sıkılma :(

banada bir kere demişti ama bir konu hakkında çok sıkıyosun beni sıkıldım senden dedi (4yıllık ilişkim) sıkıldınmı peki ozaman ne kadar zor da olsa kapadım teli butun gun yattım agladım uyudum kafamı dagıtmaya calıstım ertesi gun gorusmeye gitmedim o gelmıs safım beklemıs tel kapalı eee lafını bilip konusucak simdi bana canım sıkkın bile demiyor seninki gibi bir durumda ben hiç ama hiç aramam msj atmam ölsem kahrımdan sıkılmısmı sal gitsin bencede iyi olacak deseydin sıkıntısı gecınce illa doner sakın arama msj atma cnm bak

arama canım atma msj fln...
ne demekmiş sıkıldım görüşmeyelimm.
paşa paşa gelir 1 hafta sonra...
gelincede mümkünse uzat bi süre mesafe koy araya..

arkadasim yapacagini sanmiyorum ama soylemeden edemedim. o sana nasil davraniyosa iki kati soguk davran ona bu sekilde onu daha cok havalara sokuyosun kendini aciz gosteriyosun. birak arama sorma onsuz yasayabilecegini anlasin. uzuntunu icinde yasa gel burda anlat konus ama ona hicbisey belli etme. ona mesaj atip arayinca noluyo ? seni bidaha tersliyo bi kere daha yikiliyosun. boyle hergun hergun iskence cekecegine bi kerede silip at. zaten cok seviyosa aklini karistiran seyleri birakip gelir buna hicbisey engel olamaz.

valla aynı sey benım basımada geldı ıstemıyıorum artık okulum bıtınceye kadar bekle benı dedı bende bekleyemem oyle seymı olur dıye sureklı ustune gıttım barıstık ama eskısı gıbı olmadı soguktu sonra tekrar ayrıldık ben hıc arayıp sormadım bır ay sora elınde hedıyeyle falan geldı barısalım dıe belkı ozaman ustune gıtmeseydım daha cabuk aklını basına toplardı yanı ustune gıtme kendı halıne bırak kazanan sen olursun

agla üzül ama onu arama olurmu canımmmmm benmmmm canın sıkıldıkca gel buraya yaz bizi sık (biz sıkılmazyız bak söz)

Canım sıkılma söz konusu olduğunda erkekler hep hayatlarına başka bir kadını almış oluyorlar. Onun için yüz verme arama sorma. Biiyorum çok zor ama sen çok değerlisin bunu bil, kimse için kendini üzme. gitmek istiyorsa o kaybeder

bak bütün kızlar arama demiş..kesinlikle arama.aşkından ölsende arama.. ha daha fazla sıkılsın uzaklaşsın tamamen bitsin diyosan ara sor.. değilmez kural bu canım kovaladıkça kaçar.. bi söz vardı sevildiğini hissettiği anda senden başka herşey değer kazanır gözünde diye.. onsuzda olabileceğini göster..

Bu durumu ben de yaşadım. Arkadaşların söylediklerine katılıyorum üstüne gitme sakın. Serbest bırak. O olmadan da yaşabileceğini göster ki değerini bilsin. Sen normal hayatına devam et. Arama, mesaj atma. Elbet pişman olur.

hep demişimdir.bu 6 yılda bişe var tüm arkadaşlarım 6. yılında ayrıldı.bende arkadaşlarıma katılıyorum.bir erkek yedeğe birini almadan aslaaaaaaa elindekini böle kırmaz tecrübeyle sabittir.

kızlar aksamda atmadım msj içimden gelmedi sanki beni uyuşturmşlar gibiyim böle tuhaf haldeym

Hissettiklerin çok normal canım. Mesaj atma aramada, kendini başka şeylere yönlendir. Hobi edin, arkadaşlarınla gez.. zamanla onsuz yaşayabileceğini göreceksin ve Onun bu tavırları sana acı vermeyecek.

beni sevmiyomudur 6 yıldaki sevgi bu kadar cabuk bitebilirmi neden benle paylaşıp beraber atlatmıyoruz insanların söleri bu kadar mı güvensiz ben anlamıyorum aklımda almıyo müsait olduğu zamanı bekliyorm bakalım ne diyecek bitirmek için gelecek sanki o yapıda ben bitsin istemiyorum bi şekilde bunuda beraber atlatırız bunları sölicem onada bu sekilde bitecek bi ilişkimiz yoktu bizim tamm sıkılmış olabilirsin bende olabilirdim ama bunu paylaşıp sözüm arar insan kestirip atmaz bu yapıdada degildi bilmiyorum düşünceler dolu beynimde ben kapalı bi bayanım acaba diyorum erkeksel istekleri kısıtlanıyo diye olabilirmi

Muhtemelen birini gözüne kestirmiştir ve artık hayalinde,aklında,fikrinde o vardır... her an ondan mesaj vs bekliyordur ve başkasından geldiğinde sinir oluyordur( sen de onun için bir başkasısın malesef) ... yeni biri var bence ve onu istiyor... sen de yedekte bekle eğer onunla birşey olmazsa bekle dönerim diyor bence........ klasik erkek düşüncesi hepimiz yaşadık bunları........ gerçekçi ol güzelim kendini kandırma vazgeç ondan ve yoluna devam et.......

daha gecen hafta evlilik hayli kurduk 2014te evlenmeyi düşünüyoduk o bu sene askere gitcekti hatta dogum günmde olsun düğünümüz demişti (

daha gecen hafta evlilik hayli kurduk 2014te evlenmeyi düşünüyoduk o bu sene askere gitcekti hatta dogum günmde olsun düğünümüz demişti (

Bende aynısını yaşamıştım yıllar önce... ansızın soğuk davranıp ayrı kalalım diyen sevgilim bir duydum başkasını bulmuş... daha askere gitmeden 2014 te evlililk planı ne ya?daha neler değişir o aşamalarda tatlım... sen arama sakın kendini küçük düşürürsün ve iyice senden soğur en son saygıyı da yitirirsin tamamen biter... işinle gücünle ilgilen

öle yapmaya çalısıyorum cnm bi kere bana saka olarak demiştiki işte böle öpşme mevzuları falan snra demiştm gözm dsarı kayıyo demişti şimdi bana tekrr onu söledi ve ben o konuda bişey yapmıyorum bi kaç senedr

gozu dısarı kayıyosa bas k..ına tekmeyı o zaman bakalım o gozu kaydıgı kısıler senın kadar durust onun her kahrını ceken bırı olabıleceklermı??bak aynı basıma cok geldı ve nezaman umursamaz davrandıysam hep ben kazandım sen sımdı umursama o sana gelınce bu yaptıklarını fıtıl fıtıl burnundan getırıyosun zaten merak etme:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bana demişti hani bişeler yapalım gibilerinden olmaz günah diyorm bnde seni istiyorum dayan demiştim sonra tmm dedim söz verdm sonra olmaz dedm sonuçta bi erkek istekleri var bu onun kaymasına sebep oluşturuyo konuşmya gelince bunuda sölicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…