sıkılma :(

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
arkadaslar 6 yıllık birlikteliğim var ve dün erkek arkadsım benden sıkldıgını söledi biraz görüşmeylm baklm nolcak dedi dayanamıyorm atyorm msj atma diyo ben onu çok özlüyorum konuşalm diyo istemyorm diyo görüşelim diyorum istemiyorum diyo napmam lazım yardımcı olun lütfen (((((((( ağlamktan yoruldum

6 yıl çok uzun bir süre hatta yapılan araştırmalar tam bu seneler de boşanmaların arrtığı gibi yazı okumuştum.Öyle istiyorsa bırak arama üzülen sen olursun yine.O zaten duramaz sensiz alışkanlık diye bir şey var çünkü.

sakın sakın arayıp sorup üstüne daha da düşme
en büyük hatan bu olur
bırak ne hali varsa görsün
hiç umursama
yapamıyorsan en azından umursamıyormuş taklidi yap
arkadaşlarınla gez toz eğlen
o senin peşinden koşsun

ama dayanamıyorum aradım arama diyo yüzümede sölemedi msjla söledi cok kötü oldum
bide dgs sınavına gircem sınava bi ay kala bunu yaptı inanamıyorum

Son düzenleme:
dayanacaksın arkadaşım
bak yapma diyorum
kaçan kovalanır
daha güzel işte git güzel güzel dersine çalış
düşünme o kazmayı da
o senin peşinden koşacak

dayanacaksın arkadaşım
bak yapma diyorum
kaçan kovalanır
daha güzel işte git güzel güzel dersine çalış
düşünme o kazmayı da
o senin peşinden koşacak
adapte olamıyorumki zaten çalşıyorumda iş yerindeyim hiç ders calışamıyorum büyümü yaptılar diyorum

sevginden aşkından ölsenizde aramayın. aradıkça kendinizden daha cok uzaklaştırısınız. tamamen hayatından çıkın, 5-6 gün sonra hiç msj bile atmadı diye kendi düşünmeye başlasın. eger gerçekten size karşı boş ise zaten ne yaparsanız yapın biticek. o yüzden çok üstelemeyin bence.

çok seviyoduk birbirimizi ben anlamıyorum ya herkes imreniyodu kesin bi göz falan var yada kötü niyetli insanlar

cnm sakın üzülme umursama sen konusmak istedikçe senden daha cok kaçacaktr...bırak ne hali varsa görsün eger sevmiyorsa zaten o ara vermek bahanedir eger sen ısrar edersen o kabul eder ama sonradan kendinden uzaklaştırmak için baska biri olur degişir kendinden sogutmak için herseyi yapar...

sende düşün bu arada dedi seni mutsuz ederim üzülürsün dedi yapma dedim bu nazar atlatcaz bırakma kendini dedm istemiyorum dedi telde görüştüm inanmıyorum dedim yalanmı sölim dedi seviyomusun dedim durdu braz tekrar srdum eet ama sıkıldım dedi ya evlenmeyi hayal ettik gecen hafta ya ((((

cnmm aynı seyi bnde yasamıştım o kafasında bitirmişşe ne sölersen boş ben ısrar etmiştim ayrılmayalım die bu defada oldugumuzda daha cok degişti beni kırıyordu sürekli we yapamıorum die cekip gitti .. onun için ısrar etme acını kndin cek ona belli etme sakın

elimden bişey gelmiyo bitsin istemiyorum (

burda solenenlere kulak as.demesı kolay deme hersey ortada bak arama sorma o donucek sana bole yaparsan zaten sıkıldım dıyo ıyıce sıkmaya calısıyosun.nedenının nıcınını sorgulama bı msj atma tut kendını bır hafta verıyorum o arar
ama sen sankı dınlemıcek gıbı gorunuosun bızı aramaya devam edersen keske dedıgınızı yapsaydım dıcene emınım

burda solenenlere kulak as.demesı kolay deme hersey ortada bak arama sorma o donucek sana bole yaparsan zaten sıkıldım dıyo ıyıce sıkmaya calısıyosun.nedenının nıcınını sorgulama bı msj atma tut kendını bır hafta verıyorum o arar
ama sen sankı dınlemıcek gıbı gorunuosun bızı aramaya devam edersen keske dedıgınızı yapsaydım dıcene emınım

Canım onunlayken görüşemediğin arkadaşlarınla görüş,mutlu etmeye çalış kendini.Çok zor olacak onunla mutlu olmaya alıştığın için ama yapman gerek.Kendini harap etme.Hem dönüp dolaşacağı yer yine sen olacaksın.

konuşalım dedm bu aksam yarın aksam müsait degilmiş müsait olunca konuşcaz beni secdgn günleri düşün bu zamnda dedm bitti o günler dedi((

aynı olay benimde başıma geldi 5 yıllık sevgilim sıkıldım diye mesaj attı tabi son günlerde etmediği hakaret,kötü davranma kalmamıştı, elimi dahi tutmuyodu ben sevgimdenmi salaklığımdan mı bilmem hiç anlamamıştım . cevap dahi yazmadım. çok üzüldüm,ağladım ,uyuyamadım ama katiyen aramadım barışalım diye. tam 1 hafta sonra aradı olmuyo görüşelim diye bağrındım kapattım telefonu 3 ay her gün ağlayarak aramış açmadım tabi her gün mesaj da geliyo. 3 ay sonra barıştım son bir şans için ama meğer bende soğumuşum sonrada ben ayrıldım bir sıkıldım mesajıyla.
demem o ki hiç bir şey yapma dönerse döner zatn sen üstüne düşersen dönceği varsa da iyice sıkılır. Sen bilirsin de geç yaşasın biraz kaybetme korkusunu hem belki o zaman daha sıkı bağlanırsınız.

bencede arama eğer gerçekten seviyorsa zaten döner sana

Ben sana işin doğrusunu söyleyeyim ,, bu sıkılma muhabbetleri üzerine tez bile yazarım.. Teknik bilgi eksikliğine rağmen genel itibarla eğer böyle bir durum vuku bulmuşsa , erkeğin kafasında başka bir kadının varlığı olması muhtemeldir.. İlişkilerde sıkılma diye birşey olmaz.
Eğer bilinçaltında farklı bir sebep yatmıyorsa ki biz buna kötü niyet diyoruz , bu sıkılma bahanelerini bir kenarıya bırakmasını isteyiniz.Ağırbaşlı olun arkadaşım ne bu ya anlamıyorum ki .. Sonra kadınlar neden acziyet içinde .. Bu kadar da duygusala bağlarsanız makalelere konu olursunuz yani kusura bakmayın..

İşin doğrusu : bu eleman görüşmeyelim derken bir nebze ( görülmeyelim ) mesajınıda vermiş.Neden birlikte görüşmeyelim GÖRÜLMEYELİM gibi bir saçma isteği istediğini sen kendin sorgula..Ama Sıkılma gibi bahaneyi aradığın cevaplar arasında düşünme..
Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…