sıkılma :(

gayet sogukkanlıydım arkadaslar baskasına heycanlanmış ve bitti kendi bilir dilerim mutlu olamasın vicdan azabı ceksin pişman olsun

canimmm benim sakin uzulme.allahim hayirlisi neyse onu versin.dedigin gibi insalla esekler gibi pisman olur.senin degerini de anlar.

üstune gıtme kesınlıkle sakın arama sorma
bu sure ıcınde gıt sacını degstr ustune basına farklı seyler al
bıdahakı karsılasmanızda cool davran asla eskısı gbı dawranma yenı tanısmıs gbı dawran

canım seni anlıyorum sevdiğin birinden böyle bir şey duymak seni kırmıştır ancak diger arkadaşlarında dediği gibi kendi haline bırakman isabet olur bu sayede yanlız kalıp gelecek hakkında düşünebilir zaten gelecek planlarında sen yoksan böyle bir ilişkiyi sürdürmende saçma ..bekle derim

eski kız arkadası faceden eklemişti bana dedki senden habersz yapmak istemyorum ekledm habern olsun dedi dedm sil yok mutluluğmuzu görsün dedi sonra ona heycanlanmış işte salak rahatmış şimdi gayet mutluymuş öğrendiğime göre abisi bile şok olmuş annesi yalvarmış yapma dye

"mutluluğumuzu görsün" ne demek ya.. hani "bak takmıyorum onu, şimdi beni eklemiş kabul etmesem havalara girer kız, o yüzden kabul ediyorum arkadaslık isteğini" falan dese neyse de, "mutluluğumuzu görsün" daha bu cümleyi kurdugunda kıllanmalıydın bence.. sonucunun böyle olacagı belliymiş, 6 yıllık ilişki, yeni bir heyecan hangisinin tatlı geldiği ortada.. çok üzülüyorum bu konuları okurken, benimde ilişkim 7 yıllık çünkü ve insanın basına ne geleceği belli değil gerçekten off:18:

son kez konuşup kendine gel dicem sen napıyosun böle biri degildin dicem gel beraber atlatcaz yeni bi hayata baslayalm dicem

saçmalama afable bin kere uyardık seni
kaldırma şunun poposunu
iyice gözünden düşüreceksin kendini
bırak ne hali varsa görsün

senden önceki eski kız arkadaşına mı döndü yani ?
bir de kalkmış mutluluğumuzu görsün dedi haa resmen oynamış!
off bu erkek milettinin hepsinin köküne...

senden önceki eski kız arkadaşına mı döndü yani ?
bir de kalkmış mutluluğumuzu görsün dedi haa resmen oynamış!
off bu erkek milettinin hepsinin köküne...

o ekleyince öle dedi bende bişey demedim niye demedim bende yapmam normalde izin vermem yasamam gerekiyomus bi hocaya gidip bakacam

offfff yaaaa insan haytı işte neler yasıyo yapmaz dediğin insan neler yapıyo insanın canını ne kadar acıtıyo bu kadar sene yasamısız nasıl bu kadar kolar silebilir anlamıyorum

benim de 10 yıldır birlikteliğim var asla sıkılma konusu mevzu bile olamaz aramızda sıkılmak ne demek ya insan sevdiğinden hiç sıkılır mı saçma..bence üzgünüm ama bir yerlerde bir şeyler yanlış gidiyor sizde daha doğrusu onda..
gerçekten yüreğiyle her şeye göğüs gererek seven insan sıkıldım kelimesini bırak söylemeyi aklından bile geçirmez..kaldı ki aramana dahi tahammülü yok adamın
...düşün artık gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…