sıkılma :(

Senden iyisni bulursam eyvallah, bulamazsam geri donerim demek istemis. Bu adamdan artik hayir gelmez bence :44:

erkek milleti icin aglamaya degmez guzelim, takma kafana insaAllah daha iyisini bulursun ve simdiki haline gulersin bir gun.

ya bnce yenı bırını bulmadı.ole olsa ıkı gun once hayaller kuararmı bole selerde genelde erkek bunalıma gırmıstır ustune gıtme bence.

ama dayanamıyorum aradım arama diyo yüzümede sölemedi msjla söledi cok kötü oldum
bide dgs sınavına gircem sınava bi ay kala bunu yaptı inanamıyorum

Sakın arama onu biliyorum çok zorlanıcaksın ama arama. Mesaj atma hatta görüşmek isterse bile görüşme. Kaçan kovalanır diye bi laf var ve ben bu lafa son günlerde o kadar inanıyorum ki. O arama dedikçe sen ararsa o daha çok kaçar daha çok sıkılır emin ol. Sakin olmaya çalış ve üzülme lütfen.

Canım erkeklerde uzun süreli ilişkilerde bu sıkılma olur hep.Senin şuan yapacağın tek şey mesaj atmıyacaksın zor biliyorum ama yapma işte.Sen mesaj attıkça üzerine düştükçe onu daha da kaybetceksin.Erkek bu durumda hep bu kız nasılsa benim yedeğimde elimde tutuyorum diye düşünür başka avlar peşinde koşar.Sen geri çekiceksin kendini.Bak 2 hafta hiç mesaj atma kendini tut o mutlaka sana mesaj atıcak hatta bu sefer korkucak başkasını mı buldu diyecek.Sevgisi biten bir erkek bile kıskanmaya devam eder.Onların böyle bitip tükenmez egoları var malesef.Çok zor biliyorum ama sakın üzerine düşme.Kafanı dağıt arkadaşlarınla buluş sürekli hatta arkadaşlarında kal.Olmuyorsa internetten oyun filan oyna.Film-dizi izle,kitap oku,uyu ama onu aklına getirme.Ve dua et insan dua edince pozitif düşüncelere giriyor rahatlıyor onun geri dönceğini bu durumları atlatacağını düşün.6 yılını seninle geçirmişse onda mutlaka izler bırakmışsındır öyle kolayca terkedemez seni.Sadece bekle biraz.Kıskandırma çabasına da girme onun gözünde küçülürsün.Aramazsan merak eder ama kaçan kovalanır sözü her zaman için doğrudur.

aramıyorum zaten artık kızlar bekliyorum ben konuşalım dedm dün müsait olunca konuşcakmısız..ortak bir arkadsmz var o msj atmş işte demiş aynı hep sıkıldım demiş benm tahminim her gün yemk yedk öğlenleri ilgi gösterdm cok sık görüştük sıkıldı bilseydim bırakmıştm kendi haline insan sevince dyanamıyor işte bekliyorum ortak arkadsmız yüzyüze konşcak perşembe aksamı bakalım

arkadaslar ben yine kötüyüm biliyorum herkesin derdi kendine ama bi konusan olunca rahatlıyo insan ama siz cvb vermiyosunuz
sanki cıkıp gelcek ban ahayatm dicek seni sevyorm dicek geliyo cok mutsuzum(

aramaya devam etmemelisin bunu yaparsan onun gözünde çok değersiz olursun. zaman istiyorsa bırak bütün zamanlar onun olsun kendine saygın olsun ağırlığını koy lütfen. Hayatına devam et sadece zaman ver ona kafasında kimbilir neler düşünüyor. Evlilikten bahsetmişsiniz bu konuda onu tedirgin edebiliyor olabilir hazırmıyım diye kendisine soruyordur bazı şeyleri ölçüp tartması gerekiyordur,hemen seni sevmediğini düşünme. Diyelim ki bunları düşünmüyor ayrılmak istiyor bu zamanda da senin buna alışmanı sağlıyor. Napıcaksın ayrılmayalım diye yalvaracak mısın sakın ha bunu yapma uzak dur başka şeylere odaklan bir o yok dünyanda hayatının merkezi yapma. Sınavın varmış bak sınavdan haytından daha mı önemli yapma lütfen kendini bu kadar hafife alma

çok kötüyüm kızlar aglıyorum sürekli iş yerndeym patrnmda abim gibi oda biliyo herseyi çalştrmyo bile beni yan binamda sevglm var ve ben göremiyorum ((

Diğer arkadalarla aynı görüşteyim

Arama , ilgilenme

Sadece bir kaç gün sonra çok anlam yüklenemeyecek bir mesaj at( aklımdasın ... gibi) mesajında başka hiç bir şey olmasın

Bunu yap dememin sebebi yarın öbür gün , hiç iplemedin ben de onun için aramadım diyemesin.

Geri gelecek olursa da bu can sıkıntısını onun burnundan getir

Asla anlamasın ona olan zafiyetini, sağlam dur

Zaten bir kaç gün içinde niyeti belli olur

arkadas yarın aksam görüşcek benide çağıracak ama cok kararlı msj atmş arkadsmda bilmiyorum ya of

konuşnca dicem atlatblirz bunu beni dnle dicem daha önce dedm msjda dnlemedi tekrr dnlermi

6 ay çok uzun bi süre.. İstesede istemesede bi bağlılık olacaktır. Herkesin dediği gibi onu önemsemiyormuş gibi yap. Bi süre ona yokluğunu hisettir o zaman anlayacaktır değerini. (inşallah)

6 ay çok uzun bi süre.. İstesede istemesede bi bağlılık olacaktır. Herkesin dediği gibi onu önemsemiyormuş gibi yap. Bi süre ona yokluğunu hisettir o zaman anlayacaktır değerini. (inşallah)

benle ne zamn konuşcak bilmiyorum ama işte dediğim gibi yarn aksam arkadsm dcek bilmiyorm gelsn dermi bayadan beri varmış bilmiyorum cok mutsuzm arkadslar dua edn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…