıldım...

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
her şeyden sıkıldım..bugün ilkokul arkadaşlarımla buluştum yaşım 21 çok sıkıldım her birinin yüzüne bakıp ne kadar değişmiş olduğumuzu düşündüm ve büyürken ne kadar yalnızlaştığımızı bazen elime telefonumu alıp rehbere bakıyorum çok bunaldığımd aaradığımd ayanıma gelicek kaç kişi var die bakıyorum ya va rya yok bazen o kadar yalnız olduğumu düşünüyorumki..sonra belanımı arıyorsun kızım annen sağ baban sağ evin okulun her şeyin var diyorumklava: ,ne kadar doyumsuzum ama bazen her şeyi terketmek geçiyor içimden :çok üzgünüm:

bunu sadece sen hissetmiyosunki herkes hissediyo cnm..anne baba evet var..ama bazen hayatta baska birilerinde desteğini hissetmek istiyoruz..

banada oluyor bende bakarım tlfna başım derde girse bir anda çağırsam gelirlermi die düşünüyorum bazen ama olumlu cvp alamıyorum belkilerle kalıyor cvplar gerçi eskilerden kalan kalmadı tek tek dağıldık birde face olayına gıcık oluyorum yolda görsen slm vermicek kişiler seninle oturup konuşmaya tenellzül etmeyen kişiler gidip face canımlı cicimli konuşuyorlar yolda görüncede görmezden geliyorlar bu face olayı çok yapmacık çok saçma bişey doğru dostları olanlar nysde böyle saçma ilişkiler içerisinde olanları hiç hoş bulmuyorum arkadaş seçimlerimizi doğru yerinde yapmamız lazım iyi gününde kötü gününde seni bırakıp gimeyen biri olması lazım

Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman o sıkıntıları.
Herşeyin yolunda gitmesi de engellemiyor o sıkıntının oluşmasını.
Bi gün bi uyanıyorsunuz camdan dışarıya baktığınızda bile ruh haliniz değişebiliyor.
Etrafınıza baktığınızda insanların bitmek bilmeyen koşuşturmacaları...Ruhumuz bile bu koşuşturmacalardan bedenimize yetişemiyor.. Bence durup biraz dinlenmekte,fayda var.
Allah başka sıkıntı vermesin
opuyorumnanaktan

yapayalnız oturuyorum koca evde saat 10 buçukta gelecek eşim inşalllh...gelince uyuyacak sabah erkenden işe gidecek bari şubat tatilinde yalnız kalmasaydım 4 ay boyunca hep bu tatil için hayaller kurdum ...ama ne yazıkki olmuyor....şükredecek ne çok şey var dimi ..bak ben ailemden uzakta yapayalnız duruyorum bir çift kelam edecek insan yok...

ben kendimi bildim bileli hep yanlızdım,
bu aralar ailemle yakınlaştım sadece,gelecekteki kocam şimdiki sözlüm arkadaşlarım falan kimse onların yerini tutamayacak sanırım.

ama bi yandanda yanlızlık iyi,kimsenin sana zararı yok,senin kimseye yok,dedikodu yok arkadan konuşma yok...ohh kebap :)

aynı bu dediklerini banada oluyor aradaa..sonra yine toparlıyorr..kendi kendimee telkin veriyorum..pozitif düşünmeye çalışıyorum..elde edebildiklerime bakıyorum bide edemediklerimee napim adım hıdır elimden gelen budur hesabı şükrediyorum sağız sağlamızz binlerce kez şükür..üzülme cnm tek değilsin.. alhh herkesin gönlüne göre versin bacılar

Ben de bu gece bu tür duygular içindeyim. YatırsaLar beni bir hastaneye, şöyle bir ay kimseyle görüştürmeseLer. Yanıma kitaplarımı verseler de biraz kafamı dinlesem dedim. Düşünürken rahatLadım. Sonra Pat! Gerçek dünya..

yaşadıgımız hayata şükür etmek lazım evi bile olamayan insanlar ne yapsınfisfisfis

Aynı şeyleri ben de zaman zaman çok hissettim...
Bu yüzden bazı arkadaşlarımla artık görüşmüyorum bile...
Çünkü birşey paylaşamıyorum...
Hayatlarımız o denli farklı isteklerimiz hayata bakışlarımız vs...
Bunun sıkılganlığı var üstünde sanırım...
Yeni ortamlara gir bence. En güzel çözümü yeni insanlar tanımak.
yerimseniben

bu konuda yalniz degilsin cnm.. bir cogunun yazdigi gibi.. zaman zaman oluyor maalesef böyle durumlara.s
Bende arada bu gibi sIkIntILarI yasiyorum.. eskiden bir cok güzel anInInI payla$tigin arkadaslarin, simdi ne konu$sam birlikte ne yapsak dedigin insanlar oluyor.. uzakla$iyorsunuz yabancila$iyorsunuz.. cünkü herkesin hayalleri fikirleri cok farkli.. bu da hayatin bir gercegi kabullenmesi zor geliyor insana.:1no2:

ama zaman geliyor etrafinda bir cok insan oluyor ve sen yine SIKILiyorsun bu durumdan.. samimi olmayan gülümsemeler yapmacik tavirlar.. her$eyden uzak kalsam daha iyi olur diyorsun..:1closedeyes:

öylede olumuyor böylede olmuyor iste boshayallersmile
Insan oglu doyumsuz seninde dedigin gibi.. yapacak birsey yok kifisfisfis:sinifsinif:

aynen öyle birde insanlarla yakın dediğin kişilerle beraberken hoşlanmadığın şeyleri söyleyemediğin durumlar oluyo onları söyleyemiyorsun ya o çok kötü yüzüne bakıp gülümsüyorsun ama içinden uff ben ne yapıyorum diyorsunkötükedihüsokonu biraz saptı ama bu gece :roflol:bu moddayımda

ayrıca ben alıntı yapmayı başaramadım kızlarakannehir-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…