adapte olamıyorumki zaten çalşıyorumda iş yerindeyim hiç ders calışamıyorum büyümü yaptılar diyorumdayanacaksın arkadaşım
bak yapma diyorum
kaçan kovalanır
daha güzel işte git güzel güzel dersine çalış
düşünme o kazmayı da
o senin peşinden koşacak
çok seviyoduk birbirimizi ben anlamıyorum ya herkes imreniyodu kesin bi göz falan var yada kötü niyetli insanlarsevginden aşkından ölsenizde aramayın. aradıkça kendinizden daha cok uzaklaştırısınız. tamamen hayatından çıkın, 5-6 gün sonra hiç msj bile atmadı diye kendi düşünmeye başlasın. eger gerçekten size karşı boş ise zaten ne yaparsanız yapın biticek. o yüzden çok üstelemeyin bence.
sende düşün bu arada dedi seni mutsuz ederim üzülürsün dedi yapma dedim bu nazar atlatcaz bırakma kendini dedm istemiyorum dedi telde görüştüm inanmıyorum dedim yalanmı sölim dedi seviyomusun dedim durdu braz tekrar srdum eet ama sıkıldım dedi ya evlenmeyi hayal ettik gecen hafta yacnm sakın üzülme umursama sen konusmak istedikçe senden daha cok kaçacaktr...bırak ne hali varsa görsün eger sevmiyorsa zaten o ara vermek bahanedir eger sen ısrar edersen o kabul eder ama sonradan kendinden uzaklaştırmak için baska biri olur degişir kendinden sogutmak için herseyi yapar...
sende düşün bu arada dedi seni mutsuz ederim üzülürsün dedi yapma dedim bu nazar atlatcaz bırakma kendini dedm istemiyorum dedi telde görüştüm inanmıyorum dedim yalanmı sölim dedi seviyomusun dedim durdu braz tekrar srdum eet ama sıkıldım dedi ya evlenmeyi hayal ettik gecen hafta ya((((
elimden bişey gelmiyo bitsin istemiyorumcnmm aynı seyi bnde yasamıştım o kafasında bitirmişşe ne sölersen boş ben ısrar etmiştim ayrılmayalım die bu defada oldugumuzda daha cok degişti beni kırıyordu sürekli we yapamıorum die cekip gitti .. onun için ısrar etme acını kndin cek ona belli etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?