arkadaslar 6 yıllık birlikteliğim var ve dün erkek arkadsım benden sıkldıgını söledi biraz görüşmeylm baklm nolcak dedi dayanamıyorm atyorm msj atma diyo ben onu çok özlüyorum konuşalm diyo istemyorm diyo görüşelim diyorum istemiyorum diyo napmam lazım yardımcı olun lütfen(((((((( ağlamktan yoruldum
Senden iyisni bulursam eyvallah, bulamazsam geri donerim demek istemis. Bu adamdan artik hayir gelmez bence :44:
erkek milleti icin aglamaya degmez guzelim, takma kafana insaAllah daha iyisini bulursun ve simdiki haline gulersin bir gun.
ama dayanamıyorum aradım arama diyo yüzümede sölemedi msjla söledi cok kötü oldum
bide dgs sınavına gircem sınava bi ay kala bunu yaptı inanamıyorum
Diğer arkadalarla aynı görüşteyim
Arama , ilgilenme
Sadece bir kaç gün sonra çok anlam yüklenemeyecek bir mesaj at( aklımdasın ... gibi) mesajında başka hiç bir şey olmasın
Bunu yap dememin sebebi yarın öbür gün , hiç iplemedin ben de onun için aramadım diyemesin.
Geri gelecek olursa da bu can sıkıntısını onun burnundan getir
Asla anlamasın ona olan zafiyetini, sağlam dur
Zaten bir kaç gün içinde niyeti belli olur
6 ay çok uzun bi süre.. İstesede istemesede bi bağlılık olacaktır. Herkesin dediği gibi onu önemsemiyormuş gibi yap. Bi süre ona yokluğunu hisettir o zaman anlayacaktır değerini. (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?