sıkılıyorummmm

suufi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
77
3
13
38
18 aylik bebeğim var çok hareketli sürekli ilgi istiyor.evde is yaptirmiyor.çok sikiliyorum.çokbunaldim.oyun oynamaktan yYoruldum artik.NE OLUR Bİ AKİL VERİN.NE YAPAYİM BEN.YORULDUM PARK BAHCE GEZMEKTEN.NE ZAMAN AZDA OLSA KENDİKWNDİNE OYNİCAK.

Hiperaktif mi ki? Enerjisini boşaltacak bir şeyler lazım sanırım.Kendi kendine oynayabileceği türden oyuncaklar alsanız?

Hiperaktif değil.ilgi asigi...ya çok oyuncak aliyorum ama ben oynamazsam asla oynamiyio

Hiperaktif değil.ilgi asigi...ya çok oyuncak aliyorum ama ben oynamazsam asla oynamiyio
İçimden bir ses kardeş olsa ne güzel olur diyor :) ama tabi binbir yönden düşünmeniz lazım bunu da..

Benim beceremiyorum anlamadimmm.ama çok çok Yoruldum artik
Valla çocukla çok alakalı ben uslu bir çocukmuşum mesela 7 yaşından sonra coşmuşum kardeşim de öyle
ama erkek çocuk annelerine sorun genelde deli gibi koşturuyor evde derler karyola kanepe evir devir ..öyle ...çocuğun yapısı neyse o..

ahh canım ya bilirim çok zor ama haline şükret..benim 33 aylık oğlum ve 7 aylık kızım var..şu yazıyı bile zor yazıyorum..kız kucağımda :)

Benim bebegimde erkek.ama ne erkek.ya ne zaman oyuncak sevcek ne zaman kendi basinaa azicik oynicak.bi umut yokmu

Allah yardımcınız olsun
Eh boşuna değil Cennet anaların ayakları altındadır demeleri sizlere bol sabır ve mutlu gelecek diliyorum :)

ben kendimi hep şöyle temkinliyorum sende dene..annesi varsın yorsun seni..Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat vermiş ne kadar şükretsek az..şuan yaramaz bir çocuğa değilde,engelli bir çocuğada bakabilirdin..o zaman ömür boyu koşuşturacaktın..ya o çocukları özürlü yürekli anneler napsın :KK43: nolur böyle düşün

Ya tabiki ole.dünya tatlisi hicbiseye değişmem onu.bende çok telkin veriyom kendime.ise yarar insaAllah

Back
X